Preus de sucre alt mundial causada per temps de verema mullada al Brasil que va reduir els rendiments de sucre i un monzòniques finals a l'Índia que es traduirà en una collita més petits han fet titulars en els últims mesos. L'u. mercat ha tingut pròpies respostes de preu a causa de la forta demanda i subministraments curts. L'últim sucre i edulcorant Outlook des del servei de recerca econòmica (ERS) de l'USDA indica que l'u. sucre mercat continuarà ser desafiat en els propers 12 mesos.

L'u. mercat de sucre està aïllat en gran mesura de les condicions del mercat mundial per quotes de tarifa tarifa (TRQ) sobre les importacions de sucre, excepció de sucre de Mèxic que entra en lliures d'impostos sota del TLCAN. Mèxic també ha TRQs sobre les importacions de sucre i el mercat US-Mexican funciona principalment com un mercat. USDA anunciat el TRQs del sucre cru per a lexercici (FY) 2010, Octubre 1, 2009 al setembre 30, 2010, a l'OMC mandat mínim de 1.23 valor brut milions tones (STRV). Un sucre refinat i especialitat TRQ estava fixat en 99,251 STRV, incloent-hi el mínim WTO de 24,251 STRV i 75,000 STRV del sucre orgànic per al mercat d'aliments ecològics. En un any normal amb u. preus de sucre celebrat més alts que els preus del món gairebé que tots el TRQ s'omplia, però el USDA no espera que passi aquest any. Llengua en la 2008 projecte de llei agrícola permet TRQs addicionals abans d'abril 1 només per un dèficit de subministrament de sucre causada per una situació d'emergència. S'admeten les importacions addicionals després d'abril 1 Si continua l'escassetat i les importacions provoca u. produir sucre a la Corporació de crèdit mercaderia d'USDA.

Segons l'anàlisi ERS, la situació d'oferta en l'u. tenir els seus inicis a l'hivern de 2008. Mentre que els productors de sucre domèstics estan garantits almenys una quantitat d'assignació global de 85 per cent del consum de sucre estimada, terra de remolatxa sucrera competeix amb altres cultius que es planten cada any. Gener-març de 2008 preus de remolatxa sucrera eren relativament baixos mentre blat de moro, preus de la soja i el blat estableix nous registres. U. productors plantats 1.09 milions hectàrees de remolatxa sucrera a 2008, 14 per cent menys que 2007 i el més baix des de 1983. Combinat de canya i remolatxa sucre producció va disminuir 7.7 percentatge per a la 2008/09 any de comercialització a 7.57 milions de tones. Al febrer de 2008 una explosió en una refineria de sucre a Geòrgia va prendre aproximadament 15 per cent dels EUA. sucre refinat preus fora de línia i produïts a l'engròs de sucre refinat de capacitat d'augmentar en relació amb sucre cru. U mensual. tenen una mitjana de preus a l'engròs de sucre refinat per sobre $0.30 per lliura des del juny de 2008. Només cinc vegades en l'últim 50 anys tenen u. una mitjana anual de preus a l'engròs de sucre refinat per sobre $0.30 per lliura, la més recent a 2005/06 després d'huracans va interrompre la producció i la capacitat de refinació.

U. demanda de sucre s'ha afegit als reptes preu. Per a la 2008/09 comercialització de l'any que acaba de finalitzar sucre refinat lliurat per a ús d'aliments Totalitzar 10.74 milions de tones en comparació amb la mitjana durant els últims deu anys de 9.95 milions de tones. Part d'aquest augment es devia a preus relativament alts de xarop de blat de moro alt en fructosa (HFC) causades pels preus del blat de moro alt. La bretxa entre la producció i el consum en 2008/09 es va omplir per 3.1 milions de tones de sucre importat, amb el subministrament d'un registre de Mèxic 1.375 milions de tones. Les existències finals d'any mexicans eren un terç d'iniciar accions de l'any, el més baix en una dècada, i Mèxic tindrà menys sucre per exportar a l'u. per a 2009/10.

La 2009/10 Màrqueting any tindrà lluny normal en l'anàlisi ERS. La relació d'accions d'utilitzar principis s'estima en 11.8 per cent, les més baixes de 33 anys. Espera augmentar la producció nacional 6.1 per cent a 8.03 milions de tones. La refineria de sucre Imperial a Geòrgia va ser a 25 percentatge de la producció a l'agost i és esperat estar en plena producció a finals de l'any. Les importacions de Mèxic disminuirà probablement gairebé dos terços de 495,000 tones. Que assumeix que Mèxic pot importar un registre 782,000 STRV d'un món curt de sucre amb alts preus de mercat. Mèxic va ser un importador de sucre neta en 2002, 2003, 2004 i 2006, però no importar un volum tan gran. Total u. importacions sota la TRQs s'estimen en 1.18 STRV milions, sobre 200,000 STRV, curt d'importacions potencials. Un altre 400,000 STRV entrarà en el programa de re-exportació de sucre. Importacions totals sota tots els programes són esperats estar 2.09 STRV milions. Lliuraments de sucre per al consum humà es projecten a 10.14 STRV milions, una disminució de 600,000 STRV de 2008/09. Amb tots aquells supòsits, sucre existències al final de la 2009/10 Màrqueting any seria 844,000 STRV, una relació d'accions d'utilitzar de 8.0 per cent, la proporció més baixa des 1958. Amb aquest escenari, ús domèstic HFC augmentaria per 413,000 tones de pes sec, un 5 augmentar el percentatge de 2008/09.

Els analistes de ERS Tingueu en compte que "estancs subministraments domèstics i una resposta de subministrament retard internacionalment a preus més alts suggereixen que els preus es mantindrà elevades en l'arribada 2009/10 any de comercialització.” Que és un eufemisme, si la 8.0 estimació per cent de la fi de la relació d'accions d'utilitzar l'any és exacta. També es nota que aquests alts preus probablement portarà una resposta de l'oferta mundial 2010. Això pot ser especialment cert en l'u. on preus de blat de moro, blat, soja i altres cultius són molt menors que fa dos anys quan la remolatxa sucrera va perdre superfície.

Usuaris de sucre en la EUA. es poden encarar amb dos anys plens de preus sucre refinat a l'engròs $0.30 per lliura. Els usuaris estaven ja impulsant per a la importació més abans de la decisió d'USDA en TRQs el setembre 25. Com es va assenyalar anteriorment, allò hauria estat de valor limitat llevat que u. sucre usuaris estaven preparats per altres usuaris de la licitació.

Sucre preus seria alts en l'u. amb o sense un programa de sucre domèstics i o no altres països va intervenir en els mercats. Sucre, com totes les matèries primeres agrícoles crus, està subjecta a preu gronxadors del temps i demanda inesperat. El que puja en el preu també es redueix ràpidament tantes matèries primeres après al llarg de l'any passat. El problema més greu és com u. les polítiques de govern respondre a pertorbacions com el foc de la refineria a Geòrgia, problemes que poden desenvolupar aquest any a Mèxic i el potencial d'accions molt estrets al final d'aquest any de comercialització. Govern preus aconseguit evitar mercat ajustaments i en última instància, ferits productors i consumidors. Aprenem dels altres mercats que el comerç anima una redistribució de producció cap a la majoria dels productors eficaços mentre polítiques de control d'importació evitar aquells ajustaments.