Parlament de Taiwan ha estat criticat correctament per modificació de la Llei de sanejament de menjar del país per evitar la importació de determinats u. carn i productes bovins a causa de preocupacions sobre l'EEB (encefalopatia espongiforme bovina). L'esmena és una violació d'un acord bilateral entre els dos països va concloure fa dos mesos, basades en les directrius de l'organització mundial de Sanitat Animal (l'OIE) i consistent amb Taiwan ’ s pròpia avaluació del risc que u. carn i productes són segurs. Dos dels elements apuntats, menuts de vedella i carn de terra, són consumits els milions de nord-americà. consumidors cada dia. La resposta fàcil és anomenar-lo el proteccionisme simple comerç, però els temes són molt més profunda.

L'evolució de les polítiques públiques a Taiwan són semblant a altres nord-americà. mercats de vedella. Taiwan prohibits tots els EUA. importacions de vedella al desembre 2003 després del primer cas de l'EEB en l'u. va informar. Abans de la parada de comerç, anual dels EUA. Bou havia crescut d'exportacions a Taiwan $4.0 milions en 1980 a $70.4 milions en 2003. Taiwan permet les importacions al gener 2006 de bou deshosada i d'animals menys de 30 mesos d'edat i al juny de 2007 va començar les negociacions sobre el protocol enllestit a principis de novembre a obrir mercats per OS en carn de totes les edats, així com carn picada i menuts. U. proveïdors tenen voluntàriament exclosos carn mòlta de res i els menuts i múscul limitat retallades als animals sota 30 mesos d'edat. D'acord amb l'u. Federació d'exportació de carn (USMEF), Taiwan era el sisè-major mercat per u. exportacions carn a $114.3 milions pels deu primers mesos de 2009, un increment del 6 per cent sobre 2008.

Els temes eren pulcrament enquadrades en un comunicat de premsa conjunta per l'USDA i els EUA. Representant de comerç, "La decisió de les autoritats de Taiwan per posar les polítiques sobre ciència planteja dubtes serioses….La decisió de violar la nostre acord bilateral és especialment decebedor, com els Estats Units ha estat un de Taiwan ’ més importants socis comerç i inversió s…”

Davant de tot aquest assumpte és impulsada per la política interna de. El partit governant ha tingut res excepte dol des que va obrir el mercat a tots els EUA. carn de boví. Com en la majoria de països, l'opinió pública no és impulsada per la bona ciència i el respecte dels acords internacionals. Un esforç per tenir un referèndum votant al bou les importacions dels EUA. continua a recollir la necessària 860,000 signatures.

Segon, Taiwan ha estat un soci fiable de comerç amb els EUA. en l'agricultura i altre merchandize i sobre temes polítics a Àsia. U. exportacions agrícoles de Taiwan a 2008 van ser $3.4 milions de dòlars, 37 per cent de les importacions de Taiwan, amb les exportacions a l'u. de només $237 milions. Total merchandize exportacions de Taiwan a l'u. en 2008 van ser $36.3 milions de dòlars, amb 40 per cent, sent maquinària elèctrica, equip de so, Equips de TV i parts. U. eren merchandize les exportacions a Taiwan $24.9 milions de dòlars. L'u. és el millor aliat informal i proveïdor militar més gran de Taiwan. El comerç de carn qüestions han de ser resolts i com més aviat millor.
USMEF ha assenyalat com a mínim un positiu en la controvèrsia actual. Múscul desossat i OS en talls de bestiar sota 30 mesos d'edat no estan afectades d'alguna manera. Demanda de consumidors de u. Bou continua sent fort o l'u. no tindria el rècord de vendes a Taiwan, i el Parlament va haver de reconèixer aquesta realitat. Mercat de Corea del Sud també està obert a tots els Bou, però només u. carn d'animals sota 30 mesos d'edat es ven a causa de les preferències dels consumidors. Japó continua a acceptar les retallades només muscular dels animals menys de 20 mesos d'edat i que per augmentar 30 mesos probablement ampliar EUA. exportacions.

Aquest no és el proteccionisme de comerç en el seu sentit tradicional d'un país, protegint productors nacionals a Costa dels productors del país un altre. Taiwan té una indústria petita de vedella i carn de boví importada comptes de 95 per cent del subministrament. En un mercat impulsada pel consumidor la solució és permetre als consumidors escollir què volen comprar. Govern no significa que tots els consumidors tindran la mateixa vista de seguretat alimentària. Aquestes qüestions s'ha de seguir creixent en importància a tots els països on els consumidors tenen ingressos suficients per pagar diferenciar els productes en el mercat. Intentant simular l'assumpte no existeix a Taiwan, o un altre lloc on, o que es poden ser fàcilment arrossegats sota la catifa no es resoldrà.

La qüestió final és com dividir entre els governs i particulars el responsable de seguretat i salut humana. L'OMC i altres organismes internacionals com l'OIE adoptar un enfocament basat en ciència a regulacions del govern importació. L'autoritat dels governs per a restringir les importacions de productes sospitosos de ser perillosos no és qüestió. Un consens ha desenvolupat que restriccions d'importació basats en alguna cosa més que la ciència no és bo per als consumidors o productors. Van augmentar els costos per als consumidors i protegir productors alt cost en detriment dels productors de cost inferiors. Mentre que els governs han de centrar en la ciència de la seguretat alimentària, els consumidors tenen dret a base d'elecció d'aliments a criteris individuals que poden no ser ciència basada.

Accions de Taiwan plantejar dues qüestions de política. L'administració Bush havia treballat diligentment en una política de comerç de carn que totes les barreres hauria de ser rellevat del comerç perquè l'OIE determina que tots els u. carn i productes són segurs. Aquesta política es va reunir gran resistència del Japó, Corea del Sud, Taiwan i altres importadors de vedella. L'Administració Obama ha adoptat un enfocament de política més flexible i assegura un conveni amb la UE en hormones de vedella no es basa en la ciència. El govern de Taiwan està buscant un terme mitjà similar que defuses l'assumpte per ara mentre permet el comerç de carn presents continuar.

L'Administració Obama no ha pagat molt l'atenció al comerç, i quan té el resultat ha estat més restriccions d'importació d'elements com pneumàtics xinès i acer. El govern de Taiwan han decidit que mentre l'Administració Obama farà totes les queixes correctes contra el canvi en la política, no farà res negatiu. President de Taiwan Ma ja està fent plans per enviar una delegació a l'u. "buscar u. comprensió.” S.g. política mai no pot ser completament divorciat de l'opinió pública nacional i les pressions internacionals. Percepcions dels EUA. s.g. política pot tenir un impacte en com líders d'altres països van optar per respondre a les seves pressions polítiques contradictòries.