Em podria permetre d'esperar més. En només l'últim parell de setmanes, el preu del fertilitzant ha disparat per sobre $100 per tona. Els meus costos han triplicat en només 12 mesos. No hi ha cap raó per pensar que a fer res però anar més encara. Com combustible i els aliments abans que, adob s'està tornant més i més car.

Fins i tot la De Nova York ha descobert, i en un article el mes passat va informar que millores mundial en nutrició estan "amenaçats en molts països per detectar mancances i alça de preus dels fertilitzants, the most essential ingredient of modern agriculture.”

No podem viure sense fertilitzants. Vull dir que, literalment. Si els agricultors no fertilitzar els seus cultius, el món hauria 40 per cent menys aliments, Segons Vaclav Smil de la Universitat de Manitoba.

Hauria molt menys persones, massa.

Abans de començar a pensar que bonic que seria tenir una petita sala de colze addicional, fent aquesta pregunta: En un món no fertilitzats, Qui diu que no seria entre la unfed o la falta?

Adobs són com vitamínics per a les plantes. Essencialment fan dieta de una planta més nutritius, que permet que creixi més grans i més forts. Igual que els pares volen als seus fills a menjar una dieta equilibrada, els agricultors volen els cultius per aconseguir el que necessiten prosperar.

Els principals nutrients en adob són nitrògen, fòsfor, i potassi–elements que es produeixen de forma natural en el nostre entorn. Cultius utilitzar els nutrients, creixement més saludable, més ràpid i amb molta major rendiment – per això els fertilitzants cal aplicar cada any.

Amb tots els nostres costos de vida anant cap amunt, hem d'estrènyer més producció de nostres terres agrícoles existents. És la millor manera d'aprofitar els poders de la natura i tenir cura. Ens ha de tractar de millorar la qualitat de les nostres llavors, especialment a través de la biotecnologia. Que és natura. Llavors hauríem de procurar que les llavors aconseguir tot allò que necessiten per convertir-se en cultius fructífers, especialment amb la barreja correcta de fertilitzants. Que és l'educació.

Norman Borlaug va posar bé: “Improved seeds are the catalyst that ignited the Green Revolution and mineral fertilizer is the fuel that powers it.”

Des de 1996, demanda mundial d'adob ha augmentat en 31 per cent, segons l'Associació Internacional de la indústria de fertilitzants. Països en desenvolupament, consum de fertilitzant és amunt 56 per cent. Per a ells, fertilitzant sovint és la diferència entre l'agricultura de subsistència i mantens una granja que també té productes a vendre.

El lliure comerç és un aliat en l'esforç per mantenir el cost de fertilitzants. Permetent que el mercat d'igualar disposat compradors i venedors, tant productors com consumidors reben senyals de preu que donar-los informació important. Productors a construir les seves pròpies capacitats. Consumidors farà que només feia: Fer les seves comandes abans del normal.

Per desgràcia, alguns governs estan intentant llançar una clau anglesa a la mecànica de lliure comerç. Xina, per exemple, és un gran productor de nitrogen i fòsfor. Mes passat, es va colpejar un aranzel d'exportació de gran a aquests ingredients, en un esforç per garantir subministraments domèstics a preus artificialment Baixos.

Controls de preu gairebé sempre ser contraproduent, i Xina pot arribar a lamentar la seva decisió si la seva pròpia producció de collita comença a cedir. Qualsevol de les conseqüències per als xinesos, these new tariffs will have a bad result for Americans and just about everyone else because they’ll push up the world price of fertilizer – including mine.

El gas natural és un component essencial en la producció de fertilitzants de nitrogen, i representa a qualsevol lloc de 50 a 90 per cent del cost de producció. El cost de gas natural als Estats Units ha més que triplicat des 1999, ocasionant significativament menys producció de fertilitzants aquí. Per això, Queden pagesos nord-americà a dependre de subministraments internacionals, deixant nos vulnerables als Manipuladors de preu i d'altres que no són jugadors de lliure mercat.

Els Estats Units estaria en una millor posició per afrontar aquest repte, si tinguéssim més sensates polítiques. Accés a l'adob ha de ser un component clau d'un pla integral d'energia.

Tot i augmentar la producció de natural gas domèstic no satisfer totes les nostres necessitats, addicionals de perforació de petroli i gas aquí a casa milloraria les circumstàncies. Avui, gran part del nostre subministrament de petroli i gas domèstic no està disponible a causa de bloqueig d'executiu i del Congrés de desenvolupament comercial. La capacitat d'accés assequible gas natural impactes nostre subministrament de fertilitzants i en última instància,, seguretat alimentària mundial.

Potser algú hauria fertilitzar les ments dels nostres legisladors federals.

Tim Burrack planteja blat de moro i soja en col. laboració amb el seu germà a la seva granja familiar NE Iowa. Tim és un membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia