El Boston Globe
Per Michael A. Levi
Agost 12, 2009
www.Boston.com

CLIMA política i comerç estan en curs de col lisió. La setmana passada, 10 Democràtics senadors va enviar una carta al President Obama exigint que tapa i comerç legislació inclouen tarifes contra importacions bruts. Precisament aquestes tarifes, adreçat a països que no estan fent prou per tallar d'efecte hivernacle de les emissions de gasos, formaven part de la legislació climàtic va aprovar recentment a la casa. Els defensors sostenen que les tarifes són necessaris per evitar la pèrdua de llocs de treball dels EUA i el canvi de les emissions-generar activitats a altres països. Lliure comerç defensors estan horroritzats davant la possibilitat, que es preocupen podria violar les normes del comerç global i provocar una guerra econòmica.

Els dos costats tenen un cas. Les tarifes són una bona idea al principi. Però probablement serien un malson en la pràctica. Congrés ha de buscar altres maneres d'aconseguir els seus objectius.

Tarifes de carboni l'argument és simple. Legislació de gorra i comerç imposarà costos nous en indústries intensives en energia com l'acer, ciment, i productes petroquímics. Moltes d'aquestes indústries estan exposats a la competència a través del comerç internacional. Si rivalitza amb major, com Xina i Índia, no imposar costos nous similars en les seves pròpies empreses, el terreny de joc es decanta cap a ells. No només als Estats Units es perden llocs de treball de fabricació, també es deixarà de frenar les emissions, com a contaminant activitats desplaçar a llocs amb processos productius fins i tot més brut.

Una tarifa de carboni ajudaria a evitar-ho. Mercaderies importades d'Estats Units veure els preus pujar per la mateixa quantitat que els seus homòlegs de fabricació Nacional. Regulador foot-dragging pels competidors EUA així no guanyar les seves empreses quota de mercat augment. I per penalitzar un ampli ventall de contaminadors – no només empreses nord-americanes, però també aquells que exportar mercaderies als Estats Units – la tarifa agradaria animar més reducció de les emissions. De fet, Malgrat els atacs a les tarifes de carboni per molts economistes, llibres de text teoria suggereix que ben dissenyat carboni tarifes vols fer política climàtica més econòmicament eficient, no menys. Aquestes mateixes tarifes probablement vols complir amb les normes del comerç global també.

El problema és que les tarifes reals carboni segurament seria un bastardization de l'ideal. Aquestes tarifes trenat són molt més propensos a ser econòmicament perjudicial i per encendre les batalles de comerç que por crítics.

Seria gairebé impossible establir tarifes de carboni a la "dreta"’ nivell. Suposem que Estats Units retallades les seves emissions adoptant un sistema de gorra i comerç de tota l'economia que augmenta els costos de produir una tona d'acer per $30. Imaginar, encara que, que més que imposar el seu propi sistema similar, Xina requereix que totes les noves fàbriques d'acer conèixer certs estàndards tecnològics.

Com reguladors dels EUA decidirà si aquestes normes xinesos estan en consonància amb el sistema dels EUA – especialment si tenen poca capacitat de veure dins l'economia xinesa i saber exactament com les regles estan sent implementats? Què passa si el govern xinès proporciona scals o combustible barat per compensar el cost del compliment de les noves normes de tecnologia – als Estats Units imposarà més altes tarifes per compensar? I el farà sobre productes complexes com iPods i bicicletes amb història de fabricació és molt difícil determinar?

Davant una situació tan opac, Reguladors dels EUA s'enfrontarà a forta pressió política. Hi haurà forts trucades que simplement bufetada les mateixes penes sobre les importacions com el sistema de gorra i comerç en béns produïts a nivell nacional – independentment de si les importacions són ja subjectes a costos de reducció de les emissions (altre que el de gorra i comerç) a casa. Aquestes tarifes vols probablement van molt més enllà d'anivellar el terreny de joc – ells protegiria ens indústries pel bé del proteccionisme. Que violi les normes del comerç global i podria compensar internacionals batalles que podria danyar l'economia dels EUA amb negociacions sobre el clima global.

En comptes de perseguir tarifes contra productors estrangers, el govern dels EUA han de centrar en les indústries que ja es regeix. Seria bastant simple de donar especialment vulnerables EUA firmes devolucions abatiment que la majoria dels seus costos de gorra i comerç. De fet la legislació casa intenta fer només allò. (Se n va massa lluny, encara que, "rebating"’ tants diners que en última instància oferirà subvencions il·legal a moltes empreses.) Un esquema d'aquestes és molt més difícil d'abús ja que el govern dels EUA ha detallat coneixement de les seves empreses’ costos de compliment. Això fa que sigui el camí correcte a seguir en el futur previsible.

A llarg termini, encara que, grans descomptes resultarà massa costós. Tots els principals països finalment haurà de prendre igualment forts mesures per controlar les emissions. (Si no ho fan, la política climàtica serà un fracàs, fins i tot amb tarifes de carboni.) Que eliminaria qualsevol necessitat de descomptes o tarifes. Mentrestant, una guerra de comerç de carboni amb dubtosos beneficis és l'última cosa que necessitem.

Michael A. Levi és el David M. Rubenstein investigador d'energia i el medi ambient del Consell de relacions exteriors.

http://www.Boston.com/Lifestyle/Green/articles/2009/08/12/the_dangers_of_a_carbon_trade_war/