En el món de Washington, estan parlant un altre tipus de comerç—l'intercanvi de béns i serveis a través de fronteres. Per desgràcia, gairebé ningú en DC. Comparteix la urgència impulsada pel termini de directors generals de beisbol, que estan ocupats intercanvi jugadors i modernització llistes.

En canvi, t'esperem als nostres dirigents polítics per a la prova de progrés real. Però no hi ha hagut molt últimament.

President Obama recentment va presumir que les exportacions durant el primer quadrimestre d'aquest any eren gairebé 17 per cent més alt del que eren durant els quatre primers mesos de l'any passat. Thats molt bé, però té més a veure amb el flux i reflux dels cicles econòmics que res els funcionaris públics han fet per exportació dependent agricultors i fabricants dels Estats Units.

La Casa Blanca sovint confon retòrica amb resultats. Dient alguna cosa no és el mateix que fer alguna cosa. Aquest mes, per exemple, Obama va presentar els membres del seu nou President ’ s exportació Consell. El moviment generat alguns titulars, però res més.

El president realment necessita un panell d'assessors per dir-li que les prioritats en la EUA. agenda de comerç són aprovar els acords de comerç lliure ja negociats amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud? Aquest ha estat realitat durant més de tres anys. Encara Congrés ha deixat aquestes ofertes que es consumeixen. I l'Administració Obama ha fet gairebé res per fer-los reviure.

Concedit, el president ha recorregut un llarg camí. Com a senador, va ser un dedicat proteccionista. Com a candidat presidencial, parlava de renegociació i / o deixar de NEFTA.

Avui, Obama sembla que tenia alguns dubtes sobre l'aïllacionisme econòmica. S'enfronten una crisi d'atur, Obama ha començat a apreciar el fet que les exportacions significa llocs de treball per a treballadors nord-americans. En el seu estat de la Unió a principis d'aquest any, va prometre que u. les exportacions doblaria durant els propers cinc anys. També va demanar per passar acords comercials llargament ignorada tres.

Ara s'ha de convertir aquestes paraules en acció.

Segons alguns, acció hauran d'esperar fins després de les eleccions de meitat de període al novembre, durant una sessió del Congrés de ànec coix. Pou, Això és el que estan dient sobre un munt de propostes. Anem a aconseguir una cosa recta: Necessitàvem aquestes ofertes de comerç va aprovar ahir. Una sessió d'ànec coix és per a una agenda de comerç coix.

Cada dia que passa, perdem l'oportunitat de crear llocs de treball.

Fa tres anys, als Estats Units va gaudir 96 per cent del comerç de gra amb Colòmbia. Que és la dominació de mercat veritable. L'any passat, No obstant això, aquesta figura va relliscar per només 31 per cent. Mentre que el Congrés ignorat Colòmbia i es va negar a aprovar l'acord de lliure comerç U.S.-Colòmbia, Països sud-americans assegura les seves preferències de comerç i va agafar els consumidors del país.

Nostra cara grans un 15 Tarifa colombià per cent, ens costant $1 Milions de dòlars a l'any en vendes perdudes ($314 milions d'això va ser només vendes de blat de moro). Continuarem perden vendes mentre Washington no fa res i es nega a aprovar aquest acord de comerç. Actualment hi ha 126 FTA ’ s en negociació arreu del món que implica u. socis comercials – però ens ’ re no participar en qualsevol d'ells!

Canadà ha aprovat un acord comercial amb Colòmbia, deixant caure la tarifa al blat canadenc a zero. Amb el temps, quota de mercat disminució es reduirà a pràcticament res. S'han perd una excel·lent posició.

Quan podem malgastar el nostre futur econòmic, Treballadors nord-americans pateixen. L'Institut americà de carn recentment calcula que aprovar el intercanvi amb Colòmbia, Panamà, i crearia gairebé Corea del Sud 30,000 llocs de treball. I això és només un sector de l'agricultura, a dir res de l'agricultura de altres sectors o tots els altres EUA. indústries que es beneficiarien de millorar els accessos a aquests mercats estrangers.

Si vol que un programa de treballs als Estats Units, Cal que aquests acords comercials. Passar-los avui milloraria ocupació demà. Això és com moure les economies de recessió al creixement.

En última instància, als Estats Units va voler buscar més ofertes d'altres països. El distingit econòmica Jagdish Bhagwati recentment anomenat a Obama per viure fins a la seva reputació com un multilateralist i llançar la "Obama ronda” de xerrades de comerç mundial.

Que és un gran programa—o, en termes de beisbol, una gran slam agenda. Mentrestant, només podem aconseguir un èxit de base simple? El comerç, Amèrica ha estat poncho molt de temps prou.

Tim Burrack planteja de blat de moro, soia i els porcs en una granja familiar NE Iowa. Tim és un membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia de www.truthabouttrade.org