U. exportació agrícola estimacions de USDA alliberat a finals de maig per a lexercici 2010 (Octubre 1, 2009 al setembre 30, 2010) total va mostrar les exportacions al $104.5 milions de dòlars, cap amunt $4.5 mil milions de febrer estimacions i cap amunt $7.9 milions de dòlars de l'exercici 2009 les exportacions de $96.6 milions de dòlars. Les exportacions a Àsia s'estimen ara en $42.6 mil milions per any fiscal 2010, fins a $37.8 mil milions en l'exercici 2009 i s'espera superar les exportacions a l'hemisferi occidental de $40.2 milions de dòlars, cap amunt $1.9 milions de dòlars de l'exercici 2009. Exportacions a la Xina s'estima en $14.0 mil milions per any fiscal 2010 són Mèxic al darrere $14.1 milions de dòlars.

Exportacions de soja i productes de $21.2 milions són l'exportació de mercaderia individual més gran a 20.3 per cent del valor total de les exportacions. El proper més gran és el blat de moro al $9.0 milions i 8.6 per cent del total d'exportacions. El volum de les exportacions de blat de moro és avall un milió de tones (. MMT) des de l'estimació de febrer al 49 . MMT malgrat les exportacions últimament anunciades a la Xina. Nova collita de blat de moro argentí és proporcionar forta competència. Són les exportacions de productes i soja fins a 2.6 Estima. MMT des del febrer a un registre 51.3 . MMT. Comptes de Xina durant gran part de l'augment de soja exporta collita va ser retardat per la gran collita sud-americà i compra dels EUA. va continuar fins i tot després que collita estiguessin disponible. Exportacions de menjar soja han estat forts a Àsia i Europa substituint algunes vendes indis. Destil·ladors grans secs de producció d'etanol han estat convertit en un producte de gran menjar exportació al Canadà, Mèxic i Xina.

L'estimació del valor de cotó exporta a $4.6 milions de dòlars va ser $0.6 milions més estimació de febrer i $1.0 exercici 2009 dalt milions per alts preus mentre volum era només 0.1 milions de tones de febrer i encara cap avall 0.1 milions de tones l'any passat. L'Índia ha estat fora del mercat a causa d'alts preus nacionals, Compres xinesos han estat superiors i u. carryover subministraments han reduït a nivells baixos, obligant a preus de mercat mundial més alt. Cotó és un dels pocs conreus on els preus de mercat són clarament superiors a l'any anterior i totalment reflectida en els valors d'exportació.

El volum d'exportació de mercaderies important granel (blat, arròs, cereals, soja, cotó i tabac unmanufactured) s'estimava en 123.6 . MMT per a l'any fiscal 2010, fins a 115.7 . MMT a l'exercici 2009. Volum és encara molt curt de l'expedient FY2008 de 138.9 . MMT, però en la línia AF2007 exportació de 125.4 . MMT i AF2006 de 120.7 . MMT. Les exportacions de blat i blat de moro són avall de nivells AF2006 i AF2007, mentre que la soja i productes i cotó són amunt.

El volum de vedella, s'estimava en les exportacions de carn de porc i pollastre 5.60 . MMT, per sota de 5.85 . MMT a l'exercici 2009 i el registre de 5.96 . MMT a FY2008, però molt per sobre les exportacions de 4.14 . MMT a AF2006 i 4.53 . MMT a AF2007. Alguns de la força recent reflecteix el retorn de les exportacions carn després del descobriment de l'EEB a desembre 2003. En una base de valor, s'estimen en les exportacions de bou i de vedella $3.0 mil milions per any fiscal 2010, fins a $2.6 milions de dòlars en l'exercici 2009, i carn de porc s'estima en $4.1 milions de dòlars, cap amunt $3.7 milions de dòlars de l'exercici 2009. S'estima a les exportacions de carn de pollastre $3.0 milions de dòlars, per sota de $3.4 milions de dòlars en l'exercici 2009, però cap amunt de $2.7 milions de dòlars en el febrer estimar com preus d'exportació han estat més forta del previst anteriorment.

