Potser s'està preguntant què biocombustibles nord-americans tenen a veure amb el preu de te a la Xina.

Escoltar alguns experts parlen, es podria pensar que l'etanol és el culpable darrere els núvols preus del menjar del món–davant un beuratge complex dels factors que inclouen un feble u. dòlar, oli car, sequeres, creixent consum d'aliments, l'especulació financera, i la corrupció política.

La veritat és que els biocombustibles juguen un paper en el que està succeint, però és una petita. Fins i tot pot representar un preu val la pena pagar si som sincers en la creença que hem de trobar alternatives als combustibles fòssils.

Pel que el cost dels aliments, el veritable repte consisteix en rendiment. Si anem a seguir per alimentar sis-i-un-meitat mil milions de persones d'una manera ambientalment sostenible, llavors hem de produir més menjar a la terra que ja cultivem. En lloc de queixar-se sobre l'escassetat, ens hauríem de concentrar en abundància.

La bona notícia és que hem fet això abans. Davant un dilema semblant fa una generació, els agricultors i científics llançat una revolució verda que va realçar la qualitat de les llavors, reg, Fecundació, herbicides, i pesticides. Com a resultat, els agricultors a tot arreu millorat rendiments dramàticament.

Avui, hem de seguir fer grans progressos en la versió del segle 21 de la revolució verda, que és Gene Revolution de biotecnologia. Ha aconseguit produir cultius para-xocs a tot arreu els agricultors han implementat. El que és més, promet èxits encara més gran en el futur. Per alguns pressuposts, modificació genètica permetrà augmentar la nostra rendiments de blat de moro d'uns 150 bushels per hectàrea avui per aproximadament el doble que en 2030.

Per desgràcia, no hi ha cap garantia que anem a prendre l'avantatge completa de la Gene Revolution. Necessitem no només laboratori-jacketed investigadors que pot fer la majoria de quin biotecnologia ha d'oferir, però també dirigit a nivell els responsables polítics que no són espantats de la innovació.

Probablement tenim prou de l'antic, però certament no tenim un excés d'aquest–especialment a Europa. Encara que les versions noves i millorades de cultius transgènics són comuns als Estats Units i Canadà, una dècada ha passat des que la Unió Europea ha aprovat una nova fornada de GM per plantar.

Reguladors europeus estan a punt de reunir novament per discutir tres aplicacions inhòspits de varietats de blat de moro que no han provocat un parpelleig de controvèrsia a Amèrica del nord. Potser finalment desplaçar a permetre-li, però la seva reticència passat argumenta contra l'optimisme.

Fins a cert punt, Aquest és el problema d'Europa: Els seus agricultors no es permet d'aprofitar les últimes innovacions en l'agricultura i així els seus consumidors pagar un preu per aquesta ineficàcia. Encara problema d'Europa és en realitat del món problema perquè la por irracional de la biotecnologia ha influït en les nacions en desenvolupament que es veuen a la UE com un mercat d'exportació. Si Europa no compro GM d'aliments, després als agricultors africans no créixer.

Un dels recursos més subutilizadas del món és ara en els països pobres. Als Estats Units, donem la Gene Revolution per fet. Si els agricultors en altres llocs van ser capaços de fer el mateix, i gaudir de nivells de productivitat que acostar dels agricultors en les nacions avançades, gran part del nostre problema de subministrament d'aliments s'esvaeixen.

Biotecnologia pot resoldre aquest problema en el seu propi, però augmentant la seva acceptació i adopció faria una gran diferència. A Austràlia, productors de blat que sovint produeixen grans cultius que alimenten els mercats exteriors pateix una terrible sequera. Aquesta és una de les causes darrere el creixent cost de blat.

Imagineu si podria creixen blat tolerants a la sequera. No resol tots els problemes, però milloraria una mala situació que afecta directament els productors australians i indirectament planteja preus per als consumidors gairebé a tot arreu.

Tal com succeeix, Estem molt a prop de cria blat tolerants a la sequera. Però això no ha estat comercialitzat perquè hi ha preocupació que els líders polítics en els mercats estrangers rebutjarà, condueixen a una mena de fracàs de cultiu que no té res a veure amb pèssim temps i tot a veure amb el pensament cap enrere.

Allà no és gaire que podem fer sobre el temps. Però podem intentar corregir ignorància sobre biotecnologia, que és una dels culpables reals darrere de la nostra actual crisi alimentària.

Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia.