Comerç internacional és un problema econòmic i polític, però poc diu sobre els productes de les u. importacions. La majoria dels promotors del lliure comerç parlar de les exportacions en detall i ignori importació. Crítics de comerç parlar en generalitats sobre les importacions, però poques vegades esmentat elements específics creuen u. els consumidors no hauria de ser permès comprar de fonts alienes l'u.

D'acord amb l'u. Departament de comerç, el valor total de les importacions de mercaderies any calendari 2007 va ser $1.954 bilió. La categoria més gran va ser petroli i combustibles minerals a $361 milions de dòlars, 18.5 per cent de les importacions de mercaderies total. Les següents tres categories són productes manufacturats que han rebut atenció recentment: maquinària general a $250 milions de dòlars, material elèctric a $249 milions i vehicles a $214 milions de dòlars, per un total de $713 milions de dòlars, 36.5 per cent de les importacions de mercaderies total. Articles de roba també són altes en la llista a $75.6 milions de dòlars, 3.9 per cent de les importacions., ja que són productes químics a $59.5 milions de dòlars, 3.0 per cent, i de ferro i acer i productes al $57.2 milions de dòlars, 2.9 per cent del total. Les importacions de productes farmacèutics han estat un tema últimament i van ser $48.9 milions de dòlars, 2.5 per cent del total. Aquestes vuit categories representen $1.315 bilió de les importacions., 67.3 per cent del total.

Uns altres categories que farà que les notícies inclouen pedres precioses i perles al $47.6 milions de dòlars, joguines, jocs i esports d'equip a $31.1 milions i calçat a $19.4 milions de dòlars. Obres d'art, col·leccionistes’ peces i antiguitats de Totalitzar $8.7 milions de dòlars.

Per primera vegada en 2007 Xina va ser el major exportador de l'u. a $322 milions de dòlars, 16.5 per cent dels EUA. importacions de mercaderies, només apartant a Canadà a $313 milions de dòlars, 16.0 per cent. Mèxic va ser número tres a $211 milions de dòlars, 10.8 per cent, seguit de Japó a $146 milions de dòlars, 7.4 per cent, Alemanya a $94 milions de dòlars, 4.8 per cent, el Regne Unit al $57 milions de dòlars, 2.9 per cent, i Corea del Sud a $48 milions de dòlars, 2.4 per cent. Veneçuela va ser número 9 del $40.0 milions de dòlars i el nombre d'Aràbia Saudita 11 a $36 milions de dòlars.

Categories essencials per a la importació de la Xina en 2007 inclou material elèctric a $76.7 milions de dòlars, maquinària general a $64.0 milions de dòlars, joguines, jocs i esports d'equip a $26.1 milions i peces de vestir a $24.0 milions de dòlars. Productes farmacèutics van ser només $401 milions. Exportacions més gran del Canadà als EUA. van ser petroli i productes a $78.7 milions de dòlars, vehicles i peces en $60.4 milions i maquinària a $22.0 milions de dòlars. Des de Mèxic era més alta al material elèctric $54.9 milions de dòlars, seguit de petroli i productes al $34.1 milions i vehicles a $33.9 milions de dòlars. Vehicles liderat Japó a les importacions $56.4 mil milions seguit de maquinària a $30.1 milions i equips electrònics a $21.8 milions de dòlars. També dirigits a les importacions d'Alemanya a vehicles $22.4 mil milions seguit de maquinària a $20.8 milions i productes farmacèutics al $8.0 milions de dòlars. Corea del Sud es veu com un país desenvolupat amb material elèctric exportacions als EUA. a $13.4 milions de dòlars, vehicles a $10.6 i maquinària a $7.8 milions de dòlars. Gairebé totes les importacions de Veneçuela i Aràbia Saudita eren petroli i productes.

Segons l'USDA l'u. importats $70.0 mil milions de productes agrícoles durant lexercici 2007, Octubre 1, 2006 fins a setembre 30, 2007, i s'espera d'importar $76.5 mil milions aquest any. Les importacions van ser conduïts per fruites i sucs a $8.52 milions de dòlars, cervesa i el vi a $8.23 milions i verdures al $7.28 milions de dòlars. Aquestes tres categories representen 34.1 per cent de les importacions agrícoles. Productes importats no produïdes en l'u. a importants volums incloïa grans de cafè i productes al $3.65 milions de dòlars, cacau i xocolata a $2.59 milions de dòlars, olis essencials al $2.48 milions i cautxú natural al $2.09 milions de dòlars. Aquestes quatre categories van representar el 15.4 per cent de les importacions.. Les importacions de bou i vedella $3.39 milions i porc les importacions $1.21 milions de dòlars.

La UE 27 és la font més gran de les importacions agrícoles per a l'u. a $15.0 milions de dòlars, 21.4 per cent de les importacions., seguit de prop per Canadà al $14.7 milions de dòlars, 21.0 per cent de les importacions.. Mèxic va ser tercer a $9.9 milions i 14.2 per cent. El proper més gran van a la Xina $2.8 milions de dòlars, 4.0 per cent, Austràlia a $2.6 milions de dòlars, 3.7 per cent, i Brasil, a $2.5 milions de dòlars, 3.6 per cent. Elements més grans de la UE eren cervesa i el vi a $4.8 milions i olis essencials al $2.0 milions de dòlars. Va portar amb productes d'aperitiu al Canadà $2.3 milions de dòlars, animals vius a $1.9 milions i carns vermelles a $1.8 milions de dòlars. Importacions mexicans a l'u. estaven dirigits per verdures fresques al $2.7 milions de dòlars, vi i la cervesa a $1.7 milions i fruita fresca a $1.5 milions de dòlars. Categoria més gran de la Xina va ser processats de fruites i verdures al $706 milions.

L'u. generalment les importacions de béns d'altres països desenvolupats. Les principals excepcions són petroli on l'u. importacions de països en desenvolupament, Mèxic que proporciona 14 per cent de les importacions agrícoles i alguns productes industrials i la Xina és el major proveïdor de maquinària. La majoria dels altres productes importats pot i es produeixen en els països més desenvolupats. U. Heu seleccionat consumidors accedir a les cadenes de subministrament global, que és més evident en els vehicles que es troben entre les categories de tres primers de les importacions del Canadà, Mèxic, Japó, Alemanya i Corea del Sud. Fabricants han pres nota d'u. consumidors’ opcions de l'oferta en cadena i s'han estès fora de producció de vehicles, inclosos en l'u. El mateix és cert per a electrònica de consumidor.

Atacs a les importacions seguirà sent una activitat política popular d'enguany, però posa polítics renyit amb u. consumidors i els votants que segueixen per accedir a cadenes de subministrament internacionals de béns de consum aconseguir la qualitat i assequibilitat que busquen. En algun moment, els consumidors necessiten fer sentir en el mercat polític si estan per seguir tenint els beneficis d'un mercat econòmic obert la seva veu.