Productes hortícoles, incloent-hi fruites, verdures, sucs i fruits secs, continuar el seu creixement sòlid en el valor de les exportacions al $22.5 mil milions per any fiscal 2010. Que és a dalt de $20.6 milions de dòlars en l'exercici 2009, $20.8 milions de dòlars a FY2008, $18.0 mil milions en AF2007 i $16.8 milions de dòlars a AF2006. Amb l'excepció del lleuger descens en l'exercici 2009, productes hortícoles no hagin tingut un descens en els últims deu anys i el valor de les exportacions ha augmentat més del doble de $10.5 milions de dòlars a FY2000. Ara representen 21.5 per cent del total dels EUA. exportacions agrícoles. Fruita fresca i verdures exportacions per a l'any fiscal 2010 s'estima a $5.9 milions de dòlars, estona processats de fruites i verdures s'estimen en $5.8 milions i arbre guillat al $4.2 milions de dòlars, amb forts enviaments a Hong Kong i la Xina.

U. les exportacions agrícoles a Àsia i l'hemisferi occidental han estat iguals en valor pels darrers tres anys. Augment de la Xina a les importacions de $11.2 milions de dòlars en l'exercici 2009 per uns $14.0 mil milions a l'any fiscal 2010 és la clau de creixement que va fer a Àsia la major regió. Àsia està dividida en tres sub-regions d'Àsia Oriental a $34.8 milions de dòlars, Sud-est asiàtic al $6.5 milions i sud d'Àsia a $1.3 milions de dòlars. A la Xina $14.0 mil milions en importacions i Japó a les $11.2 milions són els mercats més gran a l'Àsia Oriental, amb un mercat estable de Japó. Corea del Sud és un mercat creixent a $4.4 mil milions seguit de Taiwan a $3.2 milions de dòlars. Al sud-est asiàtic, Indonèsia és el mercat més gran al $1.9 milions de dòlars i compra més menjar de soja, blat i menjars, amb un potencial de mercat gran amb una població de 243 milions. El proper mercat més gran és la Filipines a $1.5 milions de dòlars. Sud d'Àsia està dominada per l'Índia i el Pakistan, però encara ni ha desenvolupat com un important mercat nord-americà. l'agricultura.

L'hemisferi occidental continua sent un gran mercat a $40.2 milions de dòlars, dirigit per Canadà amb un estimat $16.4 milions de dòlars de les importacions dels EUA. seguit de Mèxic a $14.1 milions de dòlars. Canadà és un mercat madur i el seu clima relativament nord fa un important mercat per a productes hortofructícoles. Mèxic continua tenint marge de creixement amb una població de 112 milions. El Carib a $3.2 milions i a l'Amèrica Central $2.8 mil milions de romandre mercats per a una àmplia gamma d'u. productes. El mercat sud-americà de $3.7 mil milions és a càrrec de Veneçuela a $1.0 milions i Columbia a $0.9 milions de dòlars. Amb una població de 44 milions, Columbia podria ser un mercat més gran si l'acord de lliure comerç U.S.-Columbia és aprovada pel Congrés.

La Unió Europea manté un important mercat estimada a $8.3 milions de dòlars a l'any fiscal 2010, fins a $7.6 milions de dòlars en l'exercici 2009, amb enviaments més grans de soja i farina de soja. La regió d'Orient Mitjà/nord d'Àfrica amb les exportacions prevista a $7.6 milions de dòlars a l'any fiscal 2010, fins a $7.0 milions de dòlars en l'exercici 2009, hauria de ser un mercat en creixement a llarg termini amb les poblacions més grans i rendes i terres de conreu limitat. Tres mercats més grans per a u. les exportacions a la regió de l'any fiscal 2010 són Turquia al $1.7 milions de dòlars, Egipte $1.5 milions i Aràbia Saudita al $0.7 milions de dòlars.

U. les exportacions han invertit la desacceleració aguda en l'exercici 2009. Granel exportacions s'han recuperat i han restablert guanys en carns i productes hortícoles. Diversificació Regional ha de posicionar l'u. per al creixement continu.