Dèficit d'aquest any es preveu a la part superior $700 milions de dòlars.

Que és un poderós gran nombre–una mica menys que la xifra rècord de l'any passat de $764 milions de dòlars, però encara bonic apedaçar gran.

A algunes persones, el dèficit de comerç representa un problema molt gran. Pensen que és irremeiablement dolent–alguna cosa per evitar a tota costa. L'expert proteccionista Pat Buchanan ha anomenat el dèficit comercial un «tumor maligne en l'intestí dels EUA. Economia."

Quin fàstic.

Dir això sobre Buchanan: Ofereix metàfores vius. Com a analista, No obstant això, és aproximadament tan bo en economia com és va a colonoscopies. I no confieu en ell per a realitzar una d'aquestes, li?

En veritat, el dèficit no és un signe de debilitat–és un signe de fortalesa.

A la superfície, el dèficit comercial "suggereix" que lluita nord-Americans en l'economia global: Només no som prou competitius, o altres països no joc net amb subvencions i tarifes, o ambdós. (I pot haver-hi una mica veritat en això) També hi ha una sospita que les importacions desplaçar producció nord-americana, condueix a pèrdues d'ocupació, especialment en la fabricació.

Simplement pel que fa a les estadístiques de comerç-dèficit–i suposant que ja ets precises baròmetres de salut econòmica–no endevinar que Estats Units és el país més pròsper del planeta. Avui, No obstant això, Realment vivim en la societat més rics que el món tingui mai coneguda. Les persones que habiten les Nacions amb el qual correm dèficit envejar nostre benestar material.

En els últims 37 anys, als Estats Units s'ha quedat un dèficit 34 vegades. Saps el que va succeir durant aquells tres anys quan en realitat ens trobem desenvocar? Nostra economia estava en recessió.

En altres paraules, dèficit es correlaciona fortament amb el creixement econòmic. L'Institut Cato recentment estudiat comerç figures que es remunta a l'últim any de presidència de Jimmy Carter. Aquí són les seves conclusions:

 • En aquells anys quan el dèficit comercial es va reduir com a un percentatge del PIB, una mitjana de creixement del PIB real menys de 2 per cent.

  Quan el dèficit comercial va créixer modestament, entre zero i mig percentatge, Una mitjana de creixement del PIB 3 per cent.

 • Quan el dèficit comercial va créixer en més de la meitat un per cent, una mitjana de creixement real del PIB més de 4 per cent.
 • Sembla com si un dèficit no és un problema tant com un símptoma d'una saludable economia. Quan l'u. economia està creixent, Nord-americans comprar més productes importats. El país també atreu més capital estranger. A més a més, dèficits de comerç estan associats amb l'atur baixa.

  Si podria prendre un superàvit comercial sense l'equipatge de creixement més lent, menys inversió, i més atur, Amb molt de gust ho faria. Experiència ens diu, No obstant això, que un superàvit comercial no és un indicador fiable de prosperitat econòmica–excepte en el sentit negatiu.

  Ronald Reagan una vegada fa broma que no anava a preocupar el dèficit pressupostari–era prou gran com per tenir cura de si mateix. Ocurrència que és encara més adequada quan s'aplica al dèficit comercial. En lloc de centrar aquesta xifra fins al punt d'obsessió, ens cal dedicar les nostres energies a la recerca de polítiques públiques que afavoreixin el creixement econòmic.

  Comencem amb una metàfora–Imatge de Buchanan d'un "tumor" el nostre "intestí" econòmica–Així que anem a acabar amb un.

  Si necessiteu un martell, anar a la ferreteria i comprar-ne un. Llavors se'n va a casa i lliura ungles. També executar un dèficit comercial amb la botiga de maquinari? Llevat que la ferreteria compra alguna cosa de vostè, la resposta és sí.

  Però que és, òbviament, el camí equivocat de mirar la situació. Compra un martell a una ferreteria significa simplement que ha adquirit un element que permet completar un treball–Potser per acabar el seu soterrani, augmentant així el valor de la seva llar.

  No és un dèficit, sinó més aviat una transacció mútuament beneficiosa–molt la classe que fa que la nostra marca de l'economia global.

  Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia.