L'època de l'Índia
Agost 17, 2009
http://timesofindia.indiatimes.com

Què és el patró general de cultiu a l'Índia?

Cereals, classificat com a cereals i llegums, són els productes agrícoles dominants, Comptabilitat per a les dues terceres parts de India’retallada àrea s. Llavors oleaginoses ocupen sobre 14% del total de retallada zona, mentre que la fibra cultius com cotó o jute i altres cultius com la canya de sucre, te i el cafè es cultiven a l'espai restant. Indiaâ donat€™gamma s de condicions agro-climàtiques, no hi pot haver patrons múltiples fins i tot dins el mateix estat, per exemple hi sobre 30 patrons de cultiu base d'arròs, 12 maneres de cultivar i barreja de blat de moro amb altres conreus adequats, 17 esquilada patrons en que jowar és la collita base i així successivament.

Quines són les estacions diferents cultius?

Tot i que aquestes varien Units, pel que fa a temporades de collita Índia aproximadament divisible en dues zones agrícoles — el nord i interior de peces que comprèn un i el sud de peces de l'altre. Les parts nord i interiors tenen tres diferents cultius temporades — kharif, Rabi i zaid, mentre que aquest tipus de distinció en temporades de cultiu no existeix al sud, on la temperatura és prou alta com per a cultius tropicals en qualsevol època de l'any i el que és cultiven depèn de la humitat del sòl disponible. Així, els mateixos cultius es poden cultivar tres vegades en un any agrícola a l'Índia del Sud, sempre que el terreny té prou humitat per donar-hi suport.

Què són els kharif, Rabi i zaid?

S'estenia entre juny i setembre de la temporada de kharif coincideix amb l'arribada del monsó sud-oest, en la major part de l'Índia del nord. Ita€™s la temporada en que tropicals conreades com l'arròs, cotó, jute, jowar, bajra i tur es conreen al nord.

En la temporada de rabi, les temperatures relativament baixes facilitar la producció de cultius subtropicals i temperades com blat, gram i mostassa.

De regadiu. que no cal esperar monsó, Zaid cultius són cultivades a la curta durada entre estacions kharif i rabi. Diferents cultius podria ser cultivats a causa de la variació de temperatura entre el nord i Sud, però l'agricultura Índia depèn en gran mesura del monsó com 60% superfície sembrada és secà.

Quins són els diferents tipus de cultiu practica a l'Índia?

Sobre la base de la font d'aigua, l'agricultura es poden classificar com de regadiu o secà. L'agricultura de secà és més classificar en funció de l'adequació de la humitat del sòl durant la temporada de cultiu com a conreu de secà o zona humida. Agricultura de secà es practica en regions amb precipitacions anuals inferior 75 cm, mentre que l'agricultura de la zona humida es fa en zones ben dotats amb pluges. La selecció de conreus depenen de les condicions climàtiques i geogràfiques de qualsevol regió determinada. Per exemple, De la mateixa manera, 85% de blat cultiu es limita a l'Índia del Nord i central, es cultiva com conreu a les terres regades rabi.

Jowar és adequat per zones semi-àrides de l'Índia central i meridional mentre bajra, que és un cultiu resistent, se sembra a les condicions climàtiques calents i secs de l'Índia nord-oest i oest. Blat de moro que serveix d'aliment, així com un cultiu de farratges, es cultiva en condicions semiáridas sobre sòl inferior a través de l'Índia. Polsos, Quins són els cultius de secà, en gran mesura es limiten a secans de Dècan i altiplans centrals i per tant el rendiment varia amb el Montsó.

http://timesofindia.indiatimes.com/news/india/Learning-with-The-Times-India-has-two-agri-zones-in-terms-of-crop-seasons/articleshow/4900369.cms