BusinessWeek.com
Per Steve LeVine
Juliol 16, 2009

www.BusinessWeek.com

Als Estats Units a manera preventiva investigar violacions de dret laboral possible en 14 països amb els quals ha subscrit bilateral acords comercials en els últims vuit anys, aquest representant de comerç dels Estats Units Ron Kirk va dir en un juliol 16 discurs a cisalles universals de Pittsburgh. L'Administració Obama està canviant la pràctica prèvia, en el qual l'u. ha examinat les pràctiques de treball en els països només quan les queixes s'han fet, va dir.

"Anem immediatament identificar i investigar violacions de treball abans que poden perjudicar els treballadors nord-americans,” Kirk va dir en discurs distribuïts per la seva oficina. "Junts, Anem a participar els governs dels països que vulneren les normes, per restaurar els treballadors’ drets ràpidament. Si els governs no semblen arreglar els problemes de treball, Anem a ajudar-los a trobar un camí. I si no arreglen els problemes laborals, nosaltres, exerciran el nostres possibilitats legals.”

El tenor difícil de les observacions contrasta amb discursos anteriorment en el curt mandat de Kirk en què expressava la confiança que l'administració vols presentar aviat per l'aprovació del Congrés tres acords comercials proposta sobrant en el George W. L'administració Bush – amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud. En part, Kirk ’ s observacions semblen reflectir una realitat en la qual, llevat que l'administració pot demostrar que és seriós sobre l'execució dels acords de comerç existent, apareix per ser poques possibilitats d'aconseguir aquells pactes proposats a través d'una majoria democràtica al Congrés que és relativament escèptic de lliure comerç acords signats durant les administracions de Clinton i Bush.

"Fins a la data, ens han executada nostres socis comercials’ obligacions laborals només sobre una base impulsada per denúncia. Pou, ja no,” Kirk va dir.

El discurs va ser rebut en general bé pels lobbies de la indústria, que va elogiar Kirk mentre instant que ell encara empènyer endavant amb intentar reformar els acords de l'era Bush perquè puguin passar Congrés.

En un comunicat, l'Associació Nacional de fabricants lloats èmfasi de Kirk en l'aplicació, però empès per un esforç renovat els acords amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud. "Podem ’ t fer complir acords fins que tinguem-los — i volem més d'aquests acords grans perquè les companyies americanes aconseguir un repartiment més just en el comerç mundial i crear més llocs de treball a casa,” el grup va dir.

L'u. Cambra de comerç va reaccionar de la mateixa manera, però també va assenyalar que l'u. mateix aparegut recentment per violar un acord amb Mèxic mitjançant la restricció del trànsit de camions en la EUA. "Aplicació de talls de dues maneres,” la cambra va dir en un comunicat. "Als Estats Units no sempre viu als seus propis compromisos sota acords comercials. … Aranzels de represàlia ja han costat milers d'ocupació nord-americana. Manteniment pròpies obligacions mercantils ens dóna credibilitat quan fem una crida a altres per mantenir el seu propi.”

Sen. Sherrod Brown, un demòcrata d'Ohio i un líder escèptic de comerç, va dir que Kirk no tractar l'aplicació més fortes com "un nou rumb en la política comercial.” Va dir que laboral no s'oposa a acords comercials fresc tant com vulgui "President Obama per negociar comerç noves i millors ofertes.”

http://www.BusinessWeek.com/blogs/money_politics/archives/2009/07/labor_enforceme.html