Diari de Wall Street
Per Jane Zhang
Juny 10, 2009
www.WSJ.com

La casa va prendre el primer pas per aprovant lleis destinades a tapar forats en la nació ’ sistema de seguretat alimentària de s, després legisladors assolit un compromís sobre quotes d'usuari i altres requisits.

La legislació augmentaria l'autoritat i el finançament de la Food and Drug Administration. S'imposaria un $500 matrícula anual en cada establiment d'aliments per augmentar els fons per a la FDA ’ operacions de seguretat alimentària de s, i requeriria la indústria alimentària perquè sigui més fàcil per la FDA seguir productes contaminada.

La mesura va aclarir l'energia i la Comissió de comerç ’ Subcomissió de salut s dimecres en una votació unànime veu. Energia i comerç president del Comitè Henry Waxman (M., Calif.) va dir la Comissió plena voluntat probable vota sobre ella proper dimecres.

Per guanyar el suport de Republicans i la indústria alimentària, Demòcrates d'acord per reduir la quota d'inscripció per a la $500 i afegir una gorra de manera que cap empresa individual, es carregarà més $175,000. La indústria, que ha argumentat que utilitzant les tarifes expressament a pagar per a inspeccions ha pogut crear un conflicte d'interessos, tindrà alguna cosa a dir—a través d'audiències públiques—sobre com la FDA hauria de gastar els diners. I no un requisit de manteniment de registres escombrat, Demòcrates va acordar demanar a la FDA per estudiar primer com la indústria ha de mantenir registres, i els costos i beneficis associats.

"greus, s'ha fet progressos Substantius," Rep aquesta. Joe Barton de Texas, la Comissió de comerç i energia ’ s rànquing republicà. Encara, va dir, Republicans a treballar per canviar algunes disposicions de la legislació.

El projecte de llei doesn ’ carn de direcció de t, aviram, productes lactis i ous, que estan regulats per l'u. Departament d'agricultura.

Legislació de seguretat alimentària també ha estat introduït al Senat. No està clar quan senadors podria prendre cap amunt de la seva factura, que té el suport bipartidista.

Escriure per Jane Zhang a Jane.Zhang@wsj.com

http://online.wsj.com/article/SB124466603019903387.html