Des Moines, Iowa-Jim McCarthy es desenvolupa sobre el canvi. Una hora "canvi" en la seva vida va llançar les seves arrels "towny", i concentrar els seus estudis sobre convertir-se en un gerent de la granja. Els canvis en la vida de l'irlandès 51 anys tenen apilen des que va prendre el seu primer treball com a director de granja en 1981. La seva adaptació al canvi, i defensa el canvi que els agricultors han de granja eficaçment va portar a la seva selecció com el més nou guanyador del comerç Kleckner i Premi d'avanç de la tecnologia.

El Premi, a càrrec de la veritat sobre comerç i tecnologia (TATT) organització, pretén reconèixer "lideratge fort, visió, i resoldre per avançar els drets de tots els agricultors a triar les eines que millorin la qualitat i tecnologia, quantitat, i la disponibilitat de productes agrícoles del món."

Interès McCarthy en l'agricultura actualment abasta tres continents…Europa, Amèrica del Sud i Amèrica del nord. És frustrant per a McCarthy, que no pot utilitzar base biotecnològica cultius en seu funcionament de l'agricultura a Irlanda. "El benefici mediambiental de GM (modificats genèticament) cultius és sorprenent,", va dir, com ho va fer comparacions entre les operacions de granja que està involucrat amb el Regne Unit i Argentina.

Diu fauna números són molt més alts en l'operació de granja de Sud-Amèrica perquè menys pesticides s'utilitzen per trets de Bt de les collites. "No Utilitzam enormes quantitats d'aquest fet, així la cadena alimentària no és interromput per la fauna,", va dir.

Diu els viatges de control de plagues i la cultura ha de fer en els seus camps a prendre Irlanda combustible cinc vegades més (30 litres/hectàrea) que és necessari en els camps a l'Argentina (6 litres/hectàrea). Hi ha poca diferència en els tipus de cultius en les dues operacions de cultiu. A Irlanda, blat, colza, pèsols i civada es plantegen. A l'Argentina, el seu blat, soja, blat de moro, i tota la temporada soja.

A més a més, McCarthy va assenyalar que l'ús de cultius Roundup Ready® permet el funcionament de granja d'Argentina prendre avantatge de sembra. "No podrem controlar l'erosió en Irlanda fins que podem triar cultius transgènics,", va dir.

La falta de tecnologia GM afecta ramaders, massa, McCarthy va dir. Diu el blat que creix a Irlanda és per al comerç de pinsos, però el cost de proteïna per als agricultors de pollastre i porc al país fa que sigui difícil als agricultors competir amb aviram menor cost i porc que s'envien al país. "Si vostè és un productor de mercaderia, vostè només competir en preu... l'agricultura convencional a Europa és molt car. "

"Aquestes qüestions que els reté els agricultors d'Europa es basen en la política, no en ciència,", va dir en la frustració.

A Amèrica del nord, McCarthy és un d'un grup d'agricultors que va invertir en una lleteria basada en l'herba a Missouri Sud. És un exemple més de les oportunitats que veu en l'agricultura, si està oberta a un canvi.

McCarthy va rebre el comerç Kleckner i Premi d'avanç de la tecnologia a octubre. 14, 2009 a Des Moines, IA, EUA, seguint una taula rodona d'agricultors internacionals de sis continents.

McCarthy va participar en la taula rodona Global en 2007 i 2008. Durant les reunions va desafiar els investigadors de la Universitat a Europa a parlar sobre la ciència que és ser retingut dels agricultors del continent únicament per raons polítiques. També va aconsellar als agricultors africans a la conferència per cuidar de self-interests quan es considera la informació i la tecnologia sobre l'agricultura.

"Àfrica es veu a Europa per la iniciativa en qüestions d'aliments per la seva proximitat, però Europa és ric en relació a l'Àfrica i només passen un petit percentatge dels seus dòlars en el menjar. Àfrica necessita prendre la seva pròpia iniciativa a causa de l'alt percentatge dels seus ingressos, que ha d'anar a l'alimentació,", va dir.

"És un moment de grans canvis en l'agricultura. Estem veient més dòlars d'inversió en; la gent vol ser implicat perquè és un moment tan emocionant. Hi ha més demanda que oferta, i la demanda continuarà creixent."

McCarthy va encoratjar els agricultors que són retinguts en la seva capacitat productiva per "continuar parlant-se per als agricultors, ser vocals."

El comerç Kleckner i Premi d'avenç de tecnologia es va establir a 2007 en honor de Dean Kleckner, el president de la veritat sobre comerç i tecnologia. El premi es lliurarà anualment juntament amb el Premi aliments mundial. El primer guanyador del premi era Rosalie Ellasus de les Filipines, i la 2008 guanyador va ser Jeff Bidstrup d'Austràlia.

Llegir octubre McCarthy 30, 2009 columna TATT ‘Agricultors alimentar al món‘ – el comentari aparegut octubre 26, 2009 a Forbes.com com ‘Una proposta genèticament modificat‘.