Aquell mateix desequilibri de poder és un problema real per a agricultors i ramaders als Estats Units. Els agricultors estan orgullosos de la seua independència, però milions de cultivadors d'intercanvi per separat, posar-los en desavantatge en el mercat real. És per això que es van unir a l'agricultor de forma propietat cooperatives.

La premissa d'una cooperativa és simple- és un negoci controlada democràticament que és operat per beneficiar aquells que utilitzen els seus serveis. Cooperatives d'agricultors es van organitzar en primer lloc als Estats Units durant els primers anys 1800, i realment va florir després en aquest segle com a resposta a la manca de mercats competitius per als agricultors. Massa sovint els agricultors van ser aprofitat per comerciants, i cooperatives-los ofert un lloc alternatiu per comprar entrades i vendre la producció de les seves explotacions.

En 1890 es va aprovar la Llei Sherman AntiTrust dels com a conseqüència de les activitats anticompetitives de moltes de les grans empreses que va dominar l'economia dels Estats Units. L'acte va tenir la conseqüència involuntària de possiblement fent les activitats d'algun pagès propietat il·legal cooperatives. En resposta, l'u. El Congrés va aprovar la Llei Capper-Volstead de 1922. Capper-Volstead donava als agricultors una habilitat limitada de banda junts a procés i mercat de productes. Senador Capper va ser citat dient que està dissenyat el projecte de llei “donar a l'agricultor el mateix dret a negociar col·lectivament el que ja és gaudit pels corporacions.”

Cooperatives començar petits per resoldre problemes locals – Potser per ajudar els agricultors compra petroli a granel, o per construir una instal·lació de processament, que no seria econòmic per a un productor individual construir. Amb el temps va créixer la varietat de béns i serveis proporcionats per les cooperatives, i avui en dia moltes de les marques més conegudes als Estats Units els productes d'agricultors, cooperatives de propietat. Les cooperatives que serveix els nostres pares i avis eren bons, però no podia satisfer les necessitats dels agricultors d'avui. Com l'agricultura ha canviat i crescut, Així tenim seves cooperatives.

Cooperatives ha de ser executat com les empreses, però hi ha diferències. Si vostè escolta a la discussió en una reunió del Consell de cooperació vols escoltar moltes de les mateixes condicions financeres que s'utilitzaria en reunions corporatives, però utilitzat en un context diferent. Beneficis i retorn de la inversió són importants, però només pertinents és que proporcionar les cooperatives de serveis als seus membres. Renda es distribueix als usuaris, o és investit pel futur de la cooperativa.

Agricultors no són els únics beneficiaris. En molts pobles petits, cooperatives són les ocupadores, els majors contribuents, i fins i tot socials centres.

Hi ha dubte que els agricultors tenen una única associació amb seus cooperatives. Allò és per què és comprovar el Departament de Justícia, qüestionant la pertinència de la Llei Capper-Volstead.

Quan els nord-Americans estan lluitant per la feina i pagar els seus comptes, no té sentit per zones diana dels EUA. economia que continuen treballant bé amb tant de productors i consumidors. Avui, aproximadament 3,000 cooperatives d'agricultors emprar més de 180,000 persones. Que faciliti tant d'aliments dels Estats Units. I ajuden tots els sectors de la indústria, als grans productors petits agricultors orgànics que agrupen necessiten per sobreviure.

Amb les cooperatives possiblement sota atac de Washington, les persones que entendre i apreciar el seu valor ha Ral·li al seu voltant. Al llarg de 2010, el Departament de Justícia i Departament d'agricultura organitzen tallers de projectes en la competència al sector granja. Una reunió a Iowa aquest mes se centrarà en les llavors. Futures reunions tindran lloc a Alabama (en aus de corral), Wisconsin (productes lactis), Colorado (Ramaderia), i Washington, DC. (preus de consum).

Cooperatives demostren el principi de la força. Salvar-los d'aquesta nova amenaça, No obstant això, requerirà l'esforç de les persones. Agricultors i ramaders ha de convertir-se en aquestes trobades i assegurar-se que les seves veus s'escolten.

Per a les generacions, agricultors i ramaders s'han beneficiat de les cooperatives–i així tenim tots els nord-Americans, qui gaudeix més seguretat alimentària que ningú en el món. Com seria l'agricultura i les comunitats rurals tarifa sense cooperatives? I si que va desaparèixer, Què vols reemplaçar?

John Reifsteck és un productor de blat de moro i soja a Champaign County estat d'Illinois. Exerceix com a Vice-president del Consell d'administració GROWMARK – una granja subministrament i comercialització cooperativa – i és un membre de la Junta de veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org