Chicago Tribune
Per Michael Doyle, McClatchy Newspapers
Juliol 31, 2009
www.chicagotribune.com

WASHINGTON – — La Cambra de representants dijous aprova una llei de seguretat alimentària ampli per un 283-142 marge.

La Llei de millora pàgina 159 aliments seguretat podria afectar totes les facetes de la nació ’ cadena de subministrament d'aliments de s, de granja a la botiga de queviures.

El Senat està treballant per aprovar la seva pròpia versió, però estès debat podria retardar el procés. Cambra i el Senat negociadors llavors hauria de resoldre les seves diferències.

Interrogants sobre la legislació; algunes respostes estan per sota.

Q: Què fa el projecte de llei?

A: Planteja diners, augmenta inspeccions i faculta la Food and Drug Administration federal.

La legislació avalua quotes de $500 a l'any nou en processadors d'aliments i altres instal·lacions que hauran d'inscriure cada any; la taxa augmentaria anualment amb la inflació. Aquests impostos augmentarà sobre $1.5 mil milions més de cinc anys i es combinen amb un estimat $2 mil milions proporcionada pel Congrés.

Els diners, en part, pagaré inspeccions i control de sobre 360,000 instal·lacions d'aliments nacionals i estrangeres. La FDA també augments en la influència del nou, incloent-hi poder de citació, l'autoritat alimentària obligatori recordar i la capacitat per imposar una quarantena regional si els funcionaris tenen una creença"raonable" que hi ’ s un risc de mort o malaltia greu.

Q: Hi haurà un munt de paperassa involucrat?

A: Sí, per a alguns. Dins 18 mesos després el projecte de llei es converteix en llei, operadors d'instal·lacions de menjar hauria de preparar un pla de seguretat alimentària. Els plans ha identificar riscos potencials i tècniques de prevenció i descriure plans recordant i traçat aliments perillós, entre altres coses. Instal·lacions també han de mantenir registres relatives a la producció de", fabricació, processament, d'embalatge, transport, distribució, recepció, celebració o importació" d'aliments, i fer-les accessibles a la FDA a petició.

Q: Que doesn ’ coberta de t la seguretat alimentària projecte de llei?

A: Granges, en part. El projecte de llei, tot i ser sobre els aliments, exclou en alguns casos els llocs on menjar és en realitat produït. -Eximeix cellers, així com les explotacions i instal·lacions ja regulats pel Departament de agricultura sota normes que regeixen la carn, aviram i ous. Petites empreses, d'altra banda, ja han de complir.

Q: La factura especifica nous estàndards de seguretat alimentària?

A: Encara no. El projecte de llei ordena les agències federals de preparar certes normes de seguretat alimentària. Però aquestes normes altament detallats serà anys en la fabricació.

Notablement, el projecte de llei dóna el Departament de salut i serveis humans tres anys per establir "ciència basada en estàndards per a la creixent segur, la collita, d'embalatge, l'ordenació, transport i celebració de les primeres matèries primeres agrícoles." Aquests estàndards podria cobrir tot de higiene control i empleat de fems a qualitat de les aigües.

Els funcionaris federals també cal preparar les normes, establint un sistema de seguiment per "identificar cada persona que creix, produeix, fabricants, processos, grups de, Transports, exempcions o ven" aliment perillós.

Q: Què pensen els agricultors sobre això?

A: Depèn de l'agricultor. La Califòrnia Farm Bureau Federació s'oposa a la Llei, en part davant la possibilitat que els agricultors haurà de pagar sancions rígida $20,000 al dia per violacions de registre de manteniment. L'organització de granja de Califòrnia també planteja dubtes sobre la FDA ’ nous poders quarantena i recordar la s.

El fresc produir Associació Units dóna suport el projecte de llei. La Federació de americà Farm Bureau, la Federació d'arròs de EUA i el National Pork Producers Council de la mateixa manera tampoc han baixat d'oposició anterior o suport ara la factura directament.

http://www.chicagotribune.com/News/Chi-foodsafety_31jul31, 0,5067008.story?