U. porc productors i consumidors de porc de la Xina es mantindran dos móns diferents econòmics fins fa aproximadament un any. L'u. és el segon productor mundial de carn de porc i en 2006 exportar 14 per cent de la seva producció, però la Xina era un mercat menor. Xina és el productor més gran del món i dels consumidors de carn de porc, però tradicionalment ha tenien una forma limitada participació en el comerç internacional de porc. Gran porc subministraments en l'u. problemes de producció de carn de porc a la Xina han creat una oportunitat per a u. productors per evitar extremadament baixos preus de mercat i als consumidors xinesos per mantenir els seus patrons alimentaris establerts.

Al gener d'enguany del USDA món agrícola Outlook Junta (WAOB) u projectada. producció de carn de porc per a 2008 a 22.8 milions de lliures, cap amunt 4.1 percentatge de la 2007 estimació del 21.9 milions de lliures i fins 8.1 per cent de 21.1 milions de lliures en 2006. Preus de mercat per a porcs en directe es van projectar a mitjan $41-44 per cent lliures en 2008 després d'una mitjana $47 per cent lliures en 2006 i 2007. Amb majors costos aliments, preus més baixos mercat s'espera que resulti en pèrdues substancials de productors de porc.

El juny s'estima de la producció d'espectacles WAOB per a l'any 23.4 milions de lliures, superant la projecció de gener per a 2008 per 2.6 per cent i 2007 producció per 6.8 per cent. Una mitjana de preus porc $39.64 per centenars de lliures del primer trimestre, a prop de l'extrem baix de la $39-41 gamma previst per a la WAOB de gener. Preus del segon trimestre es projecten ara per mitjà $51-52 per cent lliures, en comparació amb la $43-47 per cent lliures gamma projectat en gener. Per a del porc any preus s'espera que la mitjana a prop la $47 per cent lliures mitjana per 2006 i 2007.

Molts factors influeixen en els preus de mercat per a productes agrícoles, però més observable canvi en el subministrament i l'ús d'equilibri per a u. carn de porc és que les exportacions a través d'els quatre primers mesos de 2008 són 52 per cent més que els quatre primers mesos de 2007. Les importacions de Xina/Hong Kong són més 311 per cent a 319.2 milions de lliures i gairebé lligada amb l'habitual Japó un mercat nombre a 319.5 milions de lliures. Les exportacions a altres mercats principals també són considerablement més alts amb Mèxic fins 10 per cent, Rússia fins 142 per cent, Canadà fins 24 per cent i Corea del Sud per 12 per cent. Les exportacions a Taiwan i Austràlia són avall 18 i 7 per cent respectivament.

La 311 percentatge d'augment de les exportacions a la Xina/Hong Kong és a la part superior una duplicació d'exportacions any calendari 2007. L'u. van representar aproximadament la meitat de les importacions de total de porc de la Xina. Aquestes ràpid augment de les exportacions a la Xina no formaven part d'un pla gran per l'u. per exportar porc més a la Xina o per part de la Xina d'importació més l'u. Abans de 2007 exportacions a la Xina/Hong Kong ha augmentat durant els cinc anys anteriors d'uns 100 milions de lliures per any i 200 milions de lliures l'any. L'u. Agricultura agregat a la Xina ha estimat la producció de carn de porc de la Xina declinava 9 per cent en 2007 a causa de problemes de malaltia porcina i augment de la producció de costos. Una tempesta de neu severa a finals de gener 2008 i el maig 12 terratrèmol a la província de Sichuan tenen a reduir la producció a curt termini. En porc abril preus a la Xina havia incrementat en un 68 per cent respecte a l'abril 2007. Porc representa gairebé dues terceres parts del consum de carn per càpita a la Xina, i preus més alts de porc han estat més de feltre per famílies de classe mitjana i pobres que passen més dels seus ingressos en aliments.

Mentre que la 52 percentatge d'augment en u. exportacions en els primers quatre mesos de 2008 és gran, U. les exportacions de porc va créixer gairebé dues vegades i mitja de 1998 a través de 2007 des de 1.2 milions de lliures per 2.9 milions de lliures. La projecció de WAOB actual de les exportacions a tota la 2008 any és 4.3 milions de lliures, sobre 18 per cent dels EUA. producció de carn de porc. Això és un benefici enorme per a una indústria amb producció durant els primers cinc mesos de 2008 que és 11 per cent citat 2007 i davant el registres alts costos aliments.

Dèficit en la producció de cultius i bestiar durant l'any passat una altra vegada han subratllat la importància de lliure comerç de productes agrícoles bàsics i productes alimentaris. Problemes incerts climàtiques i malaltia són fets de la vida en l'agricultura de producció. Els consumidors volen mantenir una dieta coherent sense aguts augments en el cost dels aliments. Lliure comerç posa els consumidors en qualsevol país en contacte amb proveïdors d'aliments arreu del món.

Productors agrícoles volen i necessiten la flexibilitat com a consumidors. Quan alimentar producció a la EU va caure curt l'any passat, productors de bestiar es va basar en importacions de blat de moro per mantenir els ramats. Cultiu de blat d'Austràlia, pot ser gairebé dues vegades la mida de la collita de l'any passat i molt més estarà disponible per a l'exportació a altres països. L'u. probablement tindrà menys disponibles per exportar blat de moro, però més la soia o el blat per a l'exportació.

Sense comerç, la quantitat de gent que pot viure en un lloc determinat o país està restringida per la disponibilitat d'aliments en un any de poca collita més qualsevol cosa pot ser emmagatzemades als anys bona collita. Cultius d'emmagatzematge és costós i qualitat mantenir durant uns quants anys pot ser difícil. Ramaderia cal ser sacrificats durant curts cultius per reduir la quantitat de gra necessari per a alimentació. Si la producció del cultiu és substancialment per sota del nivell mínim necessari, fams esteses es produeix.

A causa de la llibertat de comerç i el nostre sistema de transport moderna, Els consumidors xinesos no necessita canviar radicalment la seva dieta com producció de porc de la Xina és reconstruïda cap al seu nivell normal. Xina és importar ja més animals de cria per a substituir els perduts a la malaltia, temps i terratrèmol. U. productors de porc no patirà tantes pèrdues financeres com van ajustar porc subministraments per les demandes del mercat. Això és un guanyar-guanyar per a l'eficiència econòmica.