El columnista diari finals Bill Vaughan va ser famós pels seus aforismes. Heus aquí un dels seus millors: "Quan els insectes prendre sobre el món, we hope they will remember with gratitude how we took them along on all our picnics.”

Pou, que és una manera de dir-ho.

Tothom ha d'aixafar les formigues, aranyes squished, o van ruixar llaunes de Raid en refugis a la panerola sospita.

Quan es tracta d'insectes, No obstant això, els agricultors estan en una categoria totalment diferent de la resta del món. Gairebé es podria dir que estem exterminators professionals. Una de les coses més importants que fem, després de tot, és eliminar els errors que faci malbé les plantes.

No és la cosa molt més important que fem. Que vols cultiu d'aliments. Però cada vegada més aliments sovint significa matar insectes específics–o, Si ho prefereix, plagues. No es pot fer l'un sense l'altre.

Avui, una nova investigació confirma els beneficis d'alleujar la plaga de la biotecnologia: Ofereix protecció de plagues que és tant eficaç i sostenible. Es podria dir que és una solució sostenible que permet tenir nostre pícnic i menjar-lo, massa.

Agricultors no matar insectes de sadisme, per descomptat. Ho fem perquè hem de defensar els cultius dels petits depredadors. Algunes plagues simplement intentar consumir que neixen per a persones. Altres mastegar el seu camí en les plantes, obertura de vies per a la malaltia. La paraula "plagues,"per cert, deriva de la paraula llatina per "pesta"–just like “pestilence.”

Així podem lliurar una guerra interminable contra aquests despietats atacants. Però no cal matar insectes indistintament. Igual que amb qualsevol guerra, intentem enfocar la veritables malfactors i limitar el dany col·lateral. Només perquè vull mantenir els barrinadors del blat de moro fora meu camps no significa que també volen eliminar les marietes.

Ja sabem que un dels principals avantatges de cultius transgènics és que van reduir l'exposició de plaguicides entre els treballadors de la granja. Resulten de fer la mateixa cosa entre insectes. En particular, van limitar danys col. laterals entre insectes que no són plagues.

La forma més comuna de cultius biotecnològics fa ús d'una proteïna natural produïda per un tipus de bacteris anomenat Bacillus thuringiensis, o Bt per poca estona. La proteïna és totalment inofensiu pels humans i la majoria dels altres éssers vius. A certs tipus d'errors, No obstant això, actua com un eficaç insecticida. Fa molt de temps, els científics van aprendre a utilitzar aquest tret potent ruixant-se els bacteris directament sobre els conreus. De fet, Aquest és un mètode preferit de desinsectació per a la producció d'aliments ecològics. Més recentment, ells he imaginat com importar la proteïna precisament en cultius, a través de la biotecnologia.

Mitjançant aquest enfocament biotec ha demostrat així controlar plagues eficaços en els últims anys dotzena o que els agricultors de tot el món s'han precipitat per utilitzar-lo. Aviat, ens es cull la dos-bilionèsima part hectàrees de cultius transgènics. (Comprovi els comptadors d'acre biotec en directe en www.truthabouttrade.org) El resultat és molt més àpats per als afamats humans i moltes menys parts jardí de bestioles.

Però com afecten cultius transgènics insectes que no són plagues? Són eficaços perquè només maten, matar, matar? És una pregunta justa. Encara que a vegades és necessari fer comerç compromisos entre objectius socials, no volem les pràctiques agrícoles que no sostenir l'entorn.

Mes passat, l'u. Agència de recerca del Departament d'agricultura va publicar les pròpies conclusions, en col·laboració amb científics de la Universitat de Nebraska, Universitat Estatal de Iowa, i l'agència de protecció ambiental. Van anomenar un "meta-anàlisi,” which is a fancy way of saying they performed a comprehensive examination of previous research into this subject.

El resultat és un so l'aprovació de la capacitat de biotecnologia per repartir beneficis sostenibles: "No-objectiu insectes són probablement afectats més els insecticides convencionals que els cultius que contenen gens del bacteri del sòl Bacillus thuringiensis,” said a press release. “Bt crops have considerably less impact on non-target insects than do conventional insecticides.”

En altres paraules, cultius biotecnològics són un mètode de control de plagues sostenible. Proporcionen protecció sense causar una quantitat excessiva de danys a les poblacions d'insectes inofensius.

Un savi moviment ambiental vols animar aquests resultats i adonar-se que la innovació agrícola és un amic més que un enemic. Fins i tot es podria dir que els verds haurien de imitar cultius biotecnològics–i fer un millor treball d'orientar els seus enemics reals.

Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org