Omaha World-Herald
Per Mike Johanns
Agost 26, 2009
www.Omaha.com

L'escriptor, un republicà, és nord-americà júnior de Nebraska. senador. Ell és un antic nord-americà. Secretari d'agricultura.

Aug del Secretari d'agricultura Tom Vilsack. 23 Comentari sobre la tapa i comerç que ofereix anàlisi incompleta i en bona part especulativa per justificar els costos a American agricultors i ramaders.

La retòrica està en consonància amb patró de l'Administració Obama d'agradable so idees s'indóna suport pels fets. Per desgràcia, els costos de la PAC i comerç són reals, mentre que fins ara els beneficis per a agricultors i ramaders són teòriques.

Productors de Nebraska són realistes. I realistes tamisar a través de la retòrica a centrar-se en fets.

Felicito el secretari per a reconèixer que pujarien costos d'energia i l'Amèrica rural és més probable que se senti el pessic. Però enlloc seu assaig reconèixer quantes hectàrees sortiria de producció sota la tapa i comerç, ni el secretari vols respondre aquesta pregunta quan preguntat pel Comitè del Senat l'agricultura en una audiència el mes passat.

No és una qüestió bàsica?

El fet és que l'oficina estima que 40 milions d'acres sortiria de producció i una altra anàlisi prediu una pèrdua de 78 milions d'hectàrees d'arbres. Que és gairebé 20 per cent de conreu total de la nostra nació.

Argumentació de la Secretaria sembla cobertura en una de les dues opcions: Agricultors dels Estats Units tenen la terra, temps i recursos per augmentar la seva superfície per 20 per cent, o es pot convertir 20 per cent dels actual conreu d'arbres sense una pèrdua significativa de producció i els ingressos. Cap de les opcions té sentit.

El secretari suggereix agricultors i ramaders "abracen” les "noves oportunitats” Presentat per la gorra i comerç. Demanava una setmana completa abans de l'oïda pot subministrar amb una anàlisi per a tots els de l'agricultura nord-americà, inclou les projeccions d'estat-per-estat.

Quina anàlisi arribem? Hi va haver cap estimació d'impacte del majors costos de producció ramadera. Aquest sector representa 57 percentatge d'ingressos ag Nebraska i més que 50 per cent de les vendes d'ag a nivell nacional — aparentment porc, bestiar i aviram no són l'agricultura"” per definició de l'administració.

Hi va haver cap estat-per-estat anàlisi d'impacte del cost augmenta en la producció de l'agricultura. Productors de Nebraska pagar despeses basats en els preus locals, mitjanes no nacionals. I no hi havia res pel que fa a la indústria de fruita i verdura, en representació de 15 per cent de les vendes d'ag a nivell nacional.

Així que anem a que sumen — Anàlisi de la USDA ignora aproximadament dos terços de l'agricultura nord-americà. Encara inequívocament manifesta que tapa i comerç és bo per a l'agricultura nord-americà?

D'altra banda, l'USDA ha assumit que lliures bonificacions seria suficients mantenir el preu dels fertilitzants de pujada però proporciona cap explicació per a dietes quants seran necessaris. En una carta recent, l'Institut de fertilitzants anomenat aquesta part de l'anàlisi "incorrecte i enganyosa.” L'USDA ha fallat modelar l'impacte total de la factura, centrant-se en només uns quants cents de la Llei 1,427 pàgines.

Finalment, el secretari no menciona potser el punt més crític: El projecte de llei no assolir el seu objectiu ambiental suposats d'aturar el canvi climàtic perquè productors d'agricultura i la fabricació a la Xina, L'Índia i el Brasil en cap manera es veurien afectats per la Llei. Sense ells, l'impacte sobre la temperatura és insignificant, un fet reconegut per l'agència de protecció ambiental.

També val la pena assenyalar que el secretari totalment compatible el bec llarg abans que ell "va” Personal d'USDA per revisar l'impacte. Un es pregunta si l'anàlisi incompleta representa el suport de la Secretaria, o si l'anàlisi en canvi fou impulsat pel suport.

Així què ens queda? Un projecte de llei que posi les càrregues fiscals addicional a negocis americans durant una greu recessió per cap benefici ambiental perceptible. Un projecte de llei que demanaria Nebraskans en el govern federal per proporcionar suficient bonificacions lliures així els costos d'una major energia no posaria fora del negoci.

Com el secretari, Sóc supremament confiança que pot adaptar l'agricultura nord-americà. Però això és cap justificació per donar suport a un bitllet dolent.

Mentre que els nord-Americans s'enfrontarà a avall qualsevol repte que s'enfronten, els legisladors no hauria de ser en el negoci de crear els addicionals.

http://www.omaha.com/article/20090826/NEWS0802/708269993