"Això és només quan ens fixem en les formigues a través d'una lupa en un dia assolellat que t'adones amb quina freqüència van esclatar en flames,” broma el comediant anglès Harry Hill.

Manifestants professional estan tractant de crear la pròpia tempesta política sobre nomenament del President Obama de Islam Siddiqui per esdevenir el negociador agrícola cap a l'oficina de l'u. Representant de comerç. El que sembla és molestar-los més a fons de l'home en control de plagues. Actuen com si això era algun negoci brut, en lloc d'una indústria de salvament que ajuda a conreus creixen i manté segur menjar.

El Senat ha de confirmar Siddiqui ràpidament així que va començar el negoci important impulsar exportació oportunitats per als agricultors americans. Audiències de confirmació podria tenir lloc tan aviat com pròxim setmana.

He conegut Siddiqui durant molts anys. Se n va per "Isi,” which is pronounced “Izzy.He really knows the business of agriculture. Ell és brillant, amistós, i riu fàcilment–trets que són útils per a qualsevol diplomàtic, especialment un que ha de persuadir els governs estrangers per obrir els seus mercats d'EUA. productes agrícoles.

Així què és l'objecció a l'Isi? Una minoria obertament creu que la seva connexió a CropLife d'Amèrica, una associació de comerç per a empreses de protecció de conreus, hauria de desqualificar-lo. Semblen pensar que herbicides i pesticides són repulsiu.

Tal com succeeix, no hi ha cap tal cosa com la combustió espontània, fins i tot entre les formigues han mitjançant lupa ulleres en dies assolellats. Insectes, males herbes, i altres plagues assalt terres de cultiu de cada dia. En els nostres esforços per alimentar un planeta creixent, són enemics que amenacen a reduir els nostres rendiments. Agricultors cal lluitar contra ells.

Molts errors atacar cultius directament, avorrit forats en les seves tiges i l'obertura possibles vies per a la malaltia. Per produir aliments sans i abundants, agricultors requereixen eines per ajudar-los a custodiar les seves plantes. ISI treballa en col·laboració amb companyies que ofereixen aquest recurs.

La pàgina editorial de Nova York, que sovint és sensible sobre temes relacio-, pel que sembla ha comprat en el sentit que Isi pot no mereixen el seu nomenament presidencial. "El negociador que necessitem és algú que pot representar una àmplia visió de l'agricultura nord-americà,” va ensumar el dimecres.

Això és una crítica estranya d'Isi. Un nadiu de l'Índia, va obtenir un doctorat. en Patologia vegetal de la Universitat d'Illinois. Té una àmplia experiència en el govern en els nivells federals i estatal. Va treballar al Departament d'aliments de Califòrnia i l'agricultura per 28 anys. També va ocupar llocs de treball agrícola en l'administració Clinton, com a assessor sènior de Comerç al Departament d'agricultura. Des de llavors, ha treballat amb un think-tank reputats, així com en un federal ciència i salut Junta Consultiva. Seva experiència recent en la indústria privada omple un currículum ben arrodonit.

Com això no és "una àmplia visió de l'agricultura nord-americà"? Algú del Consell editorial de Nova York té una visió més àmplia?

Si el Senat confirma Isi, ell assumeix una posició important en un moment crític. U. agricultors depenen per al seu sosteniment en mercats d'exportació. Serà feina de Isi per assegurar-se que mantenir els que tenim i que podem obtenir accés a nous. En l'economia actual, Aquests objectius són especialment importants per a l'Amèrica rural.

He sabut cada negociador superior comerç americà durant dècades dues o més, i tinc cada confiança en la capacitat de l'Isi per dur a terme bé en aquesta feina. La meva única preocupació és si l'Administració Obama va florir deixarà: Si era realment seriós sobre les negociacions comercials, això portaria a l'aprovació d'acords de comerç existent amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud.

Per desgràcia, Aquests objectius aparentment hauran d'esperar una mica més temps. La pregunta immediata davant nostre concerneix qualificacions de Isi Siddiqui. El Senat hauria de fer el seu deure i celebrar una audiència–i llavors confirmi Isi tan aviat com sigui possible.

Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthbouttrade.org Sr.. Kleckner serveix com un membre de la Junta de la Fundació Amèrica CropLife.