Era un pagès ecològic adolescent.

“Durant els anys 1940, Quan el meu pare em va ensenyar com treballar la terra a prop Rudd, Iowa, ens didnÕt ús fertilitzants comercials (wasnÕt disponible). En canvi, ens arada trèvol i alfals pel nitrogen.
També podem utilitzar fems de bestiar.

Ningú ens etiquetar Òorganic pagesos,Ó però thatÕs qui érem.

La primera vegada que vam comprar fertilitzants comercials, Jo estava a l'escola primària. Era Ò3-12-12Ó perquè els qui van ser els ingredients: 3 peces nitrògen, 12 fosfat de peces, i 12 part de potassa. Va arribar el fertilitzant en bosses de 80 lliures que vam haver d'arrossegar al voltant i mantenir sec. Si una bossa es va mullar., vols endurir i ens hauria d'aixafar-lo part. Es va aplicar 50 quilos per hectàrea per a blat de moro.

El que recordo sobretot, No obstant això, va ser el resultat: El blat de moro va disparar més ràpid, els camps va créixer més verd, i no hi havia més tot. Mai no hem mirat enrere.

Avui, persones que s'autoanomenen els agricultors orgànics intenta evitar fertilitzants comercials. ThatÕs d'elecció, però a mi van arenÕt els agricultors orgànics tant com antiquada que. ArenÕt una onada del futur, però una explosió del passat.

El terme Òorganic farmingÓ és un estrany–tan estrany, de fet, que ÒorganicÓ recentment va fer la ÒList del desterrat paraules de l'anglès QueenÕs per mal ús, Ús excessiu, i el General Uselessness.Ó

Des de 1975, Llac Superior Universitat Estatal de Michigan ha emès aquesta llista divertit el nou dia YearÕs. Per a 12 mesos, LSSU accepta candidatures mitjançant la seva web per paraules i frases que hauria de ser purgats entre la nostra llengua. Llavors selecciona uns quants que mereixen un lloc permanent en les escombraries retòrica.

Per a la llista, més d'una dotzena fet el tall–i el perdedor àdhuc, en la meva opinió, és Òorganic.Ó

La majoria dels diccionaris definir ÒorganicÓ com una paraula que pertany als òrgans o organismes, però en comú parla ara significa moltes coses que ha arribat a dir res. Crystal Giordano de Brooklyn, N.Y.. va ser un dels seus nominators: ÒOverused i mal descriure no només menjar, però productes informàtics o comportament humà, i quan s'utilitza sovint descriure alguna cosa com Ônatural.ÕÓ

Wikipedia, l'enciclopèdia en línia, llistes de tot tipus d'aplicacions. Un organizationÓ Òorganic se suposa que és plana i flexible, més jeràrquica i rígids. En els negocis, Òorganic growthÓ es refereix als increments de vendes i sortida més que augmenta a través de fusions i adquisicions. A França, thereÕs fins i tot una cosa anomenada llei de Òorganic. Ó potser té alguna cosa a veure amb la normativa sobre com menjar cargols.

Més sovint, ÒorganicÓ s'aplica a l'alimentació–i thatÕs el que realment errors diversos de la nominators wordÕs, Segons el comunicat de premsa LSSU.

ÒIÕm cansat de menjar botigues de venda de productes que diuen són orgànica,Ó es queixa Txad Jacobson de Park Falls, WIS. ÒAll els aliments que consumim és orgànic!Ó

Òbviament, Sr.. Jacobson ha mai em menjava el una pizza que té gust de cartró–però tècnicament, heÕs correcta.

ÒThe possibilitat d'un aliment, ser inorgànic, és a dir, no està formada per àtoms de carboni, és nul,Ó comentari John Gomila de Nova Orleans.

Bon punt–fins i tot si els meus néts tenir dubtes sobre la seva carn de misteri de cafeteriasÕ l'escola.

La conclusió és que tot el menjar és orgànica, Si itÕs tractades amb soja modificada genèticament o crescut en un mà-els otomans pati jardí en un fantasyland diu NatureÕs Vall.

ThereÕs un mercat als Estats Units per aliments orgànics anomenat, i si determinats agricultors volen conèixer-lo a través de la pràctica antiga, llavors per tots els mitjans van al davant. ThatÕs d'elecció.

Però letÕs no ens enganyem: ÒOrganicÓ l'agricultura és ineficient i dur a plaça amb les exigències de la vida moderna. Norman Borlaug, el pare de la revolució verda, s'estima que si el món fos canviar a l'agricultura ÒorganicÓ, la caiguda de la producció d'aliments costaria la vida dels 2 mil milions de persones.

ThatÕs una gran quantitat d'organismes orgànics.

Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia de www.truthabouttrade.org