Premsa de granja del sud-est
Per Hembree Brandon, Redacció de premsa granja
Agost 24, 2009

http://southeastfarmpress.com

Permetent als productors de cultius ecològics a obtenir certificació de cultius biotecnològics podria afavorir el desenvolupament d'un nou tipus de producció agrícola sostenible, amb majors beneficis per al consumidor.

Heretgia?

No, diu Cyndi Barmore un informe de la USDA servei agrícoles estrangers, "Inexplorat potencial de producció biotecnològica orgànica.”

Assenyalar per avançat que el moviment ecològic rebutja biotec "com inherentment contradictori que el seu objectiu fonamental de promoure la protecció del medi ambient en l'agricultura,” ella diu, no obstant, "Una decisió governamental per canviar la normativa orgànica per permetre l'ús de la biotecnologia podria tenir implicacions polítiques transcendentals per a l'agricultura mundial.”

Mentre que la majoria de la comunitat ecològica ha lluitat biotec ungles i dents, esquerdes han començat a aparèixer en paret de maó de l'oposició, com a individus i organitzacions en el camp orgànic diuen que biotec pot no, després de tot, ser el monstre de l'infern que va destruir l'agricultura com natura destinats a ser.

Fins i tot Stewart Brand, un dels nens cartell per al moviment ambiental i editor del terra tota catàleg, Segons un article del New York Times (Un ecologista principi, Abraçant noves "heretgies"), "veu ara enginyeria genètica com una eina per a la protecció del medi ambient: cultius dissenyats per créixer en menys terra amb menys pesticides; nous microbis que protegeix els ecosistemes contra les espècies invasores, produir nous combustibles i potser segrestar carboni.”

Mentre que la comunitat orgànica ha estat llançant flors, la comunitat científica, Barmore diu, ha respost que "biotecnologia no ha creat nous mals de la humanitat o el medi ambient” i que "salut i medi ambient són infundats preocupacions basats en pors injustificada.”

Ella notes que panells independents Comunitat Europea aliments seguretat han informat per unanimitat que de blat de moro Bt "és equivalent en seguretat a blat de moro convencional” i, després de sis anys d'examen científic, una Comissió de la UE va declarar "hi va haver cap base científica per a la prohibició de la UE de la nova biotecnologia.”

La Comissió, notes d'ella, "informar que la principal diferència entre Fitomilloradors convencional i biotecnologia és la més alta precisió inherent” en biotecnologia. Més, el National Research Council diu "l'exactitud amb que la planta Biotecnòlegs alterar fa de gens de de una planta procés fins i tot més segur que cria convencional.”

Les implicacions polítiques de canvi reglaments orgànics governamentals per a permetre la producció ecològica de cultius biotecnològics "vols beneficiar els consumidors i el medi ambient, mentre que la reducció de l'estigma actualment a biotecnologia,” Barmore diu.

"Els dos sistemes tenen objectius nutricionals i ambientals compatibles, i junts podria crear una nova forma d'agricultura de producció sostenible. Producció a gran escala orgànica/biotecnologia donaria orgànics consumidors un producte més assequible que és millor per a la seva salut i el medi ambient, i introducció de biotecnologia en l'agricultura ecològica vols augmentar els rendiments orgànics i contribuir positivament a l'oferta mundial d'aliments.”

L'actual sistema de producció ecològica "desanima l'atenció a la productivitat,” Barmore notes. "Els agricultors orgànics … podria utilitzar biotecnologia per augmentar els rendiments en explotacions existents, o per cultivar la terra que salinitat rendit prèviament no apte per a la producció.”

Una necessitat global d'aliments més per poblacions creixent, la necessitat de fer front el canvi climàtic i l'impacte creixent de sequera en els cultius, i el millor control de plagues que biotec permetria per cultius ecològics, es troben entre les raons per incorporar la biotecnologia en producció ecològica, ella diu.

Governs "ha de canviar la normativa per permetre als productors a obtenir certificació orgànica de cultius biotecnològics amb mètodes ecològics,” Barmore diu. "Aquest sistema vols assolir millor els objectius declarats del moviment orgànic de sostenibilitat ambiental i la promoció de la salut humana.”

correu electrònic: hbrandon@farmpress.com

http://southeastfarmpress.com/news_archive/Organic-Agriculture-0824/