Ministres el Consell de la UE d'agricultura de la 27 Estats membres es van reunir a Luxemburg aquesta setmana a debatre temes relacionats amb la comprovació de salut"” sobre la política agrícola comuna de la UE (CAP). L'actual política ha posat en marxa a 2003 i corre a través de 2013, però el maig d'enguany el Comissionat d'agricultura a la Comissió Europea, Mariann Fischer Boel, va proposar una revisió estandaritzats per fer adaptacions i preparar-se per canvis de política possible en 2013. Acció final s'espera que abans de mitjan novembre. El resultat de la comprovació de salut, segueix sent incert i podria tenir un impacte significatiu en el comerç.

Política de lactis és un exemple dels desafiaments per als canvis de mig curs. Els països individuals de la UE operen sota les quotes en la producció de llet que ara està programat per a ser eliminat en 2015. Com a part de la comprovació de salut Comissionat Boel recomana que les quotes es augmentar un u per cent l'any de 2010 a través de 2014 per permetre la indústria per fer ajustaments en els països que creuen que poden competir en mercats mundials a 2015. Preus donat registre alta exportacion i fluxos comercials expandida per a productes de llet en els últims dos anys que semblava una política raonable per al productor de llet del món. Preus de producte d'exportació són ara sota pressió i probablement continuarà sent així com a la demanda del consumidor confusió financera mundial afecta.

Països de la UE han respost a la proposta d'augment de quotes de llet basat en les seves condicions de mercat interior. Alemanya ha enfrontat febles preus de mercat i s'oposa a un augment de les quotes. Irlanda i Itàlia veure els augments de quotes com una oportunitat i han suggerit que els augments de quotes ser davant carregat de manera que pot "progressivament augmentar la producció.” Altres països volen ajuda per als petits productors a les regions muntanyoses mitjançant fons destinats a desenvolupament rural. A principis d'octubre la Comissió d'agricultura del Parlament Europeu va votar per un augment d'un u per cent anuals en quotes per només els primers dos anys amb una revisió a 2010 i permetre membre països a incrementar temporalment quotes si altres membres tenen quotes no utilitzades. Es també anomenat per a la creació d'un fons de llet per ajudar a reconvertir la indústria.

Escena de política de la UE és un procés complex. La Comissió Europea amb 27 membres, un de cada país membre, és el poder executiu de la UE. Es va iniciar la comprovació de salut de CAP sota la comissària Fischer Boel. La Comissió té òbviament una visió àmplia EU d'agricultura que reconeix la necessitat d'agricultors d'EU ser competitius en mercats mundials dins els compromisos assumits per la UE per la organització mundial del comerç. La Comissió també lluita amb qüestions de pressupost i les perspectives que l'agricultura rebrà un petit pressupost després de 2013.
El Consell de Ministres d'agricultura representa l'interès variat de la 27 països de la UE. Quan es parla de política agrària, el Consell de Ministres d'agricultura serveix com el Consell de la Unió Europea, la institució de la presa de decisions a la Unió Europea. El Parlament Europeu influeix en accions de política a través de les audiències i vots. El Parlament Europeu tindrà més poder si s'aprova el tractat de Lisboa per redefinir la governança de la UE que situaria el Parlament com a decisors sobre política de granja amb el Consell co-.

La part final de la barreja és la presidència del Consell de la Unió Europea. Que la posició és rotat cada sis mesos entre la 27 països membres amb cap d'estat del país que serveix com a President del Consell. La presidència per a l'última meitat de 2008 se celebra per al President de França, Nicholas Sarkozy, i el ministre d'agricultura de França, Michel Barnier, serveix com a cap del Consell de la UE de Ministres d'agricultura. Sarkozy i Barnier servirà com els negociadors de l'acord final. França és el major receptor de fons sota els programes actuals de CAP i és molt menys interessat en canviar el CAP que la comissària Fischer Boel. Barnier ministre ha dit que es treballarà amb el Comitè d'agricultura del Parlament Europeu com si havia passat el tractat de Lisboa.

La Comissió d'agricultura del Parlament Europeu i el Consell de Ministres d'agricultura són molt menys entusiastes que la Comissió sobre la preparació per canvis en 2013. Que no hauria de ser sorprenent tenint en compte que els membres del Comitè d'agricultura provenen majoritàriament de les zones rurals de la UE i els ministres d'Agricultura dels Estats membres estan lligats estretament a interessos agrícoles als seus respectius països. Aquests grups estan més interessats en mantenir el vincle entre la producció i els pagaments per limitar el canvi en algunes pagaments granja a programes de desenvolupament rural i retenir els instruments d'intervenció sistema o gestió pel bestiar, cereals i productes lactis.

Llarg temps seguidor de la CAP Allan Buckwell del Regne Unit, creu que el consens de política de 1990 de la reducció de les distorsions en mercaderia que va culminar en les reformes CAP de mercats 2003 ha estat reemplaça amb
reducció arreu d'Europa. Pensament estratègic que van portar a incrementals reformes per a 40 anys ha anat ara.

Si la salut comprovar canvis proper mes són similars als que ara s'està discutint, la UE tindrà probablement més debats interns sobre política domèstica granja i la resta del món a veure amb inquietud. La UE ha fet grans progressos en la reducció de distorsions del mercat en els últims 20 anys, però molta feina queda per fer. Afegeix la producció potencial dels Estats membres de l'Europa Oriental que recentment es va unir als reptes política i pressupost. Aquests no són moments econòmics favorables per avançar en més polítiques de reforma, però no avancem farà adaptacions política encara més difícil quan una nova política de CAP i nivell de finançament són debatudes a partir de 2011 o 2012.