Xinhua (Xina)
per Daniel Ooko
Agost 7, 2009

http://News.xinhuanet.com/English

NAIROBI, Agost. 6 (Xinhua) — El creixement africà 8 i acte d'oportunitat (AGOA) Conferència de comerç embolicat a Nairobi el dijous amb una convocatòria de governs africans aprofitar l'u nou. Govern ’ bona voluntat s explorar possibilitats d'ampliar el protocol més enllà de la seva 2015 data de caducitat.

Kenya vicepresident Kalonzo Musyoka, que oficialment tancada la conferència de tres dies el tema era "Adonar-se el ple potencial de AGOA a través d'expansió de comerç i inversió", deia el moviment vols millorar i protegir els beneficis meritats ja des de l'acord.

"això requerirà sens dubte tenaç resoldre a implementar estratègies audaços i eficaços per promoure l'augment d'u. inversió i fluxos de capital cap a l'Àfrica," Musyoka va dir a la conferència que va reunir a participants dels Estats Units dirigit pel Secretari d'estat Hillary Clinton, i els països de l'Àfrica subsahariana.

Musyoka, No obstant això, va reiterar que la responsabilitat de desenvolupar Àfrica recau en els Africans particular mitjançant el comerç intra-estat creixent i l'enfortiment dels blocs econòmics regionals donar copets en mercat preparat, millorar la competència, així com diversificar i afegir valor a béns i serveis.

"als Estats Units ha propi reconegut aquest repte, i proporciona assistència crucial per blocs de regionals per a la construcció de les seves capacitats per al comerç. Aquest suport s'ha ampliar ja que és essencial per a l'enfortiment de la AGOA com Àfrica ’ integració s en l'economia mundial," va dir.

Musyoka desafiat governs africans, els polítics i el sector privat per proposar noves estratègies d'augment del comerç entre nacions africanes que va assenyalar té una base mercat enorme de gent més 850million.

"de fet la necessitat per al canvi de paradigma cap al comerç intra-Àfrica no pot ser exagerada tenint en compte que el comerç entre els Africans romanen Llastimosament Estrepitós malgrat l'enorme mercat. Això ha de punxar nostra consciència col·lectiva com els governs, els polítics i el sector privat," Musyoka va assenyalar.

El vicepresident diu la conferència com una oportunitat per a un nou impuls comerç de més ràpid creixement econòmic i l'enfortiment d'Afro-nord-americà. llaços, destacar que es va celebrar contra un fons que el món està lluitant amb la crisi financera global.

U. Representant de comerç Ron Kirk va dir mitjançant l'enfortiment AGOA pogut crear més llocs de treball i oportunitats d'inversió per a Africans i nord-Americans.

Ministre de comerç Kenya Amos Kimunya, que va abordar l'ocasió va dir que no hi ha necessitat de proporcionar recursos importants per a la capacitat per ser utilitzat per a la recerca, especialment al sector agrícola.

Mentrestant, Musyoka ha volgut destacar la necessitat de líders d'emprendre un procés de sanació i reconciliació com a única via per unir la gent d'aquest país.

"aquest és el nostre país i hem d'estar disposats a acceptar el diàleg, curació i reconciliació que podem promoure la pau i el desenvolupament," Musyoka va dir.

El vicepresident va dir que és hora que kenyans resoldre els propis problemes en lloc de dependre de forasters que ho faci per ells.

Va dir el moviment recent pres pel Consell de Ministres d'optar per la veritat, Justícia i memòria històrica i tribunals locals com els mecanismes per tractar amb el caos que va seguir les controvertides 2007 enquestes presidencials no és definitiu.

"què l'armari debat no era final i que encara tenim un espai per a discussió fins que surten amb les formes que pot satisfer la gent de Kenya. El que vull instar els Kenyans és perdre l'esperança," Musyoka afegit.

Editor: MU Xuequan

http://News.xinhuanet.com/English/2009-08/07/content_11838967.htm