El moment econòmic (L'Índia)
Per l'oficina de ET
Agost 8, 2009
http://economictimes.indiatimes.com

NOVA DELHI: L'Índia i Corea del Sud signat un conveni de col·laboració econòmica completa divendres que farà productes de consumidor coreà i
parts d'automòbils més barat a l'Índia.

L'acord exclou completament urbanitzades vehicles, i ofereix per moviment més fàcil de contractació de proveïdors i professionals entre els dos països i tractament de les inversions de les altres país a la par amb inversions nacionals.

Aquesta és la segona CEPA signat per l'Índia, l'altre ésser amb Singapur. Aquest és també el primer acord de comerç bilateral de l'Índia amb un país de la OCDE.

Segons l'acord, Corea del Sud eliminarà deures en 93% del seu industrial i agrícola productes i l'Índia farà el mateix en 85% dels seus béns. Índia ha exclosos els productes agraris dels elements sensibles, tèxtil elements i acumulat automòbils de compromisos d'eliminació de tarifa. Deures s'eliminarà en la majoria d'aquests productes en els propers vuit anys.

La filial del fabricant de béns electrònic coreà indi, Samsung l'Índia, assenyalar que Pacte més reforçar la relació comercial entre els dos països. "Serà més fàcil aconseguir noves tecnologies i productes innovadors en el país. A més, el moviment atraurà més inversions coreans a l'Índia i viceversa,” Samsung Índia subdirector gerent R Zutshi dit ET.

Fabricants auto sud-coreana amb operacions a l'Índia, massa, celebrant el Pacte com l'eliminació gradual de les 12% deure en auto components vols baixar considerablement els seus costos d'entrada.

"Això ens farà més preu competitiu. Encara que els beneficis reals de la FTA es traduirà en uns pocs anys, però la reducció de drets sobre components i altres peces d'automoció a baixar els seus preus eficaços i ajudar a crear avantatge de preu de les nostres operacions Índies,” Hyundai Motor Índia portaveu.

La indústria Índia està mirant el Pacte com una oportunitat per pont el dèficit de comerç bilateral en favor de Corea del Sud i millorar l'exportació de serveis.

"S'han projectat una duplicació del comerç entre l'Índia i Corea del Sud en els propers 5 anys. De la $10.2 el comerç bilateral milions per al període abril 2008-febrer 2009, L'Índia tenia un dèficit de $4.6 milions de dòlars amb Corea i aquest desequilibri ha de ser corregit a través d'un major accés al mercat de les exportacions de l'Índia, va dir Ficci secretari general Amit Mitra.

Liberalització del moviment de professionals del servei es troba entre els principals guanys s'espera per a la indústria Índia fora de l'Índia–Corea del CEPA, CLL director general Chandrajit Banerjee assenyalat. "L'Índia té un avantatge comparatiu en serveis, com / ITeS, Etc. serveis educatius. Donem la benvinguda a l'accés de mercat proporcionada per Corea per proveïdors de serveis indi", Aquest Sr.. Banerjee.

CLL espera coreans inversions fluint en sectors com productes químics, processament d'aliments i metalls. Tots dos països s'han compromès a oferir tractament nacional i protegir les inversions per donar un impuls a les inversions bilaterals en tots els sectors excepte aquestes específicament pertanyents, un comunicat oficial va dir.

El CEPA entrarà en vigor després que és ratificada per l'Assemblea Nacional de Corea i les notificacions per portar-lo en vigor són fets per ambdós països.

http://economictimes.indiatimes.com/India-South-Korea-ink-free-trade-pact/articleshow/4869589.cms