Universitat de Warwick (REGNE UNIT)
Notícies & Esdeveniments
Juliol 21 ,2009

http://www2.Warwick.ac.uk/newsandevents/

Investigadors de la Universitat de Warwick s'han recuperat la informació significativa de l'ADN d'una forma perduda d'ordi antiga que va triomfar per sobre 3000 anys veient: 5 canvis en la civilització, escassetat d'aigua i una forma molt més popular d'ordi que produeix més grans. Aquest descobriment ofereix una visió real de l'alta costura de l'agricultura antiga i podria ajudar el desenvolupament de noves varietats de cultius per afrontar els reptes de canvi actual clima.

Els investigadors, dirigit per Dr. Robin Allaby de braç de recerca de la Universitat de Warwick planta Warwick HRI, examinat Archaeobotanical restes d'antigues ordi a Qasr Ibrim a Nil del Egipte superior. Aquest és un lloc que ocupava per sobre 3000 anys per 5 cultures successives: Napatea, Romà, Meroitic, Cristià i islàmic.

La primera sorpresa per als investigadors era que durant tot aquest període cada cultura semblava estar creixent dos Reme forma d'ordi. Mentre que l'ordi salvatge natural tendeix a ser dos Reme agricultors majoria prefereixen créixer un molt major rendiment 6 versió de fila que produeix fins a 3 vegades com molts grans. Que 6 versió de la fila ha crescut per sobre 8000 anys i que va ser certament crescut en Nil inferior durant el mateix període com Qasr Ibrim s'ocupava. Es creia que tot i que utilitza la resta d'Egipte 6 ordi fila que els agricultors de Qasr Ibrim potser van triar deliberadament per importar 2 ordi, però els investigadors no podia entendre per què això seria així.

Els científics de la planta estaven contents de trobar que les condicions climàtiques molt seques al Qasr Ibrim significava que eren capaços d'extreure una gran quantitat d'informació de l'ADN de mostres de l'ordi des del lloc que es remunten 2900 anys. Això era molt millor que normalment s'espera de mostres d'ordi de l'època. Això provocà que els investigadors per un segon i molt més gran sorpresa. Van trobar que les proves d'ADN van mostrar que l'ordi dos rowed en el lloc no era el normal ordi silvestre orellut dos però una mutació de la més cultivada normalment sis ordi que havia canviat en una forma de dues orella que havia continuat a ser cultivada per uns tres mil • lennis.

Dr. Robin Allaby va dir:

«La consistència del fenotip dues files al llarg de tots els estrats que abasta tres mil • lennis indica que la raó per la reaparició de la forma de dues fila és més probable que sigui genètic, ambientals no. En conseqüència, la condició de dues files probablement ha resultat d'un guany d'una mutació de la funció en un altre punt a les plantes de l'ADN que també ha reafirma la condició de dues files d'un avantpassat de sis files.”

"Hi pot haver hagut una pressió de selecció natural que fortament afavorit la condició de dues files. Un possible motiu que actualment estem investigant és l'estrès d'aigua. Qasr Ibrim és al Nil Superior que és molt àrid en relació amb el Nil inferior on es troben restes de sis files, i estudis han demostrat que dues files pot sobreviure millor que sis files stress hídric."

Va concloure que:

"Aquesta troballa té dues implicacions importants en relació. Aquesta pressió de selecció fort és probable que han afectat moltes gens en termes d'adaptació. Archaeogenetic estudi de l'ADN d'aquests conreus antics prèviament perduts podria confirmar la naturalesa de la pressió de selecció i ser molt valuosa en el desenvolupament de noves varietats de cultius per ajudar amb els problemes del canvi actual clima. En segon lloc redescobriment de colza s'afegeix al nostre respecte als mètodes i pensament de pagesos antigament. Aquestes cultures antigues utilitzat cultius que millor s'adapta a la seva situació ambiental durant segles, més que el molt més popular sis Reme ordi que utilitzaven un èxit gra baix número rendiment cultiu que podria afrontar molt millor l'estrès d'aigua.”

El treball de recerca titulat "Archaeogenetic proves d'antics nubi ordi evolució de sis a dues files indica adaptació Local” només s'ha publicat en PLoS One. Els autors de treballs: per Dr. Robin Allaby, Sarah A. Palmer i Jonathan D. Moore de braç de recerca de la Universitat de Warwick planta Warwick HRI; Alan J. Clapham des de l'entorn històric Worcestershire & Servei d'arqueologia a la Universitat de Worcester; i Pamela Rose fromThe McDonald Institut de recerca arqueològica, Universitat de Cambridge.

Per a més informació Contacta:

Dra Sharon Hall, Gabinet de comunicació
Warwick HRI, Universitat de Warwick
Sharon.Hall@Warwick.ac.uk
Tel: +44 (0)2476 575254 (Línia directa)

http://www2.Warwick.ac.uk/newsandevents/pressreleases/dna_of_ancient/