Aposto a que vostè no sabia que: Quan els nostres bèsties a vora, s'intenta calmar-la amb sons.

Una de les raons que poden no haver sentit sobre aquesta pràctica fascinant és perquè un nombre d'organitzacions com vostè a creure que els agricultors i ramaders són implacablement cruels amb els animals.

La Humane Society dels Estats Units és el culpable principal. L'agenda actual implica intentant fer productors semblen monstres sàdic de bestiar. És una campanya de desprestigi–i consumidors ha de veure per la calúmnia, que és.

La gran majoria de productors de bestiar es preocupen profundament per seus animals. Seguim les lleis i els reglaments que regeixen la nostra indústria–i creguin-me, hi ha molts d'ells. També ens regim per una sèrie de millors pràctiques de negoci, majoria d'ells voluntària i informal.

En la indústria de bestiar, que implica tocant música. Per a les edats, ramaders han observat que el bestiar tenen un sisè sentit del temps. Sembla que saber quan les tempestes s'estan gestant, vegades millor que els meteoròlegs humans. Probablement és perquè són més en sintonia amb la pressió baromètrica. Sigui quina sigui la causa, s'aproxima tempestes poden fer aquests animals nerviosos. En determinades situacions, fins i tot van a fugida, posar en perill ells mateixos i la gent al seu voltant.

Encara música sembla tenir una influència calmant. Així podem jugar-hi. Hem utilitzat per penjar uns radis de transistors en corrals de bestiar. Avui en dia, un munt de graners amb sofisticats sistemes de so.

Això condueix a una pregunta òbvia: Quin tipus de música és bestiar com millor? Jo no he estudiat la qüestió àmpliament, però ens juguen Evangeli. Sembla que treballi força bé.

Però estic divagant.

Aquí està la cosa: Ningú ens tocar música a la nostra ramaderia diu. No és una llei o una pauta. Només té sentit. Això és cert per a l'animal, que rep un benefici evident, així com el productor, qui té un interès econòmic en mantenir bestiar feliç i saludable.

Jo podria abastir més exemples, tot arrelada a un compromís amb la sostenibilitat, el medi ambient, econòmic, i nivells socials. Molta lleteres tenen laboratoris in situ per controlar el benestar de les seves vaques i la seguretat de la llet. L'operació del meu germà porc reforça empleats a la dutxa abans d'entrar porcina cases per protegir els seus porcs’ salut i benestar.

Comunicats de premsa de HSUS mai promoure aquestes històries, No obstant això. En canvi, intenten i calia forçar als públic una dieta estable de la por i la desinformació. HSUS agradaria eliminar l'agricultura animal. Vergonya en ells!

La última campanya política de HSUS implica manipulació animal estàndards a Ohio. Tardor passada, els votants van avalar la creació d'un Ohio bestiar cura Standards Board, una nova entitat creada a través de negociacions entre els funcionaris de govern i la indústria, aprova el públic a través de la iniciativa de votació.

Tot i que la Junta no ha tingut una casualitat d'aconseguir amunt i corrent encara, HSUS insisteix que no va prou lluny–i perquè el grup és ara fent proselitisme per a una iniciativa de votació flamant que busca a la producció ramadera de microadministrar. Seves parts molts pander a les emocions. Una secció, per exemple, explícitament prohibeix deixar malalt depriment "” vaques introduïu la cadena alimentària humana.

Aquesta restricció sembla completament raonable–és per això que ja està cobert de regulació federal. D'altra banda, productors de bestiar consciència no collir bestiar malalt que suposen una amenaça per a la salut humana.

Així que per què la HSUS empeny-lo? Perquè que espera el públic s'uneix a aquest problema i ignora la resta de l'agenda HSUS, que servirà per augmentar els preus per als consumidors i destruir llocs de treball als treballadors de la indústria ramadera.

La qüestió del benestar animal és important. Animals pot no tenen el poder per raó, però tenen la capacitat de patir–i productors de bestiar tenim una obligació moral assegurar-se que reben tractament humà.

Els lectors que volen saber més sobre aquest tema cal consultar un nou llibre per Wesley J. Smith, Una rata és que un porc és que un gos és un noi. És una profunda meditació sobre aquesta qüestió important–així com una anàlisi de les conseqüències negatives de l'extremisme de drets dels animals.

Prenc seriosament aquesta qüestió–i així fer la gran majoria de productors de bestiar. Desitjo el HSUS i el seu ilk vols unir-vos a explicar històries positius, més aviat que intentant Ginebra fins la controvèrsia sobre els negatius.

Potser HSUS hauríeu d'instal·lar un sistema de so a la seu. Després de tot, funciona per al bestiar.

Carol Keiser és propietària i gestiona bestiar alimentació operacions a Kansas, Nebraska i estat d'Illinois. Mrs. Keiser és una veritat sobre comerç & Membre de la Junta tecnologia. (www.truthabouttrade.org)