MSNBC / AP
Juliol 10, 2009
www.MSNBC.msn.com

Obama cita el seu pare ’ experiència quan va sortir de Kenya per a u.

L ’ AQUILA, Itàlia – Líders mundials es van reunir divendres amb Nacions africanes abans comprometent-se a un nou $20 proposta de seguretat alimentària de milions que representa un canvi fonamental en la forma de l'oest aborda la fam al món, prendre saviesa del Vell Proverbi sobre l'ensenyament d'un home a pescar.

La iniciativa — va anunciar a la Cimera de grup de vuit — inclou algunes $3 mil milions de Washington.

Li va preguntar sobre el seu atractiu amb companys els líders l'ajuda, Obama va dir que parlava el seu pare, que va néixer a Kenya.

"el punt dient és quan el meu pare va viatjar als Estats Units des de Kenya a estudiar … la renda per càpita de Kenya va ser superior a Corea del Sud ’ s."

Ara, Obama va dir, Corea del Sud és industrialitzat i relativament rics mentre Kenya, així com gran part d'Àfrica, encara està lluitant econòmicament.

"no hi ha cap raó per què els països africans poden ’ t fer el mateix" i l'augment de la pobresa amb institucions modernes i oberts, Obama va dir.

L'estratègia pretén habilitar als agricultors pobres a produir més dels seus propis aliments mitjançant la millora de la productivitat, canviant el focus de lliurar les ajudes. Es necessita un nou enfocament sobre un tema — seguretat alimentària — que ha sorgit com una amenaça creixent a l'estabilitat política.

Els diners es preveu distribuir més de tres anys, i no tot és nou finançament, com diversos països ja estan bé darrere en promeses d'ajuda a l'Àfrica va fer fa quatre anys.

‘ Ensenyar a un home a pescar’
A Ghana, on Obama viatja a Itàlia després de, el president "es parla una nova manera de mirar de seguretat alimentària," Assessor de seguretat nacional de Casa Blanca Denis McDonough va dir que.

Kana Nwanze, President del fons internacional de desenvolupament agrícola, va dir la iniciativa utilitzaria les institucions existents en lloc de crear un nou marc. ONU. aliments organismes com el Banc Mundial i el Banc de desenvolupament d'Àfrica probablement estarien implicats, va dir.

T vet aquí 500 milions d'agricultors del món petit-titular, i produeixen 80 percentatge de l'aliment que s'alimenta del món ’ població, Segons el FIDA va.

Igual que la vella dita "donar un home un peix i es mengen per un dia. Ensenyar a un home a pescar i va menjar per a la resta de la seva vida," l'estratègia té com a objectiu que permet als agricultors a aprofitar l'ús de la seva terra en lloc de donar-los menjar.

Disturbis aliments
Augmentar els petits agricultors’ productivitat tindria impacte a llarg termini sobre la fam al món, comerç regional i finalment ajuda vorera immigració cap a Europa i altres països rics, delegats i experts, va dir.

"us ’ tornar a la configuració de la base per a la transformació de les comunitats," Nwanze va dir. "és la Fundació per a la seguretat alimentària."

Seguretat alimentària, o garantir l'accés adequat aliment, ha saltat a la palestra de l'agenda política recentment. Alts preus portat a disturbis de menjar en alguns països l'any passat, incloent-hi alguns dels violents.

Els preus han retrocedit des de mitjans de 2008 màxims, però per això alt. I una estimació per la Food and Agriculture Organization recent, una ONU. Agència amb seu a Roma, deia que el nombre de persones famolenques enguany era un registre 1 milions de dòlars.

"sabem que la millor manera d'abordar la pobresa és a través del creixement del sector agropecuari," deia Oliver Buston, el director europeu del grup una lluita contra la pobresa. Però va expressar la preocupació que la quantitat de diners per ser promès era simplement no prou.

"es ’ s importants que es van centrar en l'agricultura, es ’ s importants que ells ’ busques seriosament a les maneres de fer aquest esforç més eficaç, però tu ’ tengo posar diners on està la seva boca i aquest isn ’ recursos addicionals t" a part d'alguns països, va dir.

Per exemple, sol d'Àfrica, Buston va dir, addicional $25 milions són necessaris en els propers tres anys.

Una àrea on es pot esperar progressos significatius en la iniciativa és com per fer més eficaç l'ajuda alimentària, Buston va dir, per exemple, per tallar la burocràcia i l'orientació els diners millor.

UN, el grup de cantant i activista Bob Geldof, anomenat en Berlusconi, com les converses’ cadira, fer un compromís important.

Itàlia ha estat sota crítiques entrant a la Cimera de G-8 per haver mantingut només 3 per cent de les seves promeses d'ajuda d ' $3.5 milions de dòlars a l'Àfrica va fer en un 2005 G-8 cimera a Gleneagles, Escòcia. La G-8 en aquell moment es va comprometre a augmentar l'ajuda a l'Àfrica subsahariana per $25 milions de dòlars anuals per 2010.

Berlusconi ha reconegut Itàlia ’ sense s respectar la seva Gleneagles promeses d'ajuda, però ha dit que només era un retard i que hi havia altre remei que retallar ajuda per Itàlia ’ s muntatge deutes i la crisi financera mundial. Va dir el dijous que proporcionaria Itàlia $160 milions en les pròximes setmanes.

URL: http://www.MSNBC.msn.com/ID/31843056/ns/world_news-Europe/