Passar un parell de generacions abans que els europeus desenvolupat un gust per què ja era considerat una delicadesa entre els pobles indígenes d'Amèrica. Avui, per descomptat, xocolata ha anat global–possiblement és el sabor més popular en el món.

Fabricants de xocolata li agradaria que segueixi així: Mart, la companyia caramel, ha decidit invertir $10 milions a desentranyar el genoma de l'arbre de cacau. La motivació darrere el projecte de cinc anys és desenvolupar una collita més robustes, utilitzant les últimes eines de la biotecnologia.

Això té sentit. Biotecnologia ha revolucionat les maneres en què els agricultors conrear aliments, tot per al millor. Als Estats Units i en altres llocs, Hem vist com una millor comprensió de la genètica ha incrementat els rendiments de blat de moro, cotó, soja, i els agricultors de colza. Treballant conjuntament amb IBM i el Departament d'agricultura, Mart pretén aconseguir una cosa semblant per als homes i dones que alimentar arbres del cacau.

La majoria d'ells viuen a l'Àfrica occidental, que és on sobre 70 per cent de la collita procedeix, tot i que la planta en si és un nadiu del nou món. Tot el món, aproximadament sis milions d'agricultors depenen directament a l'arbre de cacau. La gran majoria són petits productors que recollir els fesols a mà. Són molt vulnerables a la duresa de la sequera i malaltia.

Així són les 40 a 50 milions de persones el sosteniment estan lligats d'alguna manera a la producció de cacau, d'acord amb la Fundació de cacau mundial. (Les paraules "cacau” i "cacau” s'usen indistintament. Des d'un punt de vista tècnic, cacau és preferible perquè ve del nom científic de l'arbre, però el cacau és l'Anglicized i terme més popular.)

Brasil va ser un líder exportador de cacau, fins que un fong delmat la indústria. Més recentment, Als agricultors africans han hagut de lidiar amb l'augment de les temperatures i la disminució de les precipitacions. Mart ha estimat que aquests reptes causar als agricultors a perdre tant com $800 milions cada any.

Consumidors en última instància pagar la factura. En el darrer any, el cost de cacau ha pujat 50 per cent. Tot tipus de preus dels aliments han agulla recentment, per descomptat, però la majoria d'aquests augments són principalment el resultat d'una demanda d'abundant en lloc d'un escàs subministrament. Amb l'arbre de cacau, sembla que el revers pot ser cert.

No se sap amb precisió on la ciència portarà. Encara que segurament es produeixin informació que ajuda a aquesta important cultiu lluita de plagues i malalties, així com millorar la seva utilització d'aigua i nutrients.

"Mart van veure el potencial que té aquesta recerca per ajudar a accelerar el agricultors han estat fent des del principi del temps amb la tradicional cria, en última instància millorar arbres cacau, rendiment superior cacau de qualitat, i augmentar els ingressos per als agricultors,” va dir Howard-Yana Shapiro, el director global de les Ciències vegetals per a Mart.

Curiosament, Mart no patentar la seqüència del genoma. En canvi, que farà tot el que aprèn disponible a través del recurs de propietat intel·lectual públic per l'agricultura, un grup sense ànim de lucre que treballa per a que la tecnologia disponible als petits agricultors dels països en desenvolupament.

Biotecnologia es diu de vegades en benefici de grans corporacions a Costa dels agricultors humil. Això és un mite–i que el projecte Mart ajudarà a exposar.

La supervivència de l'agricultura arbre de cacau és essencial per a tothom amb una dent dolç. Qui pot resistir les temptacions de xocolata també tenen interès en aquest treball perquè resulta que una mica xocolata pot ser bo per a vostè. Cacau està ple d'antioxidants naturals. Per això, menjar xocolata–i sobretot de xocolata–pot estar relacionat amb flux sanguini millorada i pressió arterial reduïda.

Com amb tot, la moderació és crític: No hi ha gens d'evitar el fet lamentable que xocolata també és alt en greix i calories.

Potser és el dilema que Mart ha de tendir a resoldre següent

Bill Horan creix de blat de moro, soia i cereals a nord-oest d'Iowa. Aquest quart granja familiar de generació ha estat involucrat en l'especialitat collita producció i identitat conservació durant més de vint anys. Sr.. Horan és una veritat sobre comerç & Membre de la Junta tecnologia.