Per gairebé qualsevol mesura, l'agricultura continua fent una feina de protecció dels nostres recursos nacionals. Ens he reduït l'erosió del sòl i l'ús d'energia dramàticament. Hectàrees per taxes de fertilitzants per als cultius principals s'han mantingut constants o rebutjada en l'últim parell de dècades. A causa de la biotecnologia, Tallem les aplicacions de plaguicides per gairebé 70 milions de lliures en 2005 i al mateix temps augmentat fragmenta per més de 8 milions de lliures.

Aquesta és una història de millora continuada èxit en curs.

Llavors per què no els agricultors tenen una millor reputació com a guardians del medi ambient? Potser és perquè li agrada l'agricultura mesurar la seva petjada ecològica amb termes quantificables com parts per milió o quilos per hectàrea.

"Ser verd,"no obstant això, sovint és més sobre l'emoció que ciència. Com Kermit observa, “People tend to pass you over ‘cause you’re not standing out like flashy sparkles in the water or stars in the sky.”

Vegades les postures del moviment ambiental en realitat contradiu la bona política ecològica. Considerar la biotecnologia. Els cultius OGM permeten als agricultors a produir cultius més mentre utilitza menys pesticides. També ajuden a combatre hivernacle perquè generem més cultius per cada galó de combustible que cremen. No obstant això, la majoria dels grups ecologistes de Croada contra millora genètica.

Sembla que el prefereixen mètodes més primitives de l'agricultura que de fet són perjudicials per al medi ambient. La indústria alimentària orgànic ha fet una excel·lent tasca de desenvolupar un mercat per als seus productes. Els consumidors tenen dret a comprar i menjar qualsevol aliments que volen, per qualsevol raó. Hi ha poca evidència per suggerir que els aliments orgànics són més segur o més nutritiu que els tipus convencionals, però si la gent vol-los, els agricultors a produir-los,

Encara ens estem enganyant-nos si pensem que el menjar orgànic és una alternativa sostenible a l'agricultura moderna. Es necessita molt més terra per produir la mateixa quantitat d'aliments ecològics. Si la demanda d'aquests productes s'incrementarà de manera significativa, això significaria traient un nombre incomptable d'acres de conservació i posada en producció agrària. Consum energia i l'erosió del sòl augmentaria així perquè cultius orgànics no pot controlar les males herbes amb les formes més avançades de l'herbicida. Finalment, Les ineficiències de producció ecològica es traduiria en preus dels aliments–agreujant un problema que estem veient ara mateix, i que es lidera amb inestabilitat política en certes parts del món.

El públic vols obtenir una millor comprensió d'aquestes qüestions si ho sabia com pesar-los. Un nou projecte al centre de Keystone podria ajudar. El grup Colorado està tractant de desenvolupar un índex de sostenibilitat per mesurar els efectes ambientals de blat de moro, cotó, blat, i l'agricultura de soja. Es examinarà l'impacte de l'agricultura de cinc àmbits principals: terra, sòl, l'aigua, energia, i clima.

Agricultors serà capaços de prendre avantatge d'una eina web que puguin ajudar a examinar les seves pròpies pràctiques de sostenibilitat i comparar els resultats amb les mitjanes nacionals. També tindran accés a idees sobre com millorar el que estan fent.

L'índex ha de ser disponible al final de l'estiu i l'eina online per aquesta tardor.

Si es basa en la ciència en lloc d'emoció, projecte del centre Keystone ajudarà el públic vegi que l'agricultura no és enemic de l'Ecologia i conservació. Aquest projecte de col. laboració única fins i tot podria fomentar més gent en el moviment ambiental per obtenir una nova apreciació per a agricultors i les eines que estan utilitzant, Així. Com a mínim, Potser ajudarà pas d'agricultors de la crouch defensa que assumim sovint quan surt el tema de l'ecologisme.

En la seva cançó, Kermit finalment decideix que verd és bo: És el color de primavera, gran com una muntanya, importants com un riu, i així successivament.

Estic desitjant el dia quan les persones més conscients que l'agricultura moderna és una ombra de verd, massa.

John Reifsteck, un agricultor de blat de moro i soja en occidental Champaign County Illinois, és un membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrade.org). Una versió més llarga d'aquesta editorial va publicar CropLife març 2008.