Això ajudaria no només amb la meva línia de fons, però també vols millorar la seguretat alimentària els nord-americans i gent de tot arreu.
Abans que pot passar, No obstant això, hem de deslligar el potencial de la biotecnologia. La Gene Revolution ja ha transformat l'agricultura als Estats Units i en altres llocs, però es pot fer més.

Un article important en l'últim número de la ciència, la revista recerca, fa un cas constrenyedor. L'autor principal és Nina V. Federoff, qui és l'assessor ciència i tecnologia a la Secretaria d'estat Hillary Clinton. «Malgrat l'excel·lent expedient seguretat i eficàcia de cultius transgènics, polítiques regulatives romanen gairebé tan restrictius com estaven quan introduïren cultius transgènics,” escriu.

"Com a resultat,” ella continua, "els beneficis de la biotecnologia tenen no ha realitzat per a la majoria dels cultius d'aliments.”

Això és segur. La setmana passada, el govern de l'Índia va refusar aprovar albergínia resistent (és a dir, albergínia), tot i que l'albergínia és una collita bàsic en un país que s'esforça per alimentar una població de més de mil milions de persones. Escriptura en l'edició asiàtic del Wall Street Journal, Agricultor indi Rajesh Kumar, membre de la veritat sobre comerç & Xarxa de pagès Global de tecnologia, descriu la seva decepció: "Si anem a produir prou aliments per al nostre poble, els agricultors han de tenir accés a les mateixes eines com productors en el món desenvolupat.”

Punt de Federoff és que fins i tot aquí en el món desenvolupat, els agricultors encara no té tant accés a biotecnologia com haurien. Hem de abraçar noves varietats de cultius GM per ajudar-nos–i també per servir com un exemple per als governs com de l'Índia i els agricultors com Kumar.

De tots els trets m'agradaria veure comercialitzats als Estats Units, fred-tolerància encapçala la meva llista. Científics de diverses universitats ja estan tractant d'identificar els gens que això farà possible. Sospito que en el mateix marc regulador, ens podria ser la sembra de blat de moro tolerant al fred en pocs anys.

A Dakota del nord, tolerància fred és fonamental perquè la nostra temporada de creixement és tan curt. Pren un temps per a la neu per esborrar i terra per escalfar. Llavors hi ha un nombre limitat de dies abans de la primera frost de la tardor, en quin moment nostre blat de moro ha d'estar plenament madur. Si no és, nostra collita pot fallar.

Èxit sovint depèn de què tan aviat vam començar. El temps és un factor important. Així és la temperatura del sòl: Llavors quedar adormides fins els heats de terra per sobre 50 graus o més càlid. Idealment, intentem entre abril de plantes 20 i maig 5.

Què passa si biotecnologia fet possible llavors per a germinar a temperatures del sòl una mica més fred? Més aviat començant just una setmana o dos vols ajudar enormement.
Penseu en això com una temporada de beisbol. Equips de lluita per guanyar el títol al setembre. Encara són tan importants els jocs a l'abril. En la classificació, una victòria obrint dia importa tant com una victòria en l'últim cap setmana, Quan els equips estan lluitant per fer els playoffs.

Cultius tolerant al fred tindria l'efecte de repartir uns quants extres guanya a l'inici de la temporada.

Ho vols lliurar un benefici mediambiental, així. Una manera de tractar amb el fred és fins el sòl. Per convertir-lo, ens pot escalfar-lo. Però això contribueix a l'erosió del sòl, pèrdua d'humitat del sòl i els costos de combustible un augment. Tolerància fred derivat de biotecnologia permetria més agricultors a adoptar estratègies de sembra encara aconsegueix els beneficis de sembra primerenca.

Ens ha de permetre biotecnologia a florir–i posar fi a les feines de neu.
 
Terry Wanzek creix de blat de moro, soja, i el blat a la seva granja familiar a Dakota del Nord. Sr.. Wanzek serveix com a senador de Dakota del Nord i membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrade.org)