Ara us he sentit tot sobre els projectes de porc-el barril que Congrés ha omplert en el seu bec despesa inflat. L'Heritage Foundation compta amb més de 9,200 destina, costant contribuents gairebé $13 milions de dòlars.

Aquesta és una realitat–llevat que pensi que el govern federal, enmig d'una greu crisi financera i angoixants nivells d'atur, cal dedicar $6.8 milions a les arts escèniques al Kennedy Center de Washington, DC.

Per què cadascuna d'aquestes decisions de despeses no es poden considerar mèrits propis, un a la vegada? Crec que coneixem la raó: Membres dels dos partits tenen un interès en assegurar-se que això mai passa. Fonts Digues que si voleu espiar les seves sessions d'estratègia, perdre el temps en els passadissos del Centre Kennedy durant els descansos de les representacions de ballet.

Tristament, Aquest enfocament miop polítiques no és confinat al Congrés i les seves factures de pressupost. Es passa tot el temps–i la seva distribució en l'àmbit del comerç internacional està perjudicant l'u. economia en un moment d'extrema necessitat.

La setmana passada, l'administració d'Obama, publicat l'Agenda Política de comerç oficial. És un miserable, document 4-i-un-mitja pàgina. Com Terence Corcoran assenyalat en el Post financera, enlloc identifica lliure comerç com un principi operatiu, a menys que expliquis aquesta frase: "Si treballem junts, lliure i comerç just amb el respecte adequat per la política social i ambiental i la responsabilitat política adequada serà col·laborador potent el nacional i mundial benestar.”

Això és un munt de qualificadors per una sola frase.

Igual que el Congrés lards fins la seva despeses factures amb projectes d'especial interès, l'Administració Obama apareix aposta per bogging avall negociacions comercials amb totes les varietats de temes relacionats. En lloc de buscar avançar en una agenda de comerç que beneficiarà treballadors nord-americans i els consumidors, aparentment preveu, mantingui ostatges de comerç a una agenda social i ambiental.
El dilluns, U. comerç que designar representant Ron Kirk va dir tant en la seva compareixença de confirmació del Senat: "El President i crec que la nostra missió no és simplement augmentar les exportacions americans, tan important com és, però per assegurar-se que el camí que vam impulsar el comerç reflecteix els valors del nostre país sobre el progrés econòmic i la justícia, incloent-hi a través de l'avanç de treball reconegut internacionalment i normes ambientals.”
S.g. política és política comercial–és així de simple. Si el President Obama vol promoure millors pràctiques de treball en altres nacions, Desitjar-li bé. També animar-lo a treballar a través dels canals normals de la diplomàcia, incloent-hi l'organització internacional del treball, una branca especial de les Nacions Unides que existeix per a aquest mateix propòsit.

Seria prou dolent si el nostre govern estava fallant merament completar els acords comercials sensible, com les ofertes no aprovats amb Colòmbia i Corea del Sud, per penjar alça sobre l'ergonomia en fàbriques colombians i la condició de zones humides coreans. Encara més preocupant, No obstant això, és la possibilitat que les preocupacions s'ha dit sobre treball i medi ambient són aguait cavalls per a una altra cosa totalment: proteccionisme.

Quan jo era jove, Treballava en una planta de la massacre a Iowa. Anys més tard, Jo estava involucrat en la negociació de les normes del comerç entre Estats Units i Europa, incloent-hi discussions sobre les operacions de sacrifici-planta. Els europeus volia regular de tot, fins el color de les botes de nord-Americans posaria en el treball.

Estava tocant la seva preocupació per la forma que semblava. Encara no hi havia cap raó racional per a les seves demandes, llevat d'un: Que realment no volen impulsar el comerç. En canvi, volien mantenir polítiques proteccionistes que impedia u. productes de penetrar en els seus mercats. Així es va arribar amb una llista de requisits absurds.

Això és ara què els passa als EUA. s.g. política comercial. En lloc de facilitar als nord-Americans a vendre béns i serveis a clients estrangers, els nostres líders són insistint que altres països compleixin les directrius poc realistes sobre treball i medi ambient.

El Banc Mundial diu que el comerç mundial es reduirà per més de 2 per cent aquest any. Això es compost els nostres problemes a nivell nacional, com més de 30 per cent dels EUA de l'any passat. PIB va lligada al comerç.

Si Washington veritablement vol estimular l'economia, s'abandona la fantasia que els seus fullets de contribuent finançat el Kennedy Center fer bo. Hauria de forswear política de porc-el barril i introduir una política comercial que promet tornar a posar nord-Americans per treballar.

Fins llavors, un dels productes d'exportació de Washington principals serà enorme tonteria.

<Jo>Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org Sr.. Kleckner va ser l'agricultor única en els EUA. equip d'assessorament a les negociacions del GATT quan van començar al setembre 1986 a l'Uruguai. Kleckner se serveix a l'u. Comitè Consultiu de comerç, nomenats primer pel President Reagan, reelegits per President Bush, i revalidat dues vegades pel President Clinton.</Jo>