Jo ’ ve dit abans i ho diré una altra vegada – la legislació de canvi climàtic aprovat recentment per la Cambra de representants és un bitllet dolent i està forçant males decisions – incloent-hi una bomba de rellotgeria. Exigeix als Estats Units imposar aranzels a països que no restringir les seves emissions de carboni per 2020.

Persones raonables poden diferir en l'escalfament global. És realment passant? Una pregunta encara més gran: Activitat humana contribueixen al problema? Podem fer alguna cosa sense estrangulament nostra economia?

Sobre un tema, No obstant això, tothom hauria de ser en ple acord: Aquest és un bitllet dolent i afegint polítiques proteccionistes no ens ajudarà a aconseguir els nostres objectius de canvi climàtic.

President Obama era prudent criticar-lo. "En un moment quan l'economia mundial encara està en recessió profunda i hem vist una caiguda significativa en el comerç mundial, Crec que hem de ser molt curosos amb enviar qualsevol senyals proteccionista fora d'allà,” va dir recentment. "Crec que anem a haver de fer una anàlisi acurada per determinar si les perspectives de les tarifes són necessàries.”

Tècnicament, Obama no s'oposen a les tarifes. Però en la llengua de Washington-parlar, va fer una clara declaració: Proteccionisme jugaran cap part en qualsevol projecte de llei que emergeix des del Senat.

A nivell superficial, els objectius de la protectionists no estan totalment infundats. Creuen que si els Estats Units imposa límits de gasos d'efecte hivernacle en les pròpies indústries intensives en energia, competidors en altres països amb aquestes restriccions gaudiran d'un avantatge injust. Tarifes se suposa que per anivellar el terreny de joc.

Tarifes com ‘ ajustaments de la vora’ mai no són bons. La legislació de casa ha intentat abordar aquest problema mitjançant la creació de mecanismes per ajudar "indústries vulnerables-comerç” a través de la indemnització especial. Hi ha alguna cosa que pogués fer per fer front a aquesta desigualtat? Es ’ s evident que les tarifes s'han afegit tard en el joc per raons polítiques descaradament. Van ser inserit no en benefici de les indústries en crisi o conduir econòmic creixement una dècada des d'ara, sinó per ajudar a un projecte de llei controvertida coixesa a través de la línia de meta legislativa.

Representant Tom McClintock de Califòrnia té un nom per a la factura del canvi climàtic: "de la nostra generació Smoot-Hawley.” Que fa referència a la 1930 Llei les tarifes augment àmpliament està acreditat amb convertint una profunda recessió en la gran depressió. McClintock es referia a alguna cosa més que el proteccionisme de la factura de casa. Tot i així, la comparació era apropiada i convincent. L'última cosa que necessitem dret ara és un retardant econòmica—un anti-estímul que mata els llocs de treball, amenaça de les exportacions, i psiquiatres de elecció del consumidor.

Recentment hem vist com un flirteig amb tarifes del Congrés pot provocar una guerra de comerç. Els anomenats "comprar americà” disposicions aprovades a principis d'any han portat a represàlies des de Canadà. Nord de la frontera, Les companyies americanes aviat podria ser exclòs dels projectes de construcció municipal.

Aquest és un cas de manual de conseqüències no desitjades. Potser Congrés no vull perjudicar u. oportunitats de negoci al Canadà. Però es va oblidar de recordar que el proteccionisme sovint segueix una de les lleis fonamentals de la física: Per cada acció, hi ha una igualtat i contrari reacció.

Això serà tant cert en 2020, Si les tarifes inclòs en la factura de la casa convertit en una realitat. Els Estats Units començaran bufetades funcions sobre una varietat de productes, especialment les importacions de països en desenvolupament com Xina i Índia. La teoria és que si no gaudeixen d'accés als consumidors americans, a retallar el seus propi emissions de carboni. Això probablement és dolent. Una resposta més probable és la que hem vist països prendre vegada: represàlia. En lloc de flexió a nostra voluntat, que intenten fer-nos ajupir als seus delimitant nostre accés als seus consumidors.

Tingueu en compte que les economies de Xina i Índia actualment servei sobre 2 1/2 mil milions de persones. Seria un gran error per deixar entrar miop horse-trading del Congrés 2009 denegar-nos l'oportunitat de vendre'ls béns i serveis mentre creixen més grans i més rics a llarg termini.

Alguns climatòlegs pensar que l'escalfament global és una gran amenaça. Altres en desacord. Crec que el que vostè tindrà sobre les seves prediccions i agendes. Mentrestant, Heus aquí un temps en el qual pot posem la nostra confiança total: No importa quin temps és com en el futur, proteccionisme farà el pitjor d'economia.

Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org