Reuters
Juny 18, 2009
www.Reuters.com

* Republicà Grassley diu u. riscos quedant enrere

* Senador diu inquietuds polítiques obstaculitzant ofertes comercials

WASHINGTON, Juny 18 (Reuters) – Els riscos d'Estats Units sent "wallflowers a la dansa" com altres països persegueixen comerç ofertes mentre l'Administració Obama s'asseu a la banqueta, un senador republicà Sènior va dir el dijous.

L'Administració Obama Democràtica fins ara només ha produït falsos comença el comerç, que ser deixat de banda per al Congrés de demòcrates i Unionistes que s'oposen algunes ofertes de comerç, Senador Charles Grassley va dir.

Va dir que temia la Casa Blanca no vols presentar un acord de lliure comerç amb Panamà al Congrés democràtic controlat per la seva aprovació abans de l'any vinent i dubtava d'un altre Pacte negociat amb Colòmbia sortiria fins i tot llavors.

Grassley, el sènior republicana en el Comitè de Finances del Senat, percebut cap pla de la Casa Blanca per a presentar als legisladors un acord de comerç que als Estats Units va negociar amb Corea del Sud. Pactes tots tres es van negociar per l'administració Bush, però haurà de ser ratificada pel Congrés a entrar en vigor.

"estem en la necessitat de lideratge real per assegurar-se que els Estats Units segueix sent a l'avantguarda econòmic per a les pròximes dècades, però el president i els seus assessors són apartat per consideracions polítiques," Grassley va dir un esmorzar de germanor de comerç a Washington.

"tots nosaltres ’ ve vist és fals comença des de l'administració, i fins i tot més retrocés de la festa de la majoria, especialment a la casa," va dir.

Funcionaris de l'administració d'Obama han enviat senyals contradictoris sobre el comerç enguany. Inicialment, van dir que estaven treballant dur preparant la oferta de Panamà per Congrés.

Llavors van indicar el mes passat que el tracte de Panamà esperar fins a Obama dibuixat un nou marc normatiu de comerç, i va dir que aquest marc havia de ser en sincronia amb la política nacional.

Mentrestant alguns 50 Dels diputats demòcrates han exigit que l'acord de Panamà acords, dient que estan preocupats per Panamà ’ lleis fiscals i laborals s.

Grassley advertit que u. les exportacions havia caigut aquest any com funcionaris interpolat sobre l'intercanvi. Mentrestant Canadà estava duent a terme negociacions comercials amb Panamà i havia acabat ja converses amb Colòmbia, va dir. La Unió Europea també estava negociant amb Colòmbia i Corea del Sud, va dir.

"ens ’ ve en un sentit estat wallflowers a aquesta dansa abans," Grassley va dir. Entre 1995 i 2002, U. negociació celebrat més de cent socis comerç ofertes mentre que als Estats Units, ha reblat només tres, va dir.

(Edició per Eric Beech)

http://www.reuters.com/article/bondsNews/idUSN1838472620090618