America.gov
Per Merle David Kellerhals Jr., Personal escriptor
Juliol 28, 2009

www.America.gov

Washington — Secretari d'estat Hillary Rodham Clinton començarà un viatge de set-nació a l'Àfrica d'agost 5 a destacar l'u. compromís amb el desenvolupament econòmic de l'Àfrica subsahariana que també emfasitza Àfrica com a lloc d'oportunitat, Departament d'estat portaveu Ian Kelly va dir.

Clinton comença la visita al fòrum de cooperació econòmica i 8 comerç U.S.-Sub-Sàhara d'Àfrica, més conegut com el fòrum de la AGOA (el nom de l'African Growth and oportunitat acte), a Nairobi, Kenya, Kelly va dir en un juliol 27 Declaració de premsa. Clinton continuarà el seu viatge amb visites a Sud-àfrica, Angola, la República Democràtica del Congo, Nigèria, Libèria i cap verd.

"Aquest viatge es destacaran compromís de l'Administració Obama fent Àfrica una prioritat en u. política exterior,” Kelly va dir. És la primera vegada en qualsevol u. Administració que tant el president i el secretari d'estat han visitat l'Àfrica, va afegir.

President Obama va visitar Ghana 10 de juliol–11 i va donar un gran discurs al Parlament ghanès sobre la importància de les relacions EUA-africà i el seu compromís al continent. Bon govern és la clau per al desenvolupament, Parlament, va dir Obama. "Que és el canvi que pot desbloquejar el potencial de l'Àfrica. I això és una responsabilitat que només poden ser satisfetes pels Africans,” va dir.

Per als Estats Units i l'oest, Obama va dir, el compromís d'Àfrica ha de ser superior a dotacions anuals de l'ajuda estrangera; es tracta d'aliances per a construir la capacitat de canvi transformacional. El president esbossar quatre àrees crítiques per al futur d'Àfrica: Governança Democràtica, oportunitat econòmica, enfortiment de la salut pública i la resolució pacífica del conflicte.

Kelly va dir que mentre a Kenya, Clinton a discutir amb els líders noves aproximacions al desenvolupament, millora en inversió i creixement econòmic. Incorporar-se a Clinton en el viatge a Kenya serà u. Secretari de l'agricultura Tom Vilsack, U. Representant de comerç Ron Kirk i secretari general adjunt Johnnie Carson, qui és responsable d'assumptes d'Àfrica.

Clinton lliurarà un discurs a la cerimònia d'inauguració del Fòrum AGOA, participar en reunions bilaterals amb líders sèniors de Kenya, discutir la fam i qüestions agrícoles en un Institut d'investigació principals, i es reuneixen amb ciutadans kenyans, Kelly va dir.

L'objectiu principal de la AGOA — que va ser promulgada en el marc de la Llei de desenvolupament i comerç més gran el maig 2000 — és per ajudar a augmentar el volum i diversitat d'u. comerciar amb Àfrica subsahariana.

"AGOA també promou la cooperació econòmica i el comerç entre els països d'Àfrica subsahariana per fomentar intraregional comerç entre els països beneficiaris AGOA,” Auxiliar u. Representant de comerç Florizelle Liser va declarar en una audiència recent del Congrés.

Comerç entre Estats Units i Àfrica subsahariana va ser $104.6 mil milions al 2008, que era més que la triple a l'import 2001, el primer any complet d'implementació de la AGOA, Ella va dir:.

"Estem continuant els nostres esforços a augmentar el nombre de països de AGOA-elegible aprofitant el programa, i també estem tractant d'abordar les limitacions de l'oferta moltes la cara els Africans i per ajudar-los a augmentar la varietat i la qualitat dels productes que comercialitzen i millorar la competitivitat global de l'Àfrica,” Liser va dir.

Com a part de la AGOA, hi ha una trobada anual entre les Nacions d'Estats Units i Àfrica. Fòrum d'aquest any es centrarà en inversió privada encoratjador que s'ampliarà comerç i creixement econòmic en els països AGOA.

Durant la visita de Clinton a Kenya, ella també tindrà una trobada amb el xeic Sharif Ahmed, el president del Govern Federal transició de Somàlia, Kelly va dir.

«A cada nació, ella es destaquen Àfrica com a lloc d'oportunitat, construïda sobre l'ètica de la responsabilitat,” Kelly va dir. "Ella subratllarà compromís dels Estats Units a soci amb els governs, el sector privat, organitzacions no governamentals i ciutadans per construir societats on cada individu pot realitzar el seu potencial.”

NOVES SOLUCIONS A VELLS REPTES

Clinton es emfatitzar la necessitat d'aprofitar el poder de la innovació i la tecnologia per proporcionar una base per a futur estabilitat, desenvolupament humà i creixement econòmic sostenible, Kelly va dir. El secretari també es debatrà una nova generació de joves científics africans, líders de negocis petits, empresaris i dirigents cívics — tots els quals posaran per resoldre problemes reals i crear nous models per al progrés, va afegir.

"Ella parlaran maneres de fomentar el bon govern regional, partnering amb líders regionals a banda junts per evitar conflicte i violència, incloent-hi la violència de gènere, erosions democràtics i amenaces transnacionals,” Kelly va dir.

http://www.America.gov/St/peacesec-English/2009/July/20090728111505dmslahrellek0.7965662.html