La companyia Monsanto anunciat que hagin finalitzat reguladors trameses al Brasil per al seu primer soja protegit insecte biotec. Plagues d'insectes no han estat un tema econòmic important en l'u. per soja productors i Monsanto ha centrat en la resistència dels insecte a blat de moro i cotó on u. productors cara pèrdues econòmiques. Mentre que Monsanto és un nord-americà. empresa i l'u. té la superfície més gran del món per a blat de moro i soja, Això és buscar altres àrees on biotecnologia es pot adaptar a necessitats específiques locals.

Brasil és el país de creixent de soja més gran a Amèrica del Sud a 54.3 milions acres collides Segons estimacions de l'USDA, però representa només la meitat les hectàrees de soja a Sud-Amèrica. Argentina ha 44.5 milions d'hectàrees, Paraguai 6.3 milions d'hectàrees, Bolívia 1.8 milions d'hectàrees i l'Uruguai a 1.3 milions d'hectàrees. Junts els cinc països tenen 108.2 milions d'hectàrees collides, en comparació amb 75.0 milions d'hectàrees s'espera a collir en l'u. Aquest any, i els 44 per cent de la superfície de soja del món.

Les propostes reguladores al Brasil no són el final del procés. El Consell Nacional de bioseguretat sota l'oficina del President formula i implementa la política de bioseguretat per al Brasil. La Comissió Tècnica Nacional de bioseguretat sota el Ministeri de ciència i tecnologia debats els problemes tècnics relacionats i aprova o rebutja les presentacions. Un cop aprovat el Ministeri d'agricultura, Ramaderia, i subministrament d'aliments, el Ministeri de salut i el Ministeri de medi ambient participen en el procés de matrícula.

Monsanto també ha enviat la informació en l'u. a l'USDA i la Food and Drug Administration. Després vindrà enviaments a l'agència de protecció ambiental. Durant els propers mesos Monsanto presentarà informació als reguladors en clau exportació mercats. Les llavors de soja són en l'etapa del procés de desenvolupament de Monsanto quatre etapes que inclou la integració de tret, proves de camp i generació de dades reguladora. L'ordre de protecció insecte lepidòpters serà apilada amb el punt d'agafada 2 Rendiment de tret amb comercialització al Brasil apuntat per a 2012-14.

Brasiler i altres productors sud-americà estan familiaritzats amb biotecnologia collita. Soja resum preparat tolerants Herbicida ha crescut oficialment al Brasil des de 2003 i s'utilitza en 65 per cent de les hectàrees. Bolívia té la mateixa taxa d'adopció, mentre Argentina, Paraguai i Uruguai són a 95 per cent. Comptes de cotó de biotecnologia de 25 per cent de la superfície de cotó al Brasil. Varietats de cotó addicionals han estat aprovats i altres esperant l'aprovació regulatòria. Cotó biotecnològiques més s'espera que es conrea al Brasil nord-est on la superfície ha disminuït a causa de pressions d'insectes. Tres varietats de blat de moro biotec van ser aprovats al Brasil en hora 2008 i plantar en 10 percentatge de la 2008/09 superfície de blat de moro.
Acceptació de les noves varietats de soja els importadors de soja és fonamental. Aproximadament 30 per cent de la soja produïda a tot el món entri comerç com fesols tot i 25 per cent és comercialitzat com l'oli i menjar. Per al Brasil, 40 per cent de la producció de soja s'exporta com fesols tot i un altre 25 per cent com l'oli i menjar. Al març de 2006 Xina autoritzat les importacions de soja de Brasil durant cinc anys. Amb aquest acord que expira al març de 2011, seria bon cronometratge d'incloure les darreres varietats biotecnologia com a part d'una nova autorització per importar. Funcionaris xinesos que estimar 30 per cent de les importacions de soja total provenen de Brasil. La Unió Europea i Japó són els altres dos importadors més grans de soja i productes de soja. Mèxic és també un gran importador, però la majoria de les soia provenen de l'u.

En 2008 sobre 300 milions d'hectàrees de cultius biotecnològics es van plantar a tot el món, un increment del 9.4 per cent sobre 2007 i plantacions en 2009 s'espera que sigui amunt una altra vegada. La majoria d'aquestes hectàrees eren característiques que van ser primer creat per al mercat nord-americà i després s'aplica a condicions similars a la resta del món. Empreses biotecnològiques han estat criticades per no dirigides a les condicions presents a les zones fora de Nord-Amèrica. Donat els deu anys de temps i $100 milions necessaris per moure un tret de la concepció fins a la comercialització, no és estrany que companyies centrat primer en gran, mercats consolidats per llavor. La decisió de comercialitzar insecte protegit de soja a Brasil és una extensió del que s'acosten. Brasil només és un mercat de llavor de soja principals eren Monsanto s'estableix. El mercat potencial afegint en els països veïns de dobles si tenen les mateixes pressions insectes com Brasil.

Monsanto pot aconseguir alguns trets de Bt que utilitzats en blat de moro i cotó el control estalvi de costos mitjançant la lepidopteron existent. Aquesta característica amb el punt d'agafada d'apilament 2 Tret de rendiment poden empènyer rendiments superiors a espera amb el tret rendiment sol. Tot això sense arriscar desaparició dels fluxos comercials de soja i productes fent és una part crítica d'aquesta expansió de soja biotec. L'extensió següent és buscar altres zones del món on les plagues són freqüents sobre un ampli prou espai per fer factible desenvolupament comercial de noves biotec trets. Si trets s'apliquen que s'han utilitzat en altres cultius sense problemes, un assumpte d'abordar és com optimitzar el procés regulador per reduir costos i accelerar la fase de comercialització.

Trencant camp tecnològic nou és important tenint en compte les preocupacions aixecades sobre duplicar el subministrament mundial d'aliments en els propers 40 anys. Hi ha un acord general que aconseguir que la producció augmenten encara rendiments millorades en els terrenys de cultiu existent és preferible a dependre de conrear la terra més. Ús de biotecnologia per controlar insectes que roben els rendiments és una manera de fer que sense augmentar insecticida utilitzar.

Com cultius biotecnològics completar la seva catorzena edició d'ús comercial i reptes de futur d'aliments producció es veuen més clarament, ara és el moment d'obtenir més eficiència de lliçons d'investigació i desenvolupament en cultius biotecnològics. Conreus com el blat de moro tolerant a la sequera per a l'extrem occidental dels EUA. cinturó del blat de moro són a la canonada de desenvolupament amb sobre la mateixa cronologia com a punt de batuda insecte protegit 2 Rendiment de soja. Nitrògen biotec eficient blat de moro és més tornar a la canonada de recerca. Alguns productors de blat vol tenir blat biotec. Amaguen grans oportunitats per conèixer els conreus producció reptes arreu del món.