Els xinesos van ser una vegada navegants més gran del món. Algunes persones pensen que fins i tot van arribar a la costa oest de Nord-Amèrica abans que Colom va embarcar cap a l'oceà blau. Però llavors l'emperador va prohibir viatges estrangeres. Que eren mai havia escoltat de nou.

La gent antiislàmica ha dirigit el món en matemàtiques i Ciències. Sabia vostè que la paraula "àlgebra” ve de l'àrab? Però llavors la seva cultura va abraçar el fonamentalisme. Que eren mai havia escoltat de nou.

Avui a Europa, nostra civilització amenaça de tornar enrere el rellotge en progrés. Mentre que gran part de la resta del planeta adopta biotecnologia agrícola–una eina absolutament essencial si anem a aconseguir la seguretat alimentària en el segle XXI–les entremaliadures absurd d'activistes del partit verd ens portaria cap a un futur de la pobresa i la fam.

Abans que això passi, que estaré escoltant de mi. Aquesta és una de les batalles més importants del nostre temps. Que no pot estar en silenci.

Granja de tres continents. En la meva Irlanda natal, Treballo 1,100 hectàrees, blat creixent de porcs i aviram. A l'Argentina, Jo sóc conseller delegat d'una operació de 31,000 hectàrees que collites de blat de moro, soja, i blat. Als Estats Units, a Missouri sud-oest, Jo sóc un inversor en una granja lletera.

Així que la meva experiència com a agricultor és global. He observat les millors pràctiques en ambients molt diferents. Per desgràcia, Jo també he estat testimoni de les pitjors pràctiques. Una bullheaded negativa a prendre avantatge de la biotecnologia és probablement la pitjor pràctica al voltant de.

A Irlanda, la situació és tan dolent que fins i tot ens no permet a la recerca de modificació genètica en cultius. Oblideu-vos dels plantar-los per al benefici comercial, surtim fer tot el temps en nord i Sud Amèrica, on els cultius transgènics ara són una forma de l'agricultura convencional. Aquí a casa, és il·legal per als investigadors a terme experiments.

T'adones el que això significa? Ells he granges investigació científica!

Irlanda intenta s'enorgulleixen de construcció el que anomena un "economia del coneixement.” Quan es tracta de cultius biotecnològics, No obstant això, Irlanda és en un refugi cap de coneixement. Nostre govern prefereix ignorància.

Argentina és exactament el contrari. Agricultors en aquell país–incloent a mi, Quan estic treballant no hi–se'ls permet cultius genèticament modificats. Això ens dóna un gran impuls en el rendiment i el sòl de protecció.

Irònicament, Irlanda té la millor reputació empresarial. Cada any, el Banc Mundial calcula la facilitat de fer negocis en els països del món, mitjançant mesures quantitatives a start-ups, normativa, impostos, i així successivament.

Aquest any, Files d'Irlanda #7. Argentina és #118, que és una mica millor que Bangladesh i una mica pitjor que Bòsnia. (Als Estats Units, per cert, és #4.)

Encara prefereixo el negoci de l'agricultura a l'Argentina. És un lloc de somni per l'agricultura. No només m'estic referint al clima. Estic pensant sobre l'agricultura com dur ha esdevingut a Irlanda, o gairebé enlloc d'Europa. El govern argentí no intenta dir-me què jo pot i no pot créixer en funció de la ignorància deliberada. Deixa m prendre les meves pròpies decisions.

Si jo fos un home més jove, Estaria temptat per moure's permanentment a l'Argentina. Però Irlanda és casa. Jo no vaig a qualsevol lloc. Això no obstant m'entristeix veure una minoria vocal d'activistes del partit verd estrangular el futur de l'agricultura aquí.

Hi ha sobre com molta gent a Irlanda com a Oregon–una mica menys de quatre milions. El món aproximadament afegeix aquest nombre de persones a la seva població total cada tres setmanes o així. La demanda d'aliments mai ha estat més alt–i si segueixen les tendències actuals, continuarà establir registres nous cada any per a la resta de la meva vida.

Prendrà irlandès terres de conreu–i terres de conreu existent a tot arreu–per satisfer aquesta necessitat. Europa ha de fer la seva part per produir més i utilitzar la seva influència, especialment a l'Àfrica, fomentar la biotecnologia. La política d'impedir prendre seriosament cultius transgènics ens diferencia per un terrible tragèdia.

Potser hi ha ’ s una bona notícia per davant: Aquesta setmana, la Royal Society, Regne Unit ’ s Acadèmia Nacional de Ciències, ha publicat un informe que reclama l'acceptació de la modificació genètica a la granja.

Esperem que per a un futur millor, així el nostre present no convertir-se en un passat Arribam a lamentar.

Jim McCarthy, un pagès de la primera generació de Kildare, Regne Unit, granges en tres continents – Europa, Amèrica del Sud i Amèrica del nord – cultiu de blat, soja, blat de moro, colza, pèsols, civada i lactis. Sr.. McCarthy és la 2009 Destinatari Kleckner comerç i Premi d'avanç de la tecnologia i membre de la veritat sobre comerç & Xarxa de tecnologia Global pagès. www.truthabouttrade.org