San Antonio Express
Editorial
Juliol 31, 2009
www.mysanantonio.com

Interessos especials i comerç lliure oponents tenen èxit empantanegat dos acords comercials importants amb u. aliats.

U. i colombians funcionaris van signar un acord global per eliminar barreres comercials en 2006. El Congrés colombià aprovat en 2007. Però els sindicats continuen conservant-lo com a ostatges a Washington.

President George W. Bush i el President Sud-coreà Kim Jong-hoon completat un acord en 2007 que vols eliminar 85 percentatge de cada nació ’ tarifes s.

Mentre s'ha fet cap esforç per ratificar el Pacte al Capitoli, ha rebut l'aprovació de la Comissió a Corea del Sud ’ s Assemblea Nacional. S'ha pres l'acció més llunyana, No obstant això, principalment sobre les pors Congrés exigiran renegociacions.

Colòmbia és dels Estats Units’ 27soci comercial més gran th. Corea del Sud és el seu soci setena més gran comerç. Reducció de barreres i augment del comerç és bo per als consumidors i productors de totes les tres Nacions.

Exportacions agrícoles de Texas, especialment, beneficiaria en gran mesura de l'eliminació d'aranzels. Fracàs a ratificar aquests acords de lliure comerç està tenint un impacte immediat en la EUA. Economia.

Més enllà de les pèrdues immediats, altres països estan cosir ofertes comercials amb Colòmbia i Corea del Sud en l'absència d'u. acció. Aquestes ofertes soscavarà més u. exportacions.

Canadà i Colòmbia han arribat a un acord de reducció de tarifes en les exportacions de blat que efectivament es preu EUA. gra el mercat colombià.

Mentrestant, la Unió Europea i Corea del Sud estan enllestint les condicions del seu propi acord de comerç lliure integral.

President Obama i el seu representant de comerç, Ron Kirk, han estat massa discret sobre què ’ s en joc aquí. Cal tenir clar el lideratge demòcrata del Congrés.

Els interessos especials que treballen per matar els acords de lliure comerç amb Colòmbia i Corea del Sud estan matant l'ocupació nord-americana. Als Estats Units ha de ratificar aquests acords i demostrar el seu lideratge en el comerç. Si això doesn ’ t, altres nacions es.

http://www.mysanantonio.com/opinion/editorials/52107217.html