Jo no sóc un d'ells. Treballo en els camps de la vida. Després d'un llarg dia de treballant en una granja real, executant un virtual no és alt sobre la meva llista de prioritats de temps de lleure. Però ’ acord s si altres fan. Realment em sento encoratjat per la popularitat de FarmVille. És un signe saludable per a l'agricultura–però només si els jugadors no arriben a pensar que mantens una granja és tan fàcil com FarmVille fa semblar.

El concepte darrere FarmVille és simple: Es plantar llavors, cultius, i guanyar diners. Aquestes activitats guanyar punts d'experiència, que permeten l'operació d'ampliar.

La clau a la popularitat del joc rau en les seves característiques de xarxes socials. Amics a Facebook pot convertir-se en els veïns en el món virtual de FarmVille. Col·laborant en diferents tasques, com fertilitzants camps, veïns mútuament pot donar un impuls.

L'èxit a FarmVille requereix previsió, persistència, i una voluntat d'ajudar a altres–igual que l'agricultura en el món real.

El joc inclou un munt d'elements capritxoses. Lleig aneguets convertir en bells cignes. Roses vaques fan llet de maduixa. Un camp de cultiu pot créixer a la maduresa en només unes hores.

Thats no com funcionen les coses a la meva granja, per descomptat. Si FarmVille era tan difícil i complicada com l'agricultura actual, probablement ningú vols jugar. Una descripció realista de la vida agrícola requeriria una simulació del que és com es troben a terra en sis-graus de temps per arreglar una Segadora de la cadena del qual va ser eliminat solt per un agrupament de tiges de blat de moro congelats.

Això era una cosa que havia de fer només unes setmanes fa, durant una verema tardana anormalment. No era una tasca agradable, però va ser part de l'obra del dia. Quan es va fer, hi va haver cap llet de maduixa a casa m'espera en el taulell de cuina, virtual o altrament.

No vull donar la impressió que m'agrada la meva feina. Estimo a la granja. Però el treball és dur. Té seus moments de frustració real i malestar.

Els reptes d'executar una operació d'èxit de l'agricultura són enormes. Èxit depèn adaptació. Hem de respondre a tot tipus de factors que estan fora del nostre control. El clima pot ajudaran o dificultaran. Plagues pot ser qualsevol cosa d'irritants menors a les principals forces de destrucció. Els mercats financers, el preu de l'energia, i la intrusiveness de les regulacions governamentals també tenen un impacte significatiu en el que fem.

No hi ha cap tal cosa com un any típic. De vegades s'aplicaran les lliçons d'una temporada a la següent, però res no és mai exactament igual. Vostè ha de canviar per reunir les condicions de l'època.

Per aquest motiu, agricultors necessita cada avantatge que poden obtenir. Acords de lliure comerç amb altres països permeten als nostres productes als consumidors estrangers. Biotecnologia permet sembrar unes llavors que pot suportar atacs d'insectes i males herbes. En un futur pròxim, Això ens ajudarà a combatre altres reptes, com ara les sequeres. La nostra prosperitat en els anys endavant dependrà de tecnologies emergents i noves negociacions comercials.

FarmVille ni tan sols començar a abordar aquestes complexitats. Això està bé. És un joc–i ha suposat per ser divertit.

I fins i tot pot tenir valor real. Vivim en un moment en l'agricultura és tan eficaç que la gran majoria de persones del món desenvolupat estan tallar totalment de producció d'aliments. Molts tenen mai posar un peu en una granja, i molt menys haver de preocupar de conscienciació i protecció de cultius. Tenen molt poca comprensió de com menjar viatja des de la granja a la forquilla.

FarmVille no omplir totes aquestes mancances en el coneixement. Encara que pot servir com un útil recordatori que menjar no només ve des de la botiga de queviures. Es tracta de la dedicació d'homes i dones arreu del món que treballen la terra.

John Reifsteck, un agricultor de blat de moro i soja en occidental Champaign County Illinois, és un membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrade.org).