Permetin oferir una resposta inequívoca: No.

Mai en la història humana ho ha estat més segur a menjar aliments que avui. Sabem més sobre com conrear aliments saludables. També sabem més sobre com mantenir la seva seguretat mentre viatja des de la granja bifurcació. I a mesura que continuem aprendre, estem constantment millorant tot el procés.

Encara no hi ha cap sentit a negar que la pregunta de seguretat alimentària ha estat en la ment del públic. Ens ’ tots els he llegit, i alguns de nosaltres tenen ‘ viscut’ els darrers titulars sobre mantega de cacauet, jalapeños, i espinacs. Com introduïm temporada de pícnic–un temps quan nord-Americans són propensos a deixar els aliments exposat durant llargs trams–Anem a seguir per conèixer aquestes preocupacions.

Els consumidors han de saber que els agricultors es comprometen a produir aliments sans i nutritives. La seguretat de què vaig créixer és la primera cosa en la meva ment cada dia. Meua subsistència depèn. Ho fa la meva família: Després de tot, mengen el que vaig créixer.

Aquí és una manera de mirar-lo: Agricultors preocupar sobre la seguretat alimentària per tal que vostè no ha de.

Així per què menjar contaminada seguir fent notícies? Hi ha dues explicacions senzilles. La primera és que els mitjans de comunicació es nodreix d'impactant històries. Vostè probablement ha escoltat la castanya vella-notícies de la nit: Si sagni, porta. Potser ens hauria de considerar un corol·lari per intoxicació alimentària: Si és mal, després de Remugar.

El punt és que els casos de contaminació dels aliments fiable generar titulars aterridores i denúncies justos. Les raons sovint tenen a veure amb desig dels mitjans de comunicació d'altes qualificacions, com ho fan amb la precisió d'una història tant. Recordeu aquest enrenou recent sobre la "grip porcina"? Va causar una sensació en part perquè els mitjans de comunicació mal anomenada: Funcionaris de salut va haver de prendre per les ones de ràdio per corregir aquest error semàntica i assegurar els consumidors nerviós que ells no podia contraure la malaltia de menjar entrepans de pernil o costelles de porc. Avui, comentaristes responsables referir-se a la malaltia pel seu nom científic, la grip H1N1.

La segona raó que escoltem aliments contaminada és perquè hi ha casos reals d'ella. Lamentem-los com inacceptable, però també hem de considerar un fet paradoxal: Són històries d'èxit de la regulació efectiva.

Nostres funcionaris de salut pública són molt bons en la identificació de problemes i que els contenen. Si no ho eren, ens vols mai sentir parlar de contaminació dels aliments. Això només passaria. Persones convertiria malalts sense cap motiu aparent. Els metges i infermeres vols arronsar d'espatlles. Pensar en aquest diagnòstic comú: "Podria ser qualsevol cosa.” Vida aniria com abans. Ningú no vols connectar els punts.

Amb la normativa vigent, No obstant això, informació concreta pot estendre ràpidament quan els brots comencen a produir-se. Això permet productors i consumidors per les mesures adequades protegir el subministrament d'aliments.

Encara que mai anem a tenir un sistema completament failsafe, Hem re Geting millor a protegir-nos tot el temps. Fa una dotzena d'anys, els centres per al Control de malalties i prevenció millorat la recollida de dades de Malalties transmeses per aliments. Els resultats són impressionants: un 25 per cent de disminució en E. malalties coli. Altres infeccions bacterianes són avall per aproximadament una tercera part.

L'adveniment de la biotecnologia ha estat una gran ajuda, massa. Cultius transgènics millor són capaços de defensar-se de les plagues que introdueixen la malaltia. En un futur pròxim, sentirem més sobre biofortification–la millora genètica de cultius bàsics per millorar el seu contingut nutricional. L'Acadèmia Nacional de Ciències informava fa poc èxit esforços estimular la quantitat de vitamines en blat de moro transgènic. Aquests avenços promourà la salut a través de la cadena alimentària, especialment en els països en desenvolupament on una nutrició adequada és un desafiament constant.

Ens esforçarem per descobrir formes eficaç i adequat per millorar la seguretat del nostre subministrament d'aliments encara més. Legisladors ha procediu amb precaució i sent sensibles a les conseqüències no desitjades. No és difícil imaginar-se cada vegada més elaborats nivells d'escrutini reguladora. Encara grans pressupostos i creixent burocràcia no automàticament garanteixen resultats que val la pena. Sovint creen nous ineficiències i consumidors amb costos addicionals de la càrrega.

Mentrestant, menjar sense por. El menjar és segur.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar gestiona tant al detall de costat de carretera i mercats majoristes. John és membre del Consell de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrrade.org