Quaderns de la revista comerç
Per John Gallagher
Abril 20, 2009

www.joc.com

Controvèrsia sobre mexicà transfronterera que trucking no és mantenir càrrega de creuar la frontera

El foc lent guerra comercial entre Estats Units i Mèxic no ha demostrat un obstacle u. companyies que volen moure més mercaderies a través de la frontera.

U. empreses de menys-que-càrrega Estes Express i UPS càrrega llançat nou empentes d'expansió a Mèxic fins i tot com els presidents dels dos països s'estaven preparant per conèixer sobre la controvèrsia. Camioners ho feien el camí sempre ho han fet — sense el tipus de transfronterera que trucking demostració projecte que Congrés assassinats el mes passat i l'Administració Obama va prometre restaurar.

Estes i càrrega d'UPS treballant amb corredors socis i Duana Mexicana en lloc d'oferiment directe, Servei de punt a punt amb un camió, un conductor. El procés ha traslladat la càrrega a través de la frontera durant dècades, Malgrat la promesa d'una frontera, obert a l'acord nord-americà de lliure comerç de 1994.

Els camioners es dirigeixen el trànsit perquè el comerç ha demostrat ser resistent a la batalles reguladors i una recessió, especialment com a fabricants han retirat cap centrada en Àsia offshoring estratègies.

Tot i que la recessió deprimit trànsit a finals 2008, transfronterera camions i ferrocarril comerç amb Mèxic va créixer 2.3 per cent l'any passat a $293 milions de dòlars. Això també va ser un 7.2 incrementar durant el $272 mil milions al transport de mercaderies que fluïa a través de la frontera, a 2006.

Càrrega d'UPS aquest mes incrementat les opcions de fronteres de dos a cinc, a través de col·laboracions amb transportistes mexicans per permetre un- o lliurament de dos dies en tot el territori. "Hem eficaçment combinat experiència de comerç mundial SAI amb experiència de mercat local per lliurar el ràpid, Els clients de servei fiable estan exigint a Nord-Amèrica,” deia Kevin Hartman, Càrrega d'UPS vice president de estratègia.

Expedidors volen les restriccions de frontera aixecat per satisfer la creixent demanda de més ràpid, servei fiable. John Engler, President de l'Associació Nacional de fabricants, transferència d'aquestes mercaderies entre camions a la frontera provoca retards i empentes fins el cost d'u. productes manufacturats. L'administració Bush va dir que una vora oberta per als camioners podria salvar els consumidors $400 milions a l'any.

Per a altres, totalment obrir les fronteres és més important sobre el compliment dels requisits de NEFTA. Afirmen que abordar les preocupacions de seguretat de grups com la Unió de companys d'equip i l'explotador Associació de conductors Independent no hauria de ser difícil.

"El programa que vam fer en 2007, en termes de seguretat, Em sentia que realment hem clavat,” va dir Jeffrey N. Shane, un secretari de transport ex diputat que va ajudar a negociar els detalls del programa amb Mèxic i que ara és un soci amb el dret empresa Hogan i Hartson. Shane va dir que va ser frustrada per pobra participació en el programa. Només 118 de tant que imat 540 camions han participat en el projecte. Informe Federal Motor transportista seguretat administració Inspector General de això enumeren com un defecte en el projecte, dient que els números eren massa baixos per proporcionar dades de rendiment de seguretat vàlid.

Shane va dir, era que trucking empreses eren conscients de la controvèrsia política que envolta el programa — i que no era bo per als negocis.
"No és la cosa més fàcil del món per posar en marxa un servei de camions en un altre país,” Shane va dir. "Exigeix màrqueting, trobar els clients, i molt d'esforç. Per què realitzar qualsevol programa gran si vostè sentit que seria tancar? Hi havia un desincentiu per prendre camions del seu servei domèstic i enviar-los a l'u. en un esforç per aprofitar un mercat si no hi hauria cap oportunitat per créixer.”

Però camions executius d'ambdós països han dit oportunitat comercial segueix sent una barrera alta a operacions més ampli, i u. dir que les empreses hi ha obstacle més gran que la normativa.

"Per tenir cert reciprocitat, (Mèxic) necessitaria infraestructures viàries i la infraestructura de seguretat que coincideixi amb el nostre per tal de no perjudicar l'u. i desplaçar a llocs de treball basat en els EUA,” deia Schmidt herbes, President de càrrega de manera Con. "És el major problema i vols prendre dècades per fer.”
Expedidors volen una resolució ràpida, i la setmana passada estaven esperant el President Obama vols lliurar-lo quan es va reunir amb el President mexicà Felipe Calderón.

"Hem de tenir aquest assumpte que trucking resolt, perquè, encara que u. productes de porc no van ser inclosos a la llista de represàlia, podrien ser en el futur, i, és més important, nostres socis comercials necessita garantia que els Estats Units viurà cap amunt de les seves obligacions de comerç” deia Don Butler, President de la National Pork Producers Council.

Contactar amb John Gallagher al jgallagher@joc.com.

http://www.joc.com/node/410896