L'administració Bush ha llançat seu setè anual comerç política Agenda i memòria anual com exigit per la Llei de política de comerç de 1974. L'administració ha estat actiu en política comercial, però hi haurà una enorme agenda inacabada a la nova administració al gener 2009.

"durant les exportacions passat set anys va augmentar un 50 per cent i en 2007 van representar gairebé 12 per cent del PIB, un rècord. L'u. ha passat de tres acords de lliure comerç (FTAs) en 2001 a 14 en vigor; tres aprovada pel Congrés, però no vigents; i tres va concloure, però encara no aprovada pel Congrés. L'informe atribueix el creixement en FTAs a la 2002 passatge de l'autoritat de promoció de comerç que permet el President per presentar els acords per una recta amunt-o-avall votació al Congrés. U. exportacions a la 11 socis comercials amb FTA implementat des 2001 a 2007 va créixer 70 per cent més ràpid que amb la resta del món. Compte de socis FTA per 7 per cent de l'economia mundial, però compte 41 per cent del total dels EUA. exportacions.

Política comercial ha de formar part d'una més àmplia política estratègica. Això era especialment important per al suport per CAFTA en 2005 i una altra vegada amb el Perú FTA en 2007. En l'argument per a aprovació de FTAs amb Columbia, Panamà i Corea del Sud, les notes de l'ordre del dia, Òrejection d'aquests acords vols desacreditar i soscavar ferm aliats a Amèrica Llatina i Àsia, dues regions de seguretat nacional vital i interès econòmic al Regne States.Ó comerç es mou països més proper junts políticament com a productors i consumidors desenvolupar les relacions econòmiques. Recents accions polítiques de Veneçuela i Equador contra Colòmbia es van observar per la USTR Susan Schwab en el seu testimoni de l'agenda de comerç aquesta setmana al Comitè de Finances del Senat.

Aquest pensament estratègic ha prorrogats en les negociacions comercials Doha rodó de la OMC. Explica l'agenda, ÒThe membres d'acord que un sistema obert de comerç dedicat a l'Imperi de la Llei avança global seguretat i alleuja la tirania política i poverty.Ó algunes persones sostenen aquesta politicizes relacions comercials. Això és cert, però qualsevol política de comerç curt total lliure comerç politicizes comerç. L'administració Bush ha fet públic el que ha estat durant dècades darrere la realitat d'escenes de política comercial. L'atenció continuada de la ronda de Doha ha estat en, Resultat Òa que genera sentit nou comerç fluxos i oportunitats econòmiques per als ciutadans de tot el món Ð en l'agricultura, productes industrials i services.Ó

La política de Bush AdministrationÕs de fusió s.g. política comercial amb política estratègica també s'ha utilitzat a Àfrica i Orient Mitjà. A l'Àfrica es ha centrat en la creació de capacitats de comerç i accés als EUA. mercats sota l'African Growth and acte oportunitat per ajudar a alçar trampa de països africans en el comerç mundial. A l'Orient han estat els esforços en acords comercials bilaterals i un Orient FTA per fomentar una major cooperació regional i integració.

Comerç amb les economies asiàtiques és vital per a la salut econòmica a llarg termini dels EUA, i negociacions polítiques comercials són una activitat permanent operant a quatre nivells diferents. És el nivell més baix en països com Cambodja i Vietnam on l'u. és construir un marc de comerç basat en les normes que ja estan ben establerts amb altres països. És el nivell següent amb països com la Xina, on el comerç s'ha desenvolupat ràpidament en els darrers anys i abunden les disputes comercials. Es tracta de resoldre qüestions concretes i presentació casos WTO on disputes no es paguen a través de xerrades. Sota l'administració Bush 25 casos de política de comerç va portar a l'OMC resolts, amb 24 d'aquells a favor dels EUA, inclou dos amb la Xina. Un altre quatre casos que impliquen Xina estan pendents.

El tercer nivell de l'agenda de comerç a l'Àsia és amb països com Corea i Taiwan on comerç és ben establert, integració econòmica de cadenes de subministrament és evident i una burgesia de consumidors està impulsant la demanda del mercat. El FTA U.S.-Corea és un exemple de proporcionar moviment substancial cap al comerç més lliure. És el nivell més alt de l'agenda amb el Japó on anys de comerç i negociacions polítiques comercials han permès els governs a abordar una gamma de qüestions que segueixen per a restringir la lliure circulació de béns i serveis.

L'agenda de comerç no Ignora les relacions comercials de llarga data amb la UE 27 i la resta d'Europa. Aquest és un $2.2 milions de dòlars per relació de dia que és una versió de la relació dels EUA-Japó. La peça central d'aquest esforç és el marc per avançar transatlàntica integració econòmica establerta per l'u. i UE a l'abril de 2007 i un nivell de gabinet Consell Econòmic transatlàntic que tenia la seva primera reunió al novembre 2007. L'u. també està treballant en acords de adhesió WTO amb Rússia i Ucraïna, inclou aspectes agrícoles llarga.

L'agenda de Comerç diu poc sobre el fet que el comerç és un carrer de dues vies. Les importacions són importants per a productes de subministrament i serveis no produïdes en l'u. i per permetre que les forces del mercat a empenta continuat millores del producte i menors costos. Per no dir més sobre els beneficis de les importacions per als consumidors a l'agenda de comerç, l'administració Bush juga a mans de la mercantilistes que veuen comerç totes les exportacions i importacions no. L'agenda Tingueu en compte que segons el PresidentÕs Consell d'assessors econòmics només 3 per cent de totes les interrupcions en el treball en l'u. són el comerç relacionat amb.

Independentment dels resultats de Doha i el Panamà, Columbia i Corea FTAs aquest any, la nova administració tindrà una agenda plena de comerç. Continuarà la globalització de la producció i el consum i l'u. es beneficiaran d'augment comerç. Nous acords comercials regionals, ja que el número de 300, es negociarà amb o sense els EUA, i existents agreementsÕ implementació i supervisió que ser realitzada per l'u. per aconseguir els plens beneficis de comerç més obert.
"