«Beneït és el que espera res, per a ell mai no serà decebut,” el poeta anglès Alexander Pope va fer la broma al segle XVIII.

Si el President Obama té el seu camí amb la proposta de pressupost va desvelar la setmana passada, alguns pagesos pot ser decebuts–però no per les raons correctes.

En el seu estat de la Unió, Obama prometre res, literalment. Ell es va comprometre a "final de pagaments directes per grans Agro-indústria que no els necessita.” L'administració vols eliminar subvencions als agricultors amb ingressos vendes és més de $500,000 l'any, per a un suposat estalvi de gairebé $10 mil milions durant la pròxima dècada.

Interessos dels poderosos són ja folre en contra de la proposta. «Ens acaba de passar una llei fiscalment responsable agrícola que va fer talls als programes de la granja,” reclamada representant Collin Peterson, que encapçala el Comitè d'agricultura. "Ara no és el moment de reobrir-lo.”

Creia que les subvencions agrícoles tenia sentit–o almenys jo era capaç de racionalitzar que feien. Llavors he canviat d'opinió. En la dècada de 1990, Vaig visitar Nova Zelanda i vaig veure com un sistema modern de l'agricultura podria transició de fortes subvencions a cap en absolut. No era un canvi fàcil. El resultat final, No obstant això, va ser la pena per tots els individus implicats–especialment els agricultors. Cada pagès de Nova Zelanda que sé prefereix estar lliure de la intromissió del govern, fins i tot quan el que significa que ha renunciar a almoines.

Des de llavors, Jo he cridat als legisladors nord-americà a perseguir reformes similars.

Així que estic encantat de veure a Obama a prendre aquesta qüestió. Per desgràcia, ell no ha escollit la millor destinació.

El problema és que està mirant a subvencions agrícoles com una qüestió pressupostària. Això és comprensible, Atès que el pressupost és més important en la seva ment. A Washington ara mateix, tot és sobre els ingressos i despeses–principalment les despeses, tristament. El dèficit projectada per 2009 és $1.75 bilió.

Per mantenir aquesta xifra enorme en escac, Obama d'intentar controlar els impulsos despeses almenys alguns grans del govern. Pagaments de la subvenció als operadors de gran granja són una aproximació evident.

El problema és que el president està mirant el tema a través de la lent malament. Subvencions agrícoles són sens dubte una qüestió pressupostària, però els nord-Americans–i pagesos en particular–seria millor si la Casa Blanca mirava com una qüestió de comerç.

La crisi financera ha devastat comerç internacional, que significa que els Americans estan tenint un temps molt més difícil venent els seus productes i serveis als clients estrangers. Alguns analistes creuen que les exportacions agrícoles baixarà $ 20 mil milions aquest any. Ens vols ser ben servit per polítiques que rejovenir l'economia mundial–i hi ha millors mètodes de fer això mentre també abordar subvencions agrícoles.

Entre totes les maneres el govern federal dóna suport als agricultors, pagaments directes basats en la història de superfície i producció fer el mínim per distorsionar comerç. Això vol dir que quan es tracta de les regles de la organització mundial del comerç, són el més compatible amb.

Per contra, pagaments basades en la producció actual de collita i els preus de fer més per distorsionar mercats internacionals de producció i d'allí. Si anem a tallar l'ajuda als agricultors, Aquests tipus de subvencions hauríem d'encarar el bloc chopping primer. No només es començarà a baixar despesa, però a també fan que sigui més fàcil de comerç mundial combustible alhora quan ho és amb prou feines polvorització catòdica.

Un canvi en aquest sentit podria tenir l'efecte de salt començant la Doha ronda de negociacions WTO–una sèrie de negociacions que tenen aturat per subvencions agrícoles als Estats Units i Europa combinat amb reticències entre els països en desenvolupament a disminuir les barreres comerç.

Si fos nostre país a repensar el seu enfocament de suport a l'agricultura, ens podria inspirar diplomàtics de comerç en un altre lloc de revisar les seves pròpies propostes. Negociacions comercials globals èxit vols polzada més a la realitat. Projecte d'experts en que els guanys anuals a l'economia mundial podria arribar a tant com $120 milions de dòlars per 2015.

En un moment de $1.75 bilió de dèficit, Això pot no semblar molt. Però hem de començar l'escalada d'aquest forat de pressupost d'alguna manera. Si anem a començar amb granja subvencionaran, Anem a aconseguir com a mínim el major partit de la nostra inversió.

En cas contrari, Obama s'encén màxima del Alexander Pope seu cap: Agricultors aconseguirà res, i s'enfronten decepció igual.

Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org