I herbicides – temps necessari per evitar les males herbes robar la llum del sol, aigua i nutrients, i a un ofegament en última instància, la collita – són cars i pot danyar els camps si utilitzat en excés.

No obstant això, en els darrers anys jo ’ ve reduït meu reu de camp per 30% i les meves aplicacions d'herbicides van ser tallat per la meitat, perquè he tingut accés a una nova tecnologia: Remolatxa sucrera de OGM. La meva terra i els cultius són millors per això.

Ara una resolució judicial pot obligar a augmentar les meves aplicacions Herbicida per 50% i reprendre aquelles pràctiques agressives reu en meu remolatxa sucrera–tot i que la biotecnologia ofereix molt millors opcions.

Vaig créixer remolatxa sucrera una granja familiar a prop de Boise, Idaho. Un parell d'anys, vam començar a plantar remolatxa sucrera modificada genèticament que ofereixen un millor control de males herbes. Són bons per als agricultors, bo per als consumidors, i per al medi ambient.

Per desgràcia, Estem a punt de perdre el dret a créixer. La setmana passada, U. Jutge de districte Jeffrey S. White va dictaminar que el govern no sembla dur prou quan es determina que la remolatxa sucrera de GM no eren una plaga de plantes. Després que provant reguladora, l'USDA, en 2006, aprovat a plantar sense restricció en l'u. Aquest any, sobre 95% de remolatxa sucrera plantat en l'u. feia servir aquesta tecnologia.

Els demandants són quatre grups d'especial interès la oposició a biotecnologia és ideològic més que científica: el centre de seguretat alimentària, l'Aliança de llavors orgàniques, el Sierra Club, i d'alta tallar llavors orgànics. Són ferventment contra els cultius transgènics i cap quantitat de proves addicionals de remolatxa sucrera de GM canviarà la seva oposició intractable.

Més tard aquest mes jutge White considerarà una prohibició real de remolatxa sucrera de OGM – un pas molt dràstica en vista de les circumstàncies. Ens ’ ll ser pitjor situació si que és la seva decisió. Per començar, Vaig a haver de tornar a utilitzar més herbicides i conreu extensiu a la meva granja.

Per tal de derrotar les males herbes, que fins a, cultivar i ruixar nostres camps amb un menú d'herbicides antiquat. El reu i l'esprai fa un treball bastant bo de controlar les males herbes, però també envia la remolatxa sucrera jove en xoc i el creixement d'acrobàcies. Això redueix el rendiment i la quantitat de sucre produït.

Biotecnologia canvia aquesta equació ombrívol. A través de la millora genètica, som capaços de plantar excepcional remolatxa sucrera que naturalment resistir glifosat, un Herbicida males herbes molt segur i eficaç disponible al seu local Wal-Mart. Això millora el seu rendiment, que al seu torn m'ajuda i molts altres agricultors familiars fer a final de mes. Creguin-me, l'última cosa que necessitem en aquest clima econòmic és per un jutge de negar-nos la llibertat de triar el que cultivem. La subsistència de desenes de milers de nord-Americans dependre el creixement, la collita, i processament del sucre de remolatxa. Aquesta sentència amenaça colpejar a nosaltres en els nostres llibres de butxaca en un moment quan menys poden permetre.

Agricultors no són els únics beneficiaris. Remolatxa sucrera de GM requereixen menys herbicides, que li dóna consol als consumidors. D'altra banda, Aquest cultiu em donen la meva tractors un descans permet. Menys aplicacions de fumigacions químiques i conreu molt reduït significa que corregués molt menys, que redueix les emissions de gasos d'efecte hivernacle i ajuda a l'entorn. Segons una estimació, l'adopció generalitzada de GM remolatxa sucrera salva 1.7 milions de galons de combustible cada any.

Significativament, Sentència del jutge White no qüestionar la seguretat de la remolatxa sucrera de GM, el sucre a nivell molecular de fet és idèntic al sucre produit per sucre de canya i remolatxa sucrera de no-GM. L'u. Departament d'agricultura ja ha dut a terme una avaluació ambiental i determinar que la remolatxa sucrera de GM suposen cap amenaça per algú. El jutge sembla pensar que el USDA ha realitzar estudis addicionals.

Ningú en la indústria sucrera ha res a témer de nous estudis. Ells estan obligats a afirmar el que ja sabem sobre la seguretat d'aquest producte. El problema és que aquesta sentència judicial podria treure un cultiu important dels nostres camps per una durada indeterminada de temps. Podria prendre anys per a aquest problema a resoldre propi.

Aquesta és la lliçó d'alfals de GM–un altre producte de bona biotecnològica que utilitzava per créixer, però va haver de parar d'utilitzar una vegada que va lligat a la cinta vermella de litigis.

Espero que tots els individus implicats d'acord que aquesta qüestió ha de ser resolt més aviat possible, manera que els agricultors, consumidors, i el medi ambient pot prendre avantatge de la remolatxa sucrera de biotecnologia.

Paul Rasgorshek s'executa una granja familiar a prop de Nampa, Idaho. Creixen remolatxa sucrera, llavor d'alfals, llavor de blat de moro, menta, menta verda, jardí faves i pèsols per llavor, llavor de pastanaga, llavor de ceba, blat de moro ensitjat, i en 3,900 acres de terra de regadiu. Sr.. Rasgorshek és un autor convidat per la veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org