Reuters
Per Roberta Rampton
Juny 11, 2009

www.Reuters.com

* Units, Ciutats difereixen en "Buy American" regles

* U. empreses preocupar represàlia canadenc

WASHINGTON, Juny 11 (Reuters) – El "Buy American" disposicions en l'u. paquet d'estímul amenacen u. llocs de treball, un important grup empresarial va dir el dijous, instar l'administració d'Obama per aclarir com s'aplicaran les normes.

"Aquests són feines americans que estem molt preocupats per," U. Cambra Oficial Myron Brilliant va dir una conferència de premsa. Va dir que no tenia una previsió de quants llocs de treball podrien ser perdudes.

La cambra va dir hi havia confusió sobre com governs estatals i locals ha interpretar les disposicions per a la $200 valor de milions de públic funciona projectes que s'encarrega en el marc de la $787 mesura de recuperació econòmica milions.

U. empreses d'acer i petits fabricants va pressionar per a la mesura, que requereix projectes estímul utilitzar ferro, d'acer i altres articles fabricats als Estats Units, mentre que no es oposin obligacions mercantils.

Les empreses americanes que utilitza peces estrangeres o materials en les seves mercaderies estan trobant que pot ser exclòs de la licitació en projectes i també estan preocupats que podria enfrontar represàlia quan s'ofereix en projectes en altres països, aquesta brillant, la Cambra ’ s vicepresident sènior d'afers internacionals.

El telecom empreses Cisco Systems Inc (CSCO. O: Pressupost, Perfil, Recerca, Buzz existències) i Alcatel (ALUA.PA: Pressupost, Perfil, Recerca, Buzz existències), que utilitzar parts estrangers, han plantejat dubtes sobre si el "Buy American" mesura els impedirà licitació en banda ampla expansió projectes finançats per l'estímul, deia Chris Braddock, un analista de contractació amb la Cambra.

Empreses que formen l'equip d'aigua i clavegueram a ambdós costats de la frontera han hagut de contractar advocats per intentar esbrinar si poden licitar en contractes, deia Dawn Kristof Champney, President de l'aigua i fabricants d'equips d'aigües residuals Associació.

"es ’ s un enorme corba d'aprenentatge per entendre què vol dir comprar Amèrica," Ella va dir:. "durant els dos últims trimestres, nostre mercat ha estat aturat."

Negocis canadencs en l'aigua i aigües residuals, estructures d'acer, energies alternatives i sectors sanitaris tenen des d'aleshores es trobaven tancar projectes finançats pel nord-americà. diners d'estímul, deia Jay Myers, President del grup canadenc de fabricants i exportadors.

REPRESÀLIA AMENAÇAT

Els Estats Units i Canadà, part d'un acord de lliure comerç i la organització mundial del comerç, a prop de compartir $600 milions de dòlars en el comerç bilateral, el món ’ s més gran comerç Associació.

Però no hi ha cap acord recíproc formal sobre contractació administrativa a l'estat, nivell provincial i local entre els dos països, encara que Canadà i EUA. empreses tenen oferta tradicionalment a través de la frontera en contractes.

Alcaldes canadencs amenaçat de represàlies per aïllar americans proveïdors de la $15 valor de milions de negocis que actualment fan amb municipis canadencs, Myers va assenyalar.

Ocupa canadenc primer ministre Stephen Harper per oferir a negociar un acord més ampli de contractació, i els primers ministres provincials a bord, Myers va dir.

"si els líders del món ’ no pot evitar grans socis comercials s dos … pèrdues d'ocupació o restriccions sobre el comerç, llavors cel només ajudar la resta del món en tractant d'evitar caure en l'espiral mateix del proteccionisme," Myers va dir. (Informes per Roberta Rampton; Edició per Peter Cooney)

http://www.reuters.com/article/marketsNews/idUSN1151183920090611