Com a candidat de la Casa Blanca, Barack Obama va declarar una voluntat de renegociar NAFTA i possiblement fins i tot deixar l'acord de comerç continental. També es va oposar una modesta comerç lliure acord amb Colòmbia, nostre aliat llatinoamericà més proper.

La setmana passada, No obstant això, President Obama invertit curs. La seva administració va anunciar que que no la intenció de reobrir NAFTA xerrades, i el mateix president va marcar un interès en passar un pacte de comerç amb Colòmbia.

Aquestes són dues novetats molt benvingudes. Ell ha corregit una posició equivocades, i la seva decisió lliurarà beneficis econòmics a Nord-Americans.

Fa un any, Atacs contra Obama NAFTA van ser descaradament proteccionista. "Crec que hauríem d'utilitzar el martell d'un potencial de desactivació,” va amenaçar. Un dels seus principals assessors econòmics, Austan Goolsbee, privada deia funcionaris canadencs de no preocupar-se: Aquest va ser retòrica només sobrecalentat campanya-pista. Quan garanties de Goolsbee van ser filtrat a la premsa, tots, però que va ser acomiadat per contradir el seu cap.

Ara Obama té una còpia de seguretat de les seves declaracions públiques i es van abraçar les vistes del seu subordinat. NAFTA és segur, per ara.

Fins aquest punt, Obama no ha fet sinó tirar cap amunt d'obstacles per a l'acord de comerç amb Colòmbia–una quantitat que nostres negociadors comerç informalment completar durant els anys de Bush. Colòmbia és un país de 45 milions de persones. Un acord ara espera l'aprovació del Congrés abans que pugui esdevenir oficial. Però el Congrés ha negat fins i tot a donar-li una votació amunt o avall.

Obama ha ordenat recentment u. Comerç Kirk Ron representatius per fer l'acord una realitat. Potser la controvèrsia encaixada de mans del president amb forta veneçolà Hugo Chávez hi havia alguna cosa a veure amb això. No importa el motiu particular. Si tot va bé, podem esperar unes quantes modificacions menors que permetrà Obama i uns tanca-membres del Congrés a dir les seves inquietuds mediambientals i condicions de treball a Colòmbia s'han complert, i finalment segellar un acord que hauria d'haver fet fa molt de temps.

En l'actual conjuntura econòmica, qualsevol mesura que parades de comerç o fa més difícil per capital a fluir a través de les fronteres és equivalent al trencant de camins i esquinçament de les vies del tren: Reparteixen cops greus a la infraestructura econòmica del món, i ferits treballadors nord-americans, els llocs de treball depenguin mercats estrangers.

Rússia ha anunciat últimament un ventall de noves tarifes, incloent tarifes especials en equipament construït per eruga i Deere. Això és exactament el tipus de proteccionisme que ens ha derrotar. Una de les lliçons durs de la depressió és aquest proteccionisme, com el Smoot-Hawley notori tarifa acte, pot prendre una mala situació econòmica i fer-ho encara pitjors.

Animant a Rússia per actuar responsablement pot ser un repte. Però el simbolisme i la realitat dels EUA arribar a Colòmbia el comerç té llarg abast efectes. Reprendre el creixement de llocs de treball és un procés que es desenvoluparà gradualment; comerç exterior sent una clau. Els agricultors es beneficiaran, massa, perquè de sobte una gamma de productes rebrà accés lliure d'impostos als compradors colombians: vedella de qualitat, blat, cotó, soja, i una gran varietat de fruites.

Com podem obrir la nostra ment per què comerç significa, sempre recordi que hi ha llocs de treball en manipulació i distribució de mercaderies tant entrants i sortints. Comerç exterior és sempre molt més que la producció de primeres matèries i mercaderies. És per això que el president no ha de deixar amb Colòmbia. Següent, se li hauria de trucar per al pas d'èxit d'ofertes comercials existents amb Panamà i Corea del Sud. I ell ha de demanar Kirk identificar nous països que oferiran oportunitats econòmiques als nord-Americans, Si només es poden obrir els seus mercats de productes fabricats als EUA.

Quan es tracta de millorar la nostra prosperitat, comerç supera sempre ajuda.

Els follets són a badia, com a mínim de moment. Mentre tenim una oportunitat, Anem a córrer-los en extinció.

Clàusula de reg planteja bestiar, blat de moro i soja en una granja familiar generació quart a central Iowa. És membre de Junta veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrrade.org)