L'Express financera (L'Índia)
Per l'oficina de FE
Juliol 25, 2009
www.financialexpress.com

Nova Delhi: Conservant el seu costat filantròpica—dels pilars ja va renunciar a gestionar la quotidianitat a tecnologia global gegant Microsoft Corporation damunt fa un any—Bill Gates el divendres es va pronunciar contra el proteccionisme, que ha anat guanyant moneda als països desenvolupats, especialment als EUA, després de pèrdues d'ocupació massiva arran de la desacceleració econòmica.

Portes, qui és a l'Índia per rebre el Premi Indira Gandhi la pau, Desarmament & Desenvolupament per part de la factura & Melinda Gates Foundation, que es dirigeix, va dir a qualsevol vorera sobre immigració, "És terrible per als EUA i terrible per a la resta del món. Intercanvi de talent és una cosa important.”

Reaccionant a comunicat recent dels EUA el President Barack Obama en la creació de més llocs de treball a Buffalo, Gates va dir que un polític indi hauria agradat crear més llocs de treball a Bangalore que en Buffalo. En una nota greu, va dir que s'imposa restriccions d'immigració, que mantenir gent amb talent, són perjudicials per a qualsevol país. "Tots els ciutadans d'un país són també ciutadans del món. Afortunadament, el mercat de treball no és un mercat de joc de suma nul·la… Que significa que només perquè es crea una feina en un lloc no vol dir que està desplaçat,” va dir.

Abordar una conferència a Microsoft Research, que va completar cinc anys, Gates va llançar en una anècdota per transmetre el seu punt. Va recordar que 20 fa anys, l'empresa contractada 15 titulats IIT per a la seva oficina d'EUA. "La premsa indi va dir que és una cosa terrible per al país i la premsa als EUA també va dir que era cosa terrible d'Amèrica. Vaig pensar que ha de ser una bona cosa per a algú,” va dir. Gates va afegir que algunes d'aquestes persones va tornar i va ajudar a finançar Microsoft Research.

http://www.financialexpress.com/news/Protectionism-is-terrible-says-Gates/493794/#