Has vist algun polítics adhesius recentment? Per descomptat, vostè té: És un any electoral, i candidats han repartir adhesius el camí que he va passar les promeses.

És per això que una columna a l'abril 23, 2008 Diari de Wall Street em seure directament. Ohio senator Sherrod Brown condemned “bumper sticker politics.”

Ah, Si us plau. Politicians like Brown invented “bumper sticker politics.” Only they can stop it–Potser per comprometent-se mai més a contaminar els trimestres posteriors de qualsevol vehicle amb la seva sloganeering ingenu.

Encara Brown no estava queixant-se de què la gent posa en els para-xocs. En canvi, ell es va queixar-se de una etiqueta que molta gent bufetada a la seva pròpia marca de la política. El titular per sobre seu article era un al·legat: “Don’t Call Me a Protectionist.”

Que fa sobre tant sentit com dient, “Don’t Call Adam Smith a Capitalist.”

Senador Brown és la poca definició d'un proteccionista. Es podria posar una foto d'ell al costat de la paraula al diccionari. Pot no agradar a denominar un–però això és el que és, com qualsevol revisió del revela la seva carrera.

Tardor passada, Brown va votar contra l'acord de lliure comerç de Perú, tot i que una majoria bipartidista en un Congrés controlat demòcrata afavorit es.

Brown també s'oposà CAFTA, NEFTA, i pactes bilaterals d'Austràlia, Xile, Marroc, i Singapur. Fins i tot estava en contra de l'Uruguai ronda de negociacions comercials de món, que va baixar tarifes tot el planeta. Majories bipartidista aprovada tots aquells, massa, i van ser pactades tant demòcrata o republicans administracions.

Brown is such a protectionist that he has even written a book called “The Myths of Free Trade.”

Però anem a donar a l'home una audiència. "Nostre país mereix un debat real en el comerç, no un debat on Etiquetatge proteccionista un costat és un joc, conjunt, i el partit,” wrote Brown.

Jo sóc tot per a que. Anem a tenir un debat real. I com en qualsevol debat real, Anem a començar per definir els termes.

Què és un proteccionista? És una persona que creu que els governs haurien d'utilitzar les tarifes–és a dir, impostos sobre determinats béns o serveis–per protegir els grups d'especial interès de competència. Aquests grups d'especial interès, normalment són ineficients i d'ineficiències limitar les opcions i augmentar els preus al consumidor ordinari.

Per alguna raó, “protectionism” never protects the pocket books of everyday people. A la vegada l'augment dels preus dels aliments, Això és contraproduent. Hi ha moltes causes i moltes possibles solucions a la crisi actual sobre el cost dels aliments, però una cosa és certa: Proteccionisme fa les coses pitjor.

Brown eludeix aquesta qüestió important i en canvi passa gran part del seu article orejar les mans sobre el dèficit comercial. "Dèficit del un país excedent d'un altre país és,” he writes.

Aquesta declaració revela la sorprenent desconeixement de com funcionen els mercats. Per començar, és un exemple de joc de suma nul·la pensar que diu que cada transacció econòmica ha de tenir un guanyador i un perdedor.

Que és tonta. Quan vostè compra un galó de llet al supermercat, you don’t suffer from a “trade deficit” with the store. En canvi, li he compromès en un acord mútuament beneficiós–un guanyar-guanyar, es podria dir.

El mateix és cert amb comerç internacional. Allò és per què pendents d'acords de lliure comerç amb Colòmbia i Corea del Sud és la pena. Tots dos d'ells obriria un mercat exterior estatunidenca productes, coincidents ansiosos compradors amb els venedors disposats. Però Brown no és per a aquells, qualsevol.

Només no li diu un proteccionista!

Em torna boja quan els polítics diuen que no els agrada les etiquetes. These are the same people who insist on having ballots identify them as “Democrats” or “Republicans.”

Etiquetes pot servir amb finalitats útils, en desde votacions a ampolles de Medicina. Són perillosos, només quan són enganyosos o malament.

El fet és que Brown i els altres protectionists a Washington mai han vist un lliure comerç tractar que donen suport. Si no volen ser anomenat protectionists, llavors potser ens pot sortir amb un altre nom per a què serveixen. Heus aquí algunes idees: isolationists econòmics, elegeixi restrictionists, i inflationists preu.

Sospito que els nord-Americans rebutjarà aquestes etiquetes–no perquè són inexactes, però com que representen una cosmovisió que contradiu les polítiques que han fet tan pròsper dels Estats Units.

Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org