Oscar Wilde va dir una vegada que l'ambició és l'últim refugi del fracàs.

El proper mes, el menjar i l'agricultura organització de les Nacions Unides (FAO) reunirem a Roma per anunciar l'objectiu d'eradicar la fam per 2025.

Que és un objectiu ambiciós–tan ambiciós que sona sospitosament com un preludi de fracàs. Això porta a la ment la idea que de vegades és la millor manera de mantenir una promesa no per fer-ho en primer lloc.

Realment anem a acabar amb la fam a la següent 16 anys? No apostar la granja es.

Encara hem de donar aquest emprendre nostra millor esforç. Jo crec que – juntament amb moltes altres –que l'alimentació la fam és un imperatiu moral.

La FAO és una institució que pot ajudar a avançar un objectiu digne. Si és realment seriós sobre l'eliminació de la fam, més que proporcionarà una ocasió per a líders polítics d'avui a fer declaracions gran que els seus successors lamentables no pot esperar viure fins a. En canvi, que abastarà dos estratègies específiques en la lluita contra la fam: lliure comerç i biotecnologia.

Ni un és una panacea. Garantir la seguretat alimentària per a totes les persones del món requerirà l'èxit en qualsevol nombre de fronts, de sistemes de reg en països en desenvolupament a una oferta preparada i assequible de fertilitzants a tot arreu. Estabilitat política és imprescindible, massa. Disturbis civils és el handmaiden de la desnutrició i la fam.

Comerç i la tecnologia també són ingredients essencials. No anem a gaudir molt endavant el progrés sense els dos. Comerç fa possible moure menjar al nostre planeta, de llocs de molts llocs d'escassetat, sense la interferència de les barreres artificials d'aranzels d'importació o exportació les contribucions. Tecnologia fa possible augmentar el rendiment en terres agrícoles existents, mantenir els preus dels aliments en escac, i repartir els beneficis per al consumidor.

Alguns líders mundials han pres el clima financer actual com una oportunitat per girar l'esquena al comerç. Als Estats Units pot no ser el pitjor delinqüent, però en els últims mesos ha evitat assumir el seu paper de lideratge tradicional. L'administració actual i el Congrés es neguen a ratificar acords comercials sensible amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud. Seva nova "comprar americà” regles han confós socis de negocis de molts anys a Canadà. Ells he posar fre al llarg recorregut que trucking compromisos amb Mèxic–al preu de trencar un acord tractat amb els nostres veïns del Sud. Es just últimament he restringit pneumàtics de baix cost fets a la Xina en detriment dels nord-Americans amb rendes limitades.

Si anem a alimentar tot el planeta, s'ha convertit en més fàcil per als productors de menjar americà vendre la seva carn a Corea i seu blat de moro a Europa. Podem també cal imaginar una manera reactivar la Doha ronda de negociacions comercials de món. L'estancament actual perjudica la nostra capacitat per moure el menjar del país, especialment entre les nacions avançades i el món en desenvolupament. Si no fem un progrés substancial en aquest àmbit, la FAO no es reunirà el seu objectiu de fam per a 2025.

No menys important és la biotecnologia. Afortunadament, molts oficials nord-americans semblen entendre quant importa. Secretari d'agricultura Tom Vilsack descrit recentment nostre "una vegada una generació” oportunitat "d'aconseguir un canvi transformador” mitjançant l'aplicació de la biotecnologia vigorós a l'agricultura.

La clau és fer d'altres nacions compartir aquest sentit d'urgència. Agricultors a l'hemisferi occidental han abraçat la biotecnologia a l'efecte meravellós. Productors d'Àsia i Austràlia també estan adoptant biotecnologia perquè veuen com ajuda a produir més amb menys.

Encara resistència a Europa continua sent un obstacle important. Fins que arribem davant d'això, Biotecnologia no començarà a realitzar el seu potencial. Majoria dels patiments innecessaris que resultats es durà a terme a l'Àfrica subsahariana, que manté els cultius genèticament modificats a un braç nerviosa a causa de l'actitud destructiva d'Europa.

La setmana passada, President Obama va guanyar el Nobel de la Pau "pels seus esforços extraordinaris enfortir … cooperació entre els pobles.” Gent raonable pot estar en desacord sobre el fons de la seva diplomàcia. Encara hi pot haver poc dubte que la seva diplomàcia tindrà èxit si ell pot ajudar a acabar amb la fam per enfortir la cooperació econòmica i científica entre els països a través de lliure comerç i biotecnologia.

I si la FAO pot persuadir a adoptar aquestes causes, Potser es mereixerà així convertir-se en un guardonat amb el Nobel.

Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org