Les turbulències del mercat financer en l'u. i molts altres països desenvolupats tindrà un impacte significatiu en la EUA. agrícoles exportacions i importacions en termes de dòlars, però molt menys en volum. Els nivells relatius d'exportacions de productes bàsics i país són propensos a ser canviat poc des del temps alliberat per la USDA a finals d'agost per a lexercici (FY) 2009 que va començar d'octubre 1.

A l'agost USDA esperava la disminució del volum de u. exportació deguda a grans subministraments a la resta del món. Les exportacions de blat i blat de moro volums es preveu que cada ser avall 18 per cent a causa de grans collites de blat, especialment a la UE. Soja exportacions eren que s'estableixen els 13 per cent amb oli de soja avall 16 per cent i menjar cap avall 7 per cent. Volums d'exportació de carn es preveu que sigui constant, excepció de carn d'aviram. Volums d'exportació de cotó van estar 10 per cent.

Total u. exportacions agrícoles per FY 2009 es preveu a $113 milions de dòlars, avall $1 milions de dòlars del registre FY 2008 nivell. L'hemisferi occidental és el major mercat regional a $44.8 milions de dòlars. Canadà i Mèxic conformen aproximadament tres quartes parts d'aquest mercat al $17.8 milions i $17.1 milions de dòlars, respectivament. Les seves situacions econòmiques i demanda estarà molt sotmesa a u. activitat econòmica. L'única excepció és la indústria de petroli del Canadà que serà impulsat pels preus de petroli mundial. La zona del Carib és un $3.0 mil milions mercat seguit per a l'Amèrica Central $2.7 milions de dòlars. Aquests països també estarà sotmesa a les condicions en l'u. El major mercat sud-americà és Columbia a $1.5 milions de dòlars.

La regió d'Àsia s'espera que un $42.6 mil milions mercat nord-americà. exportacions agrícoles. Japó a les $12.7 milions i a la Xina $12.4 milions són els principals mercats. Japó és un mercat diversificada, mentre que la soja representen més de la meitat de la del Xina nord-americà. importacions seguits de cotó, Amaga i recentment carn d'aus de corral i la carn de porc. Japó és un mercat estable que ha resistit les altres crisis econòmiques. Xina té $1 bilió de moneda estrangera es reserva i políticament necessita importar soja per aixafar d'oli vegetal per a menjar de consum i soja humana com pinsos per porcs i pollastres per mantenir els subministraments de carn. Corea del Sud a $5.3 milions i Taiwan a $3.7 milions són mercats que depenen de les importacions i tenen ingressos de consum que ens mantingui probablement poder adquisitiu. Països en desenvolupament com Indonèsia a $2.1 milions de dòlars, les Filipines a $1.6 milions i Tailàndia en $1.1 milions de dòlars sigui més vulnerable a una desacceleració de la demanda de les exportacions als països industrials.

El mercat d'Europa/Euràsia a $12.5 mil milions és dominada per la UE a $10.0 milions i Rússia a $1.5 milions de dòlars. La UE sembla tenir tants problemes financers com els EUA, però és un mercat madur que es veuran afectats només marginalment. Rússia és una tasca molt desconeguda en gran mesura perquè la borsa s'ha estavellat, i ha confiat en preus alts del petroli a l'economia de combustible en els darrers anys. Durant els primers deu mesos de FY 2008, Del Rússia nord-americà. importacions agrícoles de $1.5 mil milions estava dominada per la carn d'aviram al $736 milions i carn vermella a $345 milions. Durant diversos mesos Rússia ha estat parlant sobre importar menys carn.

El mercat d'Orient per u. les exportacions agrícoles s'estima en $5.5 milions de dòlars que ha ser només mínimament afectades per la crisi financera menys petroli preus continuen disminuint. Egipte a $2.2 mil milions és la meitat de la del nord d'Àfrica $4.1 mil milions mercat i es veuran afectades per mercats mundials més lent ja que la $2.1 mil milions mercat de l'Àfrica subsahariana. Durant els primers deu mesos de FY 2008 Egipte EUA. importacions agrícoles de $1.8 mil milions estaven dirigits per blat a $560 milions, blat a $529 milions i la soja a $351 milions.

U. les importacions agrícoles eren Previsió a finals d'agost a $83 mil milions al FY 2009, cap amunt $4 mil milions de FY 2008, amb més de la meitat dels que, $43.8 milions de dòlars, procedents de l'hemisferi occidental. Canadà és líder $19.0 milions de dòlars, seguit de Mèxic a $11.0 milions de dòlars, A l'Amèrica central $3.7 milions de dòlars, Brasil, a $2.8 milions de dòlars, Xile a 2.0 milions i Columbia $1.8 milions de dòlars. Del valor en dòlars serà inferior, però les quantitats serà probablement sense canvis. Les importacions procedents de la UE es preveu a $16.7 milions i podria ser una mica més fort sobre una base de volum si altres mercats d'importació lent més que l'u. mercat. Importacions asiàtiques als EUA. es preveu a $14.7 mil milions encapçalats per la Xina a $3.6 milions de dòlars, Indonèsia a $2.7 milions i Tailàndia en $1.9 milions de dòlars. Austràlia i Nova Zelanda eren preveu que un total d'exportació $4.5 mil milions de productes a l'u.

Un gir brusc cap a polítiques proteccionistes per tancar fora dels EUA. productes no és probable que passi amb la possible excepció de Rússia, que no és un membre de l'OMC. Membres WTO han obligat a límits superiors de tarifes, i molts països han baixat considerablement tarifes aplicades sobre aliments en els últims anys per reduir els costos per als consumidors. Vietnam ha anunciat últimament superiors aranzels d'importació en carn per protegir els productors nacionals. Nou acord WTO amb tarifes límit inferior seria útil. Principals importadors d'u. productes han desenvolupat cadenes de subministrament d'aliments que utilitzen u. productes de forma regular i no es poden permetre eliminar productes. Importadors també es beneficiaran de les taxes de transport de mercaderies que s'han reduït considerablement des de l'estiu alts i acostant-se dos anys mínims. L'u més fort. dòlar augmentarà preus d'importació en alguns mercats.

Cadenes de subministrament global han estat comprovats els dos últims anys pels preus dels productes bàsics alta; ara ells serà provada per convulsions financeres i demanda més lent. Mentre que les xifres d'exportació són l'esperançats, U. l'agricultura no ha de ser complaent. Més desenvolupat i els països en desenvolupament podria tallar les importacions més si les condicions econòmiques requereixen aquestes reduccions. Cadenes de subministrament integral es pot desfer. També, carryover subministraments de cereals i les oleaginoses continuen sent un mínim i inferior a les collites previstes en l'hemisferi sud podria proporcionar algun tipus de suport per a preus de mercat.