Com un pagès portuguès, Estic esperant que es va–específicament pel que fa a Europa i GM cultius.

Sr.. Obama té l'orella dels europeus. Enquestes pre-electorals a la Gran Bretanya, França, Alemanya, Itàlia, i Rússia va mostrar-li trouncing seu rival, John McCain, els enormes marges si tinguessin l'oportunitat de triar. Què aquests partidaris pot no adonar-se és que Obama és un defensor de la biotecnologia agrícola–un camp d'innovació que molts a Europa han estat deixada de banda.

Obama mai ha conreat per viure, però la casa estat d'Illinois és un dels Estats grans producció d'aliments Estats Units. Com a senador, esdevingué íntimament familiaritzat amb els homes i les dones que treballen la terra. Ell ha correspost amb Norman Borlaug, el genetista que va guanyar el Premi Nobel en 1970 pels seus treballs en va desencadenar la revolució verda, que va portar als grans increments de producció d'aliments en els països en desenvolupament.

L'any passat, un nord-americà. polític lloc web anomenat Sciencedebate2008.com publicat aquesta declaració d'Obama: "Avenços en l'enginyeria genètica de plantes han aportat enormes beneficis als agricultors d'Amèrica. Crec que podem seguir modificar plantes de manera segura amb nous mètodes genètics, incitat per proves rigoroses per medi ambient i salut efectes i per descuit regulador més fort guiat pel millor assessorament científic disponible.”

Europeus, faria bé en estudiar aquestes paraules. Des de la introducció comercial de llavors biotecnològiques més d'una dècada enrere, pagesos al Brasil, Argentina, L'Índia, Canadà, als Estats Units, i en altres llocs han plantat gairebé 2 milions hectàrees de soja genèticament millorada, blat de moro (blat de moro), colza i cotó. Com a resultat, que he gaudit augments de rendiment significativa, que són imprescindibles si esperem alimentar una població mundial de 7 mil milions de persones.

GM menjar ja no és el fruit d'una tecnologia d'avantguarda. En canvi, és una forma provada de l'agricultura. He crescut-lo a la meva granja durant tres anys, Tanmateix reguladors EU posar límits greus el meu accés a totes les oportunitats que ofereix biotecnologia.

Qui s'oposen a cultius transgènics estan motivats més per temors infundats que el coneixement científic. La veritat és que els cultius transgènics tenen una major habilitat per lluitar contra les plagues i malalties. Que requereixen menys fumigacions químiques – un benefici social i ambiental que és important per a mi.

Cultius biotecnològics produïts per aliments i biocombustibles comporta un benefici mediambiental afegit com ens front el canvi climàtic. Que permeten als agricultors que utilitzen pràctiques d'agricultura de conservació que deixen residus de cultius a la superfície per reduir l'erosió d'aigua i vent. També redueixen la pressió per convertir el desert en terres de conreu i permetre un embornal de carboni significatives en el sòl. Tots són molt importants a Europa i els EUA i certament de preocupació al President Obama.

Per als agricultors de petita recurs, especialment en els països en desenvolupament, els beneficis de cultius biotecnològics són evidents. Augment rendiment per hectàrea i/o una major eficiència i menors costos d'entrada són tots a la taula. Qualsevol d'ells podria significar un augment d'ingressos. A més de menjar més, els diners extra vols donar suport a l'educació i la salut despesa i permet als agricultors a passar més temps amb les seves famílies.

Més importants, Aliments GM suposa absolutament cap amenaça al benestar humà: Tant com una reacció al lèrgica menor a ningú mai ha causat.

Molts europeus encara no he sentit aquests arguments. Altres simplement han dubtat-los, prefereixen escoltar els manifestants professionals que han fet etern hostilitat a biotecnologia.

Però què passa si van ser Barack Obama per fer un cas d'alt perfil per a cultius transgènics? Europeus certament vols prestar atenció.

"Ens cal estendre la revolució verda en tot el món per garantir una major seguretat alimentària,” Obama va escriure a Borlaug el juny passat.

La manera d'estendre la revolució verda, com bé sap Obama, és transformar-lo en la Gene Revolution–i alliberar el potencial de cultius transgènics. Aquesta tasca és especialment urgent a l'Àfrica, on la desnutrició i la fam romanen constants amenaces. Per desgràcia, Àfrica ha estat lent a ocupar biotecnologia agrícola, perquè molts dels seus governs mira a Europa d'orientació.

Cada any, passa dels Estats Units milers de milions de dòlars en ajuda estrangera. Gran part d'aquest suport és posades a ajudar els pobres en països pobres. No obstant això és un regal encara més gran a vista, si Obama només utilitzarà la seva popularitat a Europa a promoure un debat seriós entre científics creïbles, els agricultors i els ecologistes sobre la importància de cultius biotecnològics. La ciència està del seu costat, i així és tot el que s'enfronta amb el greu problema d'alimentar a un planeta fam.

El món té grans esperançes per al nou president americà, i s'enfronta molts desafiaments daunting. Producció d'aliments és una de les més importants. Seva resposta en tant paraula i obra ens dirà molt sobre quina classe de líder vol ésser.

Maria Gabriela Cruz gestiona un 500 granja hectàrees que ha estat en la seva família per sobre 100 anys. Cultiu de blat de moro, blat, pèsols ordi i verd, utilitzen sembra o reduït fins a mètodes a la granja plena. Ella ha crescut el blat de moro biotecnològics des 2006. MS. Cruz és President de l'Associació portuguesa d'agricultura de conservació, membre de la veritat sobre comerç & Xarxa de pagès Global de tecnologia i un participant en el 2008 Global agricultor a Camperol Taula rodona